>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Jak dla mnie obaj kiedy nie trafiają pierwszym serwisem to są warzywa. Pewnie przez te wyniki Brołdiego ostatnie ale coś mu tu nie powchodzi i się podpali I JAK TO MUWI MŁODŻJEŻ ELO

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
panowie a co myślicie o jutrzejszym meczu Cracovi z HIFK w lidze mistrzów hokeja, może Kkrakowianie zdobędą historyczny pkt w tych rozgrywkach kurs na 1x @4.5

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
panowie a co myślicie o jutrzejszym meczu Cracovi z HIFK w lidze mistrzów hokeja, może Kkrakowianie zdobędą historyczny pkt w tych rozgrywkach kurs na 1x @4.5
Finowie mają trochę wy..bane na ten turniej więc po takim kursie chyba warto zaryzykować albo jakieś handi w ich stronę

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Tak apropo, obserwuje ktoś darta? Patrzę w statystyki a tam średnie po 80+ oglądałem kawałek pierwszego meczu dzisiejszego wieczoru ale poważnie nie szło tego oglądać. Wgl coś slaby poziom tego turnieju
E; na teraz polecam Wade po @2,20

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Tak apropo, obserwuje ktoś darta? Patrzę w statystyki a tam średnie po 80+ oglądałem kawałek pierwszego meczu dzisiejszego wieczoru ale poważnie nie szło tego oglądać. Wgl coś slaby poziom tego turnieju
⛔ nie warto chyba nic narazie na ten turniej,.średnie po 86 ????

wp76 911

wp76

Użytkownik
oglądasz ten mecz oni maja skuteczność 25% polecam grac w przyszłości przeci nim trzeci mecz i starszna kicha a w końcu to była najlepsza druzyna sezonu zasadniczego graja tragicznie z najslabsza obrona ligi rzucają 25 punktów w 2 kwarty.
Monaco wygrywa 3pkt. Start 4 kwarta

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
wczoraj dobra jazda jak MVG polecial po 1.05 z Hendersonem, przynajmniej klase pokazal nie tak jak ta reszta burakow, kto ogladal to wie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom