>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

IgaŚwiątek 272,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Jak dobrze, że olałem cokolwiek w stronę Brisbane, bo to jest piękna kwintesencja aktualnych zakładów od jakichś kilku tygodni. A to co się dzieje od 01 stycznia, to już w ogóle zakrawa na kabaret.

Myślę, że tu były ogromnie pieniądze na Roar zapakowane, w przerwie przy 0-1 i gości w 10tkę kolejna rzesza osób "doinwestowała", a mecz się skończył 0-3 XD

Kiedyś był Fryzjer w Polsce, ostatnio kilka miesięcy temu wywaliła przeogromna afera w Turcji, gdzie kilkuset sędziów i piłkarzy miało konta u bukmachera. Pewnie w innych krajach jest podobnie. Co raz bardziej człowiek zastanawia się, czy nie rzucić tego w totalne diabły, bo dobre czasy bukmacherki już minęły. Swoje dokłada też VAR, który jest często narzędziem do pilnowania długiego 0-0 w meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +1777
larkspur 918,4K

larkspur

Użytkownik
Melbourne City - Sydney HT 0:0
BANDA ŁAMAGOW I NIC WIĘCEJ

City to chyba najgorsza ofensywa...oni nie istnieją z przodu w ataku.. nawalają po autach Centro strzały..
Wieczne granie do bramkarza zarówno z jednej jak i drugiej strony
Murzyn z przodu w Sydney w dogodnej sytuacji niemalże sam na sam w piłkę nie trafia ....😡

Wygląda to jakby byli zaprogramowani na 0;0 w pierwszej połowie, oby tylko nic nie trafić...

Aaa i w grze na czas to są oboje NAJLEPSZYMI ZŁODZIEJAMI CZASU....

PS. Nie zdziwię się jak tu po przerwie wbija ze dwa gole czy nawet BTS pokryją bo nagle doznają cudownego odrodzenia.....

Otrzymane punkty reputacji: +149
IgaŚwiątek 272,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
A ja się nie zdziwię jak zostanie 0-0, bo goście w ogóle niezainteresowani zaatakowaniem, a gospodarze to marność nad marnościami :)

Szok, że goście są wiceliderem. To pokazuje, że ta liga to się zrobiła pół-amatorska.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +933
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
City vs Sydney, słaby mecz... 0-0...
Wziąłem za drobne i bez większego przekonania x po @ 2,0 ale nie oczekuję zbyt wiele. Tu wszystko się może zdarzyć...
Ft 0-0, coś okropnego ten mecz, dno i wodorosty, tylko mały plus, to ,+ 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5830
husarz22 647K

husarz22

Forum VIP
A ja się nie zdziwię jak zostanie 0-0, bo goście w ogóle niezainteresowani zaatakowaniem, a gospodarze to marność nad marnościami :)

Szok, że goście są wiceliderem. To pokazuje, że ta liga to się zrobiła pół-amatorska.
To samo miałem pisać. Sydney nie potrafi wymienić 2-3 podań na połowie rywala ...

Otrzymane punkty reputacji: +932
IgaŚwiątek 272,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Chyba, że w końcówce goście już odstawią jakąś mega komedię by nędzarze z Melbourne to wygrali. Kurs trochę na to wskazuje. Buk się boi wygranej gospodarzy trochę.

Ktoś dobrze na chacie napisał: "to nie ustawka, to upośledzenie" :D

larkspur 918,4K

larkspur

Użytkownik
ZA TAKI MECZ POWINNI ICH ZA JAJA POWIESIĆ
😡😡😡

I dostać taki trening żeby po pamiętali na całe życie...

Tak jak wcześniej napisałem to wyglądało od początku jakby tylko 0:0 ich interesowało

PS. Kiedys ktoś dobrze napisał że za mecze 0:0 powinno być 0 punktów a nie 1 bo łatwo się dogadać...
W tym przypadku 0 punktów to wręcz OBOWIĄZEK I KARA

Otrzymane punkty reputacji: +614
Lukasz1988!! 2,8M

Lukasz1988!!

Typer
Ja już straciłem całkowicie szacunek do Australii . Nowy sezon jest dla mnie koszmarny ... Kompletnie nic nie idzie . Jest mi źle ...

Otrzymane punkty reputacji: +1608
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja już straciłem całkowicie szacunek do Australii . Nowy sezon jest dla mnie koszmarny ... Kompletnie nic nie idzie . Jest mi źle ...
Teraz mamy kumulację kilkuletniego trendu (moim zdaniem od czasów VAR i Covida) z przełamaniem na chwilę w Boxing Day...
Niestety boli mnie to chyba najbardziej, bo jako forumowy Starzec i australijski weteran widziałem zloty czas APL. A teraz oglądam jej upadek... Kiedyś A-league to poziom 3 ligi angielskiej, teraz to lepsze mecze w polskiej okręgówce oglądam 😉

Otrzymane punkty reputacji: +611
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Stan konta: - 35,8 żetonów.

Na jutro. Biorę, że Adelaida ogarnie mecz i ogra CCM. Do tego kombinuje strzelców. Po 5 żetonów i 2 typy (iforbet):
1+ov1,5+gol Jovanovic - @2,86
i druga wersja:
1X+ov2,5+btts+gol Goodwin - @4,2

\\edit - jaka patologia w moim wykonaniu.. -45,8 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1547
snajp 1,5M

snajp

Użytkownik
Adelaide United - Central Coast Mariners
1P41'

Adelaide United - liczba kartek
powyżej 2.5
2.95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1548
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, ht 0-3...
Powiem tak. Perfidny ten mecz, a przynajmniej jego ht. Kto ogląda ten wie o czym mówię. Redsi "zapomnieli" jak się gra w piłkę, Rozbitkowie nagle zostali królami soccera. Ta jasne...
Może w drugiej części padnie trochę bramek? Zaczajam się 😉
Post automatycznie złączony:

Adelaide United - Central Coast Mariners
1P41'

Adelaide United - liczba kartek
powyżej 2.5
2.95
No może, choć ht to pusie z Adelaidy wystawiały tylko d... do wiadomo...😉
Edit
Dobrze, że Stanisic zmieniony, bo to co on wyprawiał, to masakra jakaś...
Edit1
Gwałtu ciąg dalszy, 0-4...😁😉😯🫣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2882
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
No cóż... spróbujmy live:

74' - 0:4 - BTTS - @2,35 - 3 żetony

81' - 0:4 - ov4,5 - @2,2 - 3 żetony

fragment z czatu meczowego, który doskonale podsumowuje poziom tego spotkania:
I think the kangaroos can better play then peoples xd

- 51,8 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3140
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
No cóż... spróbujmy live:

74' - 0:4 - BTTS - @2,35 - 3 żetony

81' - 0:4 - ov4,5 - @2,2 - 3 żetony

fragment z czatu meczowego, który doskonale podsumowuje poziom tego spotkania:
I think the kangaroos can better play then peoples xd
Podbijam over 4,5 po @ 2,65 ale za drobne, bo ten mecz to g...🫣
Edit
40 min. bez gola, ft 0-4...
Ade looser aida , nawet drobnych nie byli warci!!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +614
little-dj 928,4K

little-dj

Typer
Piłka nożna - Australia, A-League
Macarthur FC
-
Auckland FC

BetBuilder: Auckland lub remis + powyżej 1,5 gola w meczu @ 1.73, AdmiralBet

Auckland zaliczyło mocno niespodziewaną porażkę w pierwszy dzień 2026 w meczu domowym z Newcastle Jets. Oni tam jednak totalnie dominowali, ponad 70% posiadania piłki i 2.31xG. Oddali aż 23 strzały, w tym osiem w światło bramki, ale tylko raz trafili ostatecznie do siatki - zabrakło wykończenia, ale generalnie zdominowali ofensywnie, zresztą jak w większości spotkań tego sezonu. Gospodarze zajmują mocną czwartą pozycję i mają do pierwszego Auckland tylko dwa punkty straty, ale zdaję się tu na dotychczasową formę gości, którzy na wyjazdach przegrali dotąd tylko na trudnym terenie w Melbourne (z Victory, które dotąd meczu domowego nie przegrało, nie liczę oczywiście derbów z City).
Do tego gole - linia na co najmniej dwa gole to i tak pójście po najmniejszej linii oporu, wprawdzie w meczach domowych Macarthur pada mało bramek, ale jak wspominałem, Auckland jest skuteczne, a i sami ostatnio dają sobie najczęściej wbijać gole (w czterech z ostatnich pięciu spotkań choćby).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3665
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney,
Bulls vs Auckland, 0-0, na razie szachy wiec x ht po @ 2,0 przed chwilą pobrałem...GL!
Ps za miedziaka 😉
Edit
Nie mógł Brooke poczekać do drugiej połowy? Potem był plan postawić na gości 😁 ech...A tak to się czaję😉 ht 0-1...
Edit
Pare min. zostało, na aferę, win gosście po @ 5,0 za drobne... For fun trochę... KTF! Za minimalizm powinni dostać karnego k.... Jedni i drudzy!

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom