WAŻNE!!!
S
sobolekk
T
Tommmy
main1991
ibis
Cabron
Oznaczyłem tylko osoby, które popełniły błąd, ale komunikat dotyczy wszystkich. Przypominam, że przystępując do konkursu akceptujecie regulamin, więc wypadałoby przynajmniej go przeczytać, żeby nie było nieporozumień. Na każdy dzień jest zakładany osobny temat i typy z danego dnia podajemy tylko w temacie z tego dnia, podane w innym są traktowane jako nietrafione i za każdy taki typ jest
100.
Na początku chciałem wam "odpuścić" ten pierwszy dzień i typy z 27.08 potraktować jako zwrot, ale... podczas podliczania wyszło, że było by to mocno nieuczciwe wobec pozostałych użytkowników, którzy podali typy prawidłowo, ale zaliczyli falstart i mają powiedzmy
300.
Jedyna taryfa ulgowa jaka poszła ze względu na pierwszy dzień konkursu to osoby, które podały analizy z 27.08 do tematu z 26.08 mogą się zgłosić do mnie lub opiekuna zabawy, ewentualnie w tym temacie aby je przenieść do odpowiedniego tematu (macie na to 24h), po tym czasie jeżeli dana osoba się nie skontaktuje ze mną czy
zibi16 lub nie zgłosi tutaj prośby o przeniesienie analizy do swoich typów na dany dzień otrzyma punkty minusowe za analizę.