Cabron
Użytkownik
Nie, ona tak biegnieFosnaes się wywaliła ?

Nie, ona tak biegnieFosnaes się wywaliła ?
tak biegnie bez wywrotkiFosnaes się wywaliła ?
Ta, ona biegnie jakby jej kamienie do nart przypięli. Za chwilę ją Niemka z Finka złapią20sekund straciła na 700metrach ??![]()
wow, że nie miałem jak pograć tego. cóż za piękny kursJa zagrałem na Szwedki, jak Frida nieco odrobiła, początek trzeciej zmiany. Pod koniec trzeciej zmiany na Szwedki było 5.70.
Pokaż załącznik 51283
nie , nie wywaliła się po prostu zaczęła z pełnymi majtasami i nie dzwigęła psychicznie a trenerzy spali i nie krzyczeli jej , ze ma iść na full gazFosnaes się wywaliła ?
Nie wiem czy to Norweżka tak słabo zaczęła. Sundling ruszyła jak szalona, jakby sprint biegła. W sprincie na kilometrze inne dobre sprinterki w kwalifikacjach potrafi porobić lekko o 10 sekund, a Fosnaes nie jest sprinterką. Szwedka szybko dogoniła, ale kosztowało ją to dużo, bo na finiszu już nie było takiej mocy.Jeszcze Teresa nadrobiła do +37 . Wiadomo było, że Fosnaes straci ale żeby 20s na 700m ... to jakiś kabaret. Strasznie szkoda bo to było do utrzymania.
U jakiego buka to zagrałeśCo myślicie o tej parze ?
Panowie co to za bukmacherU jakiego buka to zagrałeś
to klon ruskiego. ale tam widac na zdjeciu ze max stake to 94 plnU jakiego buka to zagrałeś
Post automatycznie złączony:
Panowie co to za bukmacher