H
733
hajs_enberg
Użytkownik
brawo Dutra dobrze gryzie, ja sie zastanawiam czemu Broady z Kruegerem jest/byl takim faworytem
Maccabi Netanya-Petach Tikva btts @2.16
ELO wlasnie tak myslalem rze to przez to byc tak morze.Jak dla mnie obaj kiedy nie trafiają pierwszym serwisem to są warzywa. Pewnie przez te wyniki Brołdiego ostatnie ale coś mu tu nie powchodzi i się podpali I JAK TO MUWI MŁODŻJEŻ ELO
Joao Pedro Sorgi 1 set @2.1
Doszli na 3pktMonaco +3,5 1,87
oglądasz ten mecz oni maja skuteczność 25% polecam grac w przyszłości przeci nim trzeci mecz i starszna kicha a w końcu to była najlepsza druzyna sezonu zasadniczego graja tragicznie z najslabsza obrona ligi rzucają 25 punktów w 2 kwarty.Monaco +3,5 1,87
oczywiście pomyłka -2,5 Monakosam grałem progresja na Monako +2.5 na kwarty ale szczęśliwie mi to weszło
Finowie mają trochę wy..bane na ten turniej więc po takim kursie chyba warto zaryzykować albo jakieś handi w ich stronępanowie a co myślicie o jutrzejszym meczu Cracovi z HIFK w lidze mistrzów hokeja, może Kkrakowianie zdobędą historyczny pkt w tych rozgrywkach kurs na 1x @4.5
nie warto chyba nic narazie na ten turniej,.średnie po 86 ????Tak apropo, obserwuje ktoś darta? Patrzę w statystyki a tam średnie po 80+ oglądałem kawałek pierwszego meczu dzisiejszego wieczoru ale poważnie nie szło tego oglądać. Wgl coś slaby poziom tego turnieju
E; na teraz polecam Wade po @2,20
Monaco wygrywa 3pkt. Start 4 kwartaoglądasz ten mecz oni maja skuteczność 25% polecam grac w przyszłości przeci nim trzeci mecz i starszna kicha a w końcu to była najlepsza druzyna sezonu zasadniczego graja tragicznie z najslabsza obrona ligi rzucają 25 punktów w 2 kwarty.
wczoraj dobra jazda jak MVG polecial po 1.05 z Hendersonem, przynajmniej klase pokazal nie tak jak ta reszta burakow, kto ogladal to wieTak apropo, obserwuje ktoś darta? Patrzę w statystyki a tam średnie po 80+ oglądałem kawałek pierwszego meczu dzisiejszego wieczoru ale poważnie nie szło tego oglądać. Wgl coś slaby poziom tego turnieju
E; na teraz polecam Wade po @2,20