Wczoraj był dobry dzień na Mistrzostwach pod kątem typowania, dzisiaj jakieś dziwne te mecze, z uwagi na brak czasu wrzucam tylko kilka propozycji z krótką analizą:
Serbia- Niemcy
Na to spotkanie zagrałem dwie opcje:
Niemcy wygrają różnicą 1-5 bramek @ 2,24 Fortuna
Under 58,5 @ 1,88 LVbet
Niemcy oczywiście są faworytem, ale Serbowie wcale nie mają złego skłatu, świetna bramka w postaci Cupary i Milosavljieva, silne skrzydła Dukić, Kojadinović, Ilić, na kole wielki Marsenić, a na rozegraniu Kukić, Borzas czy Dodić. Po stronie Niemców również świetna bramka bo jest Wolf,
Niemcy mają zdecydowanie mocniejsze rozegranie z wieloma opcjami czy to rzutu z dystansu czy w grze 1 na 1 bo jest Uscin, Knorr, Kostner czy Schluroff oraz Langhoff. Na kole rządzi Golla więc ciekawe będą jego pojedynki z Marseniciem bo będzie miał godnego rywala o podobnych parametrach. Skrzydła też bardzo mocne bo Zerbe i Mertens to świetni zawodnicy. Spodziewam się twardej walki o punkty bo Serbowie jak myślą o kolejnej fazie to muszą powalczyć, łatwo nie będzie ale liczę na mecz na styku i dużym nakładem na defensywę stąd under.
Ukraina- Francja
Tutaj handicapy odpuszczam bo pytanie na ile
Francja odpuści ten mecz, jak zagrają chociaż na 80 % w co nie wierzę to mogą odjechać na -20, jak popuszczą lejce to osiągną +10 i będą sobie pykać na spokojnie do końca meczu, więc handicapy totalnie odpuszczam, uważam że można spróbować jakiś over bo zakładam że Francuzi jakby nie zagrali to w okolicy 40 trafień się zakręcą, a jak pouszczą trochę Ukraińcom to może być po ich stronie też ze 25-30 trafień więc delikatnie dałem:
Over 63,5 @ 1,75 STS
Z uwagi na to że Francuzi raczej sobie dziś porzucają to pograłem zawodników:
Nahi over 2,5 @ 1,65 Superbet (6 bramek z Czechami więc dziwnie niska linia)
Prandhi over 3,5 @ 1,71 Superbet (również 6 bramek z Czechami, dziś liczę nawet na lepszy wynik)
Richardson over 3,5 @ 1,71 Superbet (6 bramek z Czechami)
Szwecja- Holandia
Oba zespoły grają szybki
handball, Szewdzi w oparciu o szybkie skrzydła, a Holendrzy dynamiczne rozegranie ze Steinsem na czele, więc bez kombinowania poszukam tu overu.
Over 61,5 @ 1,77 Superbet
Korci mnie jeszcze delikatnie
handi -9,5 na Chorwatów (1,90 Superbet) bo mają piekielnie mocny skład i świetną bramkę, a Gruzini to taka druga- trzecia liga na arenie Europejskiej, w dodatku mają wąską ławkę (13 graczy z pola przy 17 Chorwatach). W sparingach przegrali nawet z Ukrainą, która dostała od Norwegii -17.