>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Europy Mężczyzn - Dania, Norwegia, Szwecja (15.01.2026 - 1.02.2026)

adik1992 919,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ME w piłce ręcznej 2026. Skład grup

Grupa A (Herning):
Niemcy, Hiszpania, Austria, Serbia
Grupa B (Herning): Dania, Portugalia, Macedonia Północna, Rumunia
Grupa C (Oslo): Francja, Norwegia, Czechy, Ukraina
Grupa D (Oslo): Słowenia, Wyspy Owcze, Czarnogóra, Szwajcaria
Grupa E (Malmoe): Szwecja, Chorwacja, Holandia, Gruzja
Grupa F (Kristianstad): Węgry, Islandia, POLSKA, Włochy

ehfeuro.eurohandball.com

Terminarz meczów reprezentacji Polski mężczyzn w ramach fazy grupowej EHF EURO 2026:

16 stycznia, godz. 20.30: Polska – Węgry
18 stycznia, godz. 18.00: PolskaIslandia
20 stycznia, godz. 18.00: PolskaWłochy

Kluczowe daty Mistrzostw Europy w piłce ręcznej mężczyzn
  • Runda wstępna Kolejka 1 - 15-17 stycznia​
  • Runda wstępna Kolejka 2 - 17-19 stycznia​
  • Runda wstępna Kolejka 3 - 19-21 stycznia​
  • Runda zasadnicza 4 - 22-23 stycznia​
  • Runda główna runda 5 - 24-25 stycznia​
  • Runda główna meczowa 6 - 26-27 stycznia​
  • Runda główna meczowa 7 - 28 stycznia​

• Półfinały - 30 stycznia
  • Finał - 1 lutego
Zapraszam do podawania typów i pisania analiz!

Otrzymane punkty reputacji: +1618
karfus 237,3K

karfus

Znawca - Żużel
Mistrzostwa Europy

#1 Norwegia - Ukraina | Sander Sagosen over 3.5 | 1,85 | sts

Lider Norwegii od lat. Rekordzista EHF Euro(65 goli w jednym turnieju 2020, wciąż rekord mistrzostw Europy. Często w All-Star Team. W Norwegii gra jako centralny rozgrywający. Niezwykłe doświadczenie i wszechstronność, rzuty z drugiej linii oraz rzuty karne, to wiemy, wiemy również, że w ostatnim czasie to sporo kontuzji, ale po operacji kciuka od jesieni gra regularnie. Dzisiaj mecz Norwegów z najsłabszą drużyną w grupie, więc Sagosen powinien mieć sporo szans rzutowych, a dobre wprowadzenie w turniej oraz nabranie pewności będzie kluczowe. Jeśli chodzi o występy Sandera w ostatnich meczach ligowych: Holstebro - 3, Aarhus - 5, Skjern - 3, GOG -2, co daje ~3,25 gola na mecz. W obecnym sezonie Champions League 19 bramek w 7 meczach.
Podsumowując, Ukraina ma słabą obronę, Norwegia powinna dominować, a Sagosen jako lider weźmie sporo rzutów z dystansu i karnych.
Edit: 3 bramki do przerwy i później nic… szkoda, ~34 minuty na boisku, rzutowo 3/5... jednak bez karnych

#2 Niemcy - Austria | Austria +6.5 | 1.60 | sts

Niemcy to wicemistrzowie olimpijscy, 4 miejsce na EURO 2024, bardzo mocny skład z Bundesligi(najsilniejsza liga Europy). Austria ma najlepsze lata w historii dwa razy 8 miejsce na EURO 2020 i 2024, kilku zawodników również występuje w niemieckiej Bundeslidze. Bardzo często używają gry 7 na 6 z dodatkowym graczem w ataku, co irytuje rywali - Andreas Wolff nazwał to nawet ,,absolute anti-handball". Liczę, że Austria dzisiaj się postawi, w ostanich 7 meczach często utrzymywała się w +6,5 nawet z mocnymi rywalami. Jeśli chodzi o mecze bezpośrednie to różnice z reguły nie są ogromne 4-8 goli, w Marcu 2025(kwalfikacje do EURO 2026), Austria przerwała serię 22 wygranych Niemiec w kwalfikacjach, remisując 26-26

#3 Hiszpania - Serbia | Serbia +5.5 | betfan

Hiszpania regularnie w top ME/MŚ ale ostatnie lata to lekkie osłabienie po erze ,,złotej generacji". W ostatnim sparingu potwierdzili wysoką formę wygrywając z Słowacją 43-26. Serbia to solidna ekipa, twarda obrona, dobre kontrataki, ale brak prawdziwych gwiazd. Ostatni mecz kwalfikacje do EURO 2026, Hiszpania wygrywa 28-26, wcześniejsze Hiszpania wygrała 6 z 8 spotkań, ale różnice rzadko przekraczają 5 bramek. Dzisiaj liczę również, ze ta granica nie zostanie przekroczona. Serbia broni agresywnie, a Hiszpania nie szaleje z tempem w pierwszym meczu, co sprawia, że warto rozważyć under. Dziś ten mecz to rozruch dla Hiszpanii, ale Serbia nie pozwoli na łatwą wygraną.

#4 Francja - Czechy | Elokhim Prandi over 4.5 | 1.80 | sts

Francuski skrzydłowy Hugo Descat doznał kontuzji kostki podczas środowego treningu w Oslo i opuści czwartkowy mecz otwarcia mistrzostw Europy przeciwko Czechom. Myślę, że ta infromacja znacznie zwiększa potencjał Prandiego na dobry rezultat. Prandi jest w gazie 168 goli w 26 meczach Ligi Mistrzów, skuteczność ~63%. Ostatnie mecze przed EURO to 8 goli vs GOG, 15 vs Barcelona. W sparingach przed turniejem 4-7 bramek, dziś przeciwko słabej obronie Czechów powinien być spokojny over.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7871
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Norwegia - Ukraina
Typ: 2 (+10,5)
Kurs: 1,89
Fortuna

Idę dziś w kierunku Ukraińców, faworytem tego spotkania bezdyskusyjnie Norwegowie bo w kadrze takie nazwiska jak Bergeruud, Sagossen, Grondahl, Blonz, Reinkind czy Lyse. Ukraińcy bez wielkich gwiazd, najbardziej rozpoznawalnym zawodnikiem jest oczywiście Akimienko ale reszta to mało znani zawodnicy. Liczę dziś na to że Ukraińcy się postawią a Norwegowie nie zagrają ma 100% możliwości bo mają przed soba jeszcze w sobotę trudny mecz z solidnymi Czechami czy szlagier z Francuzami. Norwegia mimo złotego pokolenia w ostatnich latach mocno zawodzi i nie gra na miarę swoich możliwości. Przed turniejem wygrali z przeciętną Holandią czy dostali oklep od Duńczyków. Ukraińcy wysoko przegrali z przeciętnym Szwajcarami i Macedonią, ale przy dobrym meczu stać ich to by nie zaliczyć dwucyfrówki z Norwegami.

Myślę że można pograć bramki Akimienko over 3,5@ 1,65 Fortuna bo to czołowy zawodnik + wykonuje rzuty karne, a z twardymi w obronie Norwegami trochę tych karnych powinno być.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1788
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Niemcy- Austria
Typ: under 60,5
Kurs: 1,70

STS

W pierwszy dniu ME 2026 mamy niemieckojęzyczne derby, Niemcy podejmują Austriaków. Idę tutaj w under z wielu powodów:
- swego rodzaju derby i rywalizacja sąsiadów więc motywacja po stronie Austriaków podwójna
- Niemcy mają prawdziwego murarza w bramce jakim jest Andy Wolf
- na ostatnie 10 spotkań pomiędzy zespołami tylko w 3 została pokryta linia 60 trafień

Uważam też że warto pograć handi na Austriaków bo Niemcy nawet jak wygrywają to nie są to jakieś demolki. Do składu Austriaków wrócił po kontuzji Bylik co jest ogromnym wzmocnieniem, są też Bozović, Frimmel więc mają kim postraszyć.

Austria (+5,5) @ 1,85 Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4928
elkaraso0o 57,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Na szybko ode mnie, bo zauważyłem promocje, ale kurs już spadł.

Wegry - Polska
Daszek Under 3.5 1.65
(STS) 0/2 PROMOCJA
Jak dla mnie promocja. Zlapałem po 1.85 a już kursy lecą na dół.
Nominalny skrzydłowy, ktory z racji tego, ze nie ma drugiej lewej reki na prawe rozegranie to gra na rozegraniu. Na wysokich i silnych obrońców Węgierskich rzucenie 4 bramek to będzie dla mierzącego 182cm Daszka za trudne zadanie. Uważam, że Daszek nawet 4 rzutów nie odda.
Zagrałem po 1.85 i jeszcze poprawiam po 1.65 ale w dublu z piłką nożną.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2390
karfus 237,3K

karfus

Znawca - Żużel
#1 Węgry - Polska | Maciej Gębala poniżej 2,5 bramki | 2,0 | sts

Pivot z niską średnią około 1,3 w reprezentacji. Nie jest typem zawodnika, który rzuca dużo, jego rola to przede wszystkim ciężka praca w obronie, blokowanie rzutów, czy walka w strefie koła. Węgrzy mają silną obronę koła(Rosta, Illic), więc szansa na wiele czystych sytuacji dla polskiego obrotowego będzie ograniczona. Na rozgrywanych przed rokiem MŚ, Gębala tylko w 2 z 8 meczów rzucił 3 bramki, ale było to ze słabą Algierią i Kuwejtem, gdzie zdobycz punktowa Polski oscylowała w okolicy 40 bramek. Widać również po sparingach z Serbią, gdzie Polacy ćwiczyli różne warianty i schematy rozegrania pod mecz z Węgrami, a w tych meczach Gębala 0 i 1 bramka, co tylko może nas utwierdzać w przekonaniu, że to nie on ma dziś zdobywać bramki.
Edit: 3 bramki…
#2 Islandia - Włochy | 1 połowa handicap Islandia -2,5 | 1.53 | sts

Włochy wracają na ME po 28 latach, awansowały sportowo po raz pierwszy w historii. Brak ogrania na takim turnieju może być widoczny, szczególnie w początkowych fazach gry, gdzie Islandia powinna kontrolować mecz i stworzyć sobie na tyle pewną przewagę, aby w drugiej połowie móc sprawdzić różne rozwiązania. Jeśli weźmiemy pod lupę mecze Islandii chociażby z Eliminacji do tych mistrzostw to do przerwy rozjeżdżali przeciwników: 19-9 z Grecją, 16-9 z Grecją, 18-13 z Bośnią, 20-11 z Gruzją. Tak było również na Mistrzostwach Świata 18-8 z Republiką Zielonego Przylądka, 21-9 z Kubą, 14-8 ze Słowenią, 13-9 z Egiptem, 15-10 z Argentyną no i porażka z Chorwacją, ale to jest już ścisły TOP, a nie drużyna pokroju Włochów. Co nam się rzuca w oczy, że ta przewaga bramek do przerwy nigdy nie wynosiła 1-3 oczka, tylko była to zdecydowana dominacja od początku.

#3 Dania - Macedonia Północna | Macedonia +16.5 | betfan | 1,47

Dania faworyt turnieju, no ale Macedonia nie jest najsłabszą drużyną, więc nie powinni ich totalnie rozjechać i ten zapas starczy. Macedonia potrafi się postawić silnym drużynom, na MŚ Francja wygrała z nimi 7 bramkami, Chorwacja 2 bramki przewagi, a także remis z Węgrami to solidne spotkania. Dania też nie wygrała dawno z tak wielką przewagą meczu, chociażby w Golden Cup z Wyspami Owczymi czy Holandią, wygrana 15 i 16 bramek.

#4 Wyspy Owcze - Szwajcaria | Oli Mittun under 5,5 bramki | 1,75 | sts

Oli to jeden z największych talentów w europejskiej piłce ręcznej, najlepszy strzelec tegorocznego MŚ U21 oraz MVP turnieju. Skąd więc under? Pojawiła się informacja, że ma problemy ze ścięgnem Achillesa, więc jego minuty mogą być ograniczone, do tego kontuzja Eliasa Eleffsena, czyli lidera drużyny, który będzie na ławce, ale trener zapowiedział max jeden mecz i to jako zmiennik. Więc Farerzy stracą wiele na mocy w ofensywie.
Edit: po kontuzji ani śladu

#5 Najlepszy strzelec reprezentacji Polski w całych mistrzostwach - Mikołaj Czapliński | 2.10 | betfan

Tutaj długoterminowo, Czapliński wyśmienita forma, przejął karne to on powinien być liderem naszej reprezentacji, co udowodnił w sparingach z Serbią. Czego nIe Moryto? Jego wypowiedź przed turniejem: ,,Kontuzja nadal jest... Cóż, dam z siebie tyle, ile będę mógł. Na pewno to nie jest szczyt moich możliwości, ale myślę, że jestem w stanie zrealizować to, co trener Jota Gonzalez będzie ode mnie oczekiwał. Czuję się ok, trochę już pogodziłem się z tym w jakim stanie jest mój bark, jestem już przyzwyczajony. Po sezonie poddam się operacji." To właśnie przez kontuzję barku Moryto nie będzie wykonywał rzutów karnych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3290
elkaraso0o 57,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Maciej Gębala poniżej 2,5 bramki | 2,0 | sts
Jak najbardziej popieram typ na under Maćka Gębali, a że linie na Daszka STS już ściągnął to jeśli ktoś nie zdążył, to zagrałbym na jego miejscu właśnie to.

Dorzucam jeszcze od siebie jeden zakład na mecz
Islandia vs Włochy
Leo Prantner over 4.5 @1.75 (STS) 6/8 Ładnie grał Leo, ale nie rzucał karnych od poczatku. Dostał szansę karnych dopiero jako trzeci. Jednego rzucił, drugiego przestrzelił. Ozdobą meczu bramka Leo z drugiej połowy, gdy złapał w powietrzu piłkę po podaniu od rozgrywającego i rzucił bramkę obracając się tyłem w samo okienko.

Leo to Włoski prawo skrzydłowy który rzuca karne.
Na ostatnich mistrzostwach świata w 2025 roku, był najlepszym strzelcem swojej drużyny. Uważam, że Włosi przegrają z Islandia i to tak różnicą co najmniej 5 bramek, ale Leo powinien oddać przynajmniej 4-5 rzutów z gry, bo koledzy go szukają, a do tego jak już wspomniałem rzuca karne i w tej kombinacji 5 bramek nie powinno być problemem nawet na reprezentację Islandii. Islandia potrafi i często stosuje grę z szybkim środkiem/wznowieniem i myślę, że Włosi nie pozostaną dłużni swoim rywalą i będą chcieli dotrzymać kroku, co również działa na plus typu.

P.S Trzymamy kciuki za naszych Panowie!!!
Za drobne: Wyścig do 5 bramek POLSKA @2.90 (STS) Zaczęli dobrze, od 2:0 a później... wszyscy wiedzą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3098
grabarz01 4,4K

grabarz01

Użytkownik
Jak najbardziej popieram typ na under Maćka Gębali, a że linie na Daszka STS już ściągnął to jeśli ktoś nie zdążył, to zagrałbym na jego miejscu właśnie to.

Dorzucam jeszcze od siebie jeden zakład na mecz
Islandia vs Włochy
Leo Prantner over 4.5 @1.75 (STS)

Leo to Włoski prawo skrzydłowy który rzuca karne.
Na ostatnich mistrzostwach świata w 2025 roku, był najlepszym strzelcem swojej drużyny. Uważam, że Włosi przegrają z Islandia i to tak różnicą co najmniej 5 bramek, ale Leo powinien oddać przynajmniej 4-5 rzutów z gry, bo koledzy go szukają, a do tego jak już wspomniałem rzuca karne i w tej kombinacji 5 bramek nie powinno być problemem nawet na reprezentację Islandii. Islandia potrafi i często stosuje grę z szybkim środkiem/wznowieniem i myślę, że Włosi nie pozostaną dłużni swoim rywalą i będą chcieli dotrzymać kroku, co również działa na plus typu.

P.S Trzymamy kciuki za naszych Panowie!!!
Za drobne: Wyścig do 5 bramek POLSKA @2.90 (STS)
Na Fortunie 2,05 na over Prantnera

Otrzymane punkty reputacji: +340
elkaraso0o 57,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Na Fortunie 2,05 na over Prantnera
Świetnie, że zauważyłeś u dałeś info. Bardzo Ci dziękuję. Sprawdzam różnych bukmacherów pod względem linii i kursów, a to przeoczyłem!

Szukam też linii na Skipagotu z Wysp Owczych, ale chyba żaden buk nie wystawił.

Otrzymane punkty reputacji: +210
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Węgry- Polska
Typ: 2 (+6,5) - karne 0/4 + 16 strat w meczu to jak ma być dobrze ?? 🤬
Kurs: 1,85
STS

under 61,5

Kurs: 1,70
STS

Polska under 27,5
Kurs: 1,77

Fortuna

Dziś na ME swoją walkę zaczynają Biało- Czerwoni, jednak nie wróżę tutaj spektakularnych wyników. Niestety nie mamy wielu godnych następców złotej ery w postaci Tkaczyka, Siódmiaka, Bieleckiego, Jurasika, Szmala, Jachlewskiego czy braci Lijewskich i Jureckich. Jednak mierzymy się dziś z Węgrami, którzy też w ostatnich latach nie zachwycają. Nie ma też następców takich zawodników jak Mikler czy Laszlo Nagy.
Bukmacherzy dość mocno faworyzują Węgrów, z czym do końca się nie zgadzam, szczególnie pod kątem dość wysokiego handicapu. Może o wygraną naszych "orłów" będzie ciężko ale nie sądzę aby dostali bęcki -7. Będzie to "bratobójczy" pojedynek (ciekawe komu będzie kibicował Zbigniew Z. :unsure: - ten od miękiszonów) więc spodziewam raczej twardej gry w obronie niż jakiegoś mega szybkiego meczu. Węgrzy mają handicap na środku rozegrania w postaci Fazekasa ale myślę że Olej z braćmi Gębala powinni stworzyć mu sporo problemów.
W ofensywie mamy swoje problemy więc za dużo Nasi narzucać nie powinni bo nie ma Sićki, nie mamy właściwie prawej połówki bo Daszek ewidentnie się tam męczy, na kole brakuje Syprzaka,
Swoje minuty na lewej połówce dostanie pewnie Tomek Gębala ale nie jest ostatnio w jakiejś wybitenej formie. Środek wygląda fajnie bo są dynamiczni Olejniczak i Jędraszczyk ale nie mamy zawodników rzucających z 10-11 metra i to będzie problem bo zostaje gra z kołem, szybkie wznowienia i 1 na 1 środka rozegrania co przy wielkich chłopach z Węgier łatwe nie będzie.
Głównym ryzykiem typu na under jest obsada bramki, której nie mamy zbyt wybitnej. Sory ale Skrzyniarz czy młody Wałach to nie jest poziom bramkarzy z lat wcześniejszych: Morawskiego, Wyszomierskiego, Wicharego, o Szmalu nie wspominając.
Polacy w ubiegłym roku potrafili postawić opór niesamowicie silnym Niemcom, świetnym Portugalczykom nie sądzę aby dostali srogi oklep od Węgrów.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1773
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Wyspy Owcze- Szwajcaria
Typ: 1 (+1,5)
Kurs: 1,77
Fortuna

Wyspy Owcze wygrają połowę lub mecz @ 1,95 Superbet

Wyspy Owcze to trochę taka druga reprezentacja Dani, większość zawodników gra w silnych Europejskich klubach jak: Oli Mittun, Skipagøtu, avTeigum albo w bardzo silnej lidze Duńskiej. Uważam że Farerów stać na równą walkę z solidnymi Szwajcarami, którzy maja w swoim składzie też wielu ciekawych zawodników jak Zehnder, Leopold czy Portner.
Przy takim rozkładzie kursów próbuję handi na wyspiarzy oraz ich wygraną w podwójnej szansie.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2293
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Dania - Macedonia
Typ: Dania under 38,5 gola
Kurs: 1,95

Superbet

Kosmos linia jak na pojedynek ME, tutaj nie ma już totalnych ogórków jak na MŚ. Macedonia potęgą nie jest ale mają wielu naprawdę solidnych i znanych z europejskich parkietów zawodników jak Mitrewski, Kuzmanowski, Peshevski. Może nie mają już takiej gwiazdy jak przed laty Lazarov ale nie sądzę że dadzą sobie wcisnąć prawie 40 bramek mimo że rywal to najlepszy zespół na świecie. Macedończycy to wielkie chłopy, będą stać twardo i agresywnie w obronie, nie mają zbyt wiele jakości w ataku to będą męczyć bułę w ataku pozycyjnym bo Duńsczycy na wiele im nie pozwolą. Mają świetnego Mitrewskiego między słupkami, który swoje obrony dołoży. Czy Duńczycy będą się zabijać o goleadę w pierwszym meczu turnieju wiedząc że przed nimi wiele ciężkich spotkań w fazie pucharowej? Nie sądzę. Uważam że Gidsel i spółka wyjdą na pierwszą połowę, zrobią wynik + 8-10 bramek i będą na luzie wymieniać garnitur by dociągnąć wynik do końca. Macedonia nie pójdzie na ostrą wymianę bo Duńczycy są wstanie na szybkim meczu i 45 bramek rzucić ale to jednak trochę pośmiewisko na arenie Europejskiej.

Macedończycy w ostatnich 2 latach z silnymi zespołami tracili
z Francją stracili 32, z Niemcami 34, z Węgrami 27, z Chorwatami 27,

Za drobne Gidsel under 7,5 @ 2,26 Fortuna 8 :mad:
Duńczycy mają na tyle szeroki skład że nie sądzę że Gidesl zagra dziś więcej jak 30-35 minut z takim rywalem. Uważam że Jakobsen będzie rotował aby dobrze wprowadzić do gry wszystkich zawodników i nie będzie przeciążał swoich głównych strzelb ze stosunkowo słabym rywalem. Trzeb oszczędzać zawodników na potencjalne mecze z Francją, Niemcami czy Norwegią, czy chociażby świetnie zapowiadający się mecz grupowy z Portugalią.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2018
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Islandia- Włochy
Typ: over 61,5
Kurs: 1,80

STS

W tym meczu pójdę w over, Islandia ma w ostatnim czasie świetny skład i nie zdziwi mnie jak będą czarnym koniem tych mistrzostw i powalczą o podium bo potencjał na pewno mają.
W bramce Hallgrimsson (Barca) , na rozegraniu: Smarason (Szeged), Kristjanson (Magdeburg) , Magnuson (Magdeburg) Thastrason (Bukareszt), na skrzydle Þorkelsson (Sporting), Vidarsson (Gumberbasch) na kole Arnarsson (Melsungen). Także cały skład to ważni zawodnicy w silnych Europejskich zespołach. Kwestia poukładania tych klocków w zgrany zespół.

Włosi to Europejski średniak, jedynymi zawodnikami którzy są dla mnie rozpoznawalni to skrzydłowi Prantner i Mengon. Mimo braku wielkich nazwisk Włosi grają fajną dla oka, szybką piłkę ręczną więc liczę dzisiaj na szybką wymianę ognia i przekroczenie bariery 61 bramek. Myślę że Islandszycy z potężną siłą ataku te 34-35 bramek powinni rzucić a Włosi pod 30 trafień również powinni dojechać.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2102
C 465,1K

czary-mary

Użytkownik
Świetnie, że zauważyłeś u dałeś info. Bardzo Ci dziękuję. Sprawdzam różnych bukmacherów pod względem linii i kursów, a to przeoczyłem!

Szukam też linii na Skipagotu z Wysp Owczych, ale chyba żaden buk nie wystawił.
Z tego co czytałem to Farer wypadł z turnieju przez kontuzje. Ogromne osłabienie

Otrzymane punkty reputacji: +172
elkaraso0o 57,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Z tego co czytałem to Farer wypadł z turnieju przez kontuzje. Ogromne osłabienie
Faktycznie.

"Potężne osłabienie 🇫🇴 Wysp Owczych - selekcjoner reprezentacji potwierdził, że uraz barku uniemożliwi Eliasowi Ellefsenowi a Skipagotu grę w pełnym wymiarze. Rozgrywający będzie zmiennikiem, zagra w jednym z trzech meczów."
Informuje Maciej Wojs na X.

No to zaczynam się przychylać do wygranej Szwajcarii.

elkaraso0o 57,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Na stronie EHF brak informacji
Nie znajdziesz informacji na oficjalnej stronie, ponieważ zagra na turnieju i jest w kadrze, ale tak jak podałem info wyżej, najwyraźniej zagra tylko w jednym meczu i to w okrojonym wymiarze czasu. Bardzo szkoda, bo uwielbiam oglądać grę tego zawodnika, a bez niego Farerzy dużo tracą, bo ma świetny przegląd pola i nieszablonowe zagrania. Pytanie tylko kto teraz będzie rzucał karne?
Może Teigum?

jedrula 88,3K

jedrula

Użytkownik
Faktycznie.

"Potężne osłabienie 🇫🇴 Wysp Owczych - selekcjoner reprezentacji potwierdził, że uraz barku uniemożliwi Eliasowi Ellefsenowi a Skipagotu grę w pełnym wymiarze. Rozgrywający będzie zmiennikiem, zagra w jednym z trzech meczów."
Informuje Maciej Wojs na X.

No to zaczynam się przychylać do wygranej Szwajcarii.
Ma grać

A 43,8K

andyvelxaero

Użytkownik
Węgry - Polska - Moryto over 3,5 bramki 1,85 (Superbet) Stawka 4/10

Domów stawiać nie będziemy. Ale początek turnieju, Polacy bez presji w tym meczu. Węgrzy absolutnym faworytem i pewnie ten mecz wygrają wyraźnie. Teoretycznie tych bramek możemy aż tak dużo nie rzucić, ale już widać że na tych ME raczej grać się będzie szybko i rzucać dużo. Ostatnie wyniki naszej reprezentacji i h2h z Węgrami też pokazują, że powinniśmy te 26-27 bramek rzucić, a przy otwartym meczu może i więcej. Arek będzie zapewne rzucał karne, linia nie jest wysoka - spróbujemy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom