Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz Cashback 50% do 500 zł bez obrotu na start!
Załączniki
-
229,5 KB Wyświetlenia: 2
Nikt nie mówi że sobie nie poradzi, ale z lepszymi ekipami od siebie tak łatwo nie będzie miał w szczególności w naszej kadrze20:45 Polska - Holandia
Robert Lewandowski strzeli gola w meczu
kurs 2.25 Fortuna
Myślę, że niewiele jest tutaj do analizowania. Robert strzelał bramki w Bayernie jak na zawołanie, teraz strzela w Barcelonie wbrew opiniom wielu ludzi że nie poradzi sobie w lidze hiszpańskiej i, że to koniec jego kariery .
Liczba bramek strzelonych przez Roberta w tym sezonie robi wrażenie. W lidze hiszpańskiej prowadzi w klasyfikacji strzelców i ma 8 bramek. W ostatnim ligowym spotkaniu grał 72 minuty i strzelił 2 bramki. W lidze mistrzów również jest w czubie tabeli mając 3 bramki na koncie.
Myślę, że wysoka skuteczność Roberta w tym sezonie zaowocuje w tym meczu minimum jedna bramka. Owszem Holandia przyjedzie tutaj mocnym składem, mimo wszystko myślę, że niekoniecznie ten mecz musi się skończyć blamażem Polski. Nie tylko Robert dobrze sobie radzi z naszych kadrowiczów w tym sezonie. Gra Milika i Zielińskiego też robi wrażenie, myślę że nie jeden raz stworzymy zagrożenie pod bramką przeciwnika i po jednej z tych akcji Robert strzeli bramkę.
W sts są fajne zakłady na to ilu zawodników związanych z Lechem lug Jagiellonią zagra w meczu, warto sobie zerknąć, lub poczekać do 20 gdy już będzie rzeczywiście oficjalny skład i wtedy szybko zagrać....easy money teraz sprawdziłem i zakład można puścić tylko do godz. 15,a więc jak coś to szybko trzeba coś sobie wyszukaćPolska - Holandia. Takim składem ma zagrać reprezentacja Polski:
źródło: sport.pl
- Szczęsny - Bednarek, Glik, Kiwior - Frankowski, Linetty, Krychowiak, Zalewski - Szymański, Zieliński - Lewandowski