>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

N 23,3K

najtmar

Użytkownik
Scott Williams - Paolo Nebrida

Paolo Nebrida suma checkoutów 100+ powyżej 0.5 @2
Betclic

Edit: Anglik szybko i pewnie zamykał, Filipińczyk ugrał tylko dwa legi w meczu i nie miał nawet zbytnio dobrych okazji na zamek 100+ niestety.

Filipińczyk w ciągu aktualnego roku rozegrał 111 spotkań ze średnią 85.58, a
były to głównie azjatyckie Toury
Na zeszłorocznych MŚ przebrnął dwie rundy pokonując wyżej notowanych Jima Williamsa i Rossa Smitha. Potrafi zamykać wysokie liczby i na tym się skupię. To nie powinien być krótki mecz więc okazje na zamek powinny być.

Gerwyn Price - Adam Gawlas

Gerwyn Price - Najwyższy checkout powyżej 130,5@ 2.37
Superbet

Walijczyka przedstawiać nie trzeba, oglądałem chyba jego wszystkie mecze podczas listopadowego Grand Slam oraz Players Championship i to był ten stary dobry Price. Jeśli miał przewagę, to nie ustawiał sobie tarczy na następną serię rzutów tylko atakował wysokie zamki. Jedynym minusem może być szybki mecz, bo nie sądzę aby Czech jakoś zdołał się przeciwstawić, ale widać, że były rugbista cieszy się po każdym wysokim zejściu ,sprawia mu to satysfakcję i ewidentnie do tego dąży. Próbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +393
brodaty-zolw 114,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wczorajsza wieczorna sesja w końcu oddała i pozwoliła odrobić straty. Mam delikatny niedosyt, bo dorzucenie C/O Mensura zepsuło główny kupon, który mógłby narobić szkód bukmacherowi. Niemniej jednak kolejny dzień pokazał, że pchanie się w faworytów po tak niskich kursach jest bez sensu. Co do zachowania Menziesa to nie od dziś wiadomo, że chłop ma spore problemy z głową, a wczoraj byla to kwintesencja. Mam nadzieję, że PDC ukara go srogo zarówno finansowo jak i dyscyplinarnie. Niby nic złego nie zrobił, ale wizerunek zawsze był i będzie ważny.

Co do dzisiejszego dnia to widzę sporo betów, ale napisałem do betfan odnośnie dostawienia MyBet w różnych kombinacjach.

Zagram na pewno czysty bet Soutara i jego zamek 100+. Wielokrotnie pokazywał, że kombinacje T/S/D kończone najczęściej na D18 to jego mocna strona. Czysty win gram, bo zawodnik z Finlandii mało ograny jeszcze na dużej scenie. Zapewne dostaniemy tutaj 4 sety, ale raczej sympatyczny strażak to bierze. Kurs nie powala, ale jakoś mega czuje jego win.

Soutar win - 1.3/superbet / Soutar C/O powyżej 99.5 - 1.5/superbet

Mecz Dobeya z Chińczykiem może być bardzo ciekawy pod względem bukmacherskim. Xia gra co rok na MŚ i zazwyczaj regularnie w granicach 85. Przy słabszych legu, dwóch Dobeya w secie jest w stanie ugrać nawet seta (a kurs chory). Ja jednak idę w stały zestaw Dobeyowi czyli maxy i zamek bullem. Jak Clayton jest ekspertem od rzucania czerwonych środków tak Dobey też kojarzy się z zamknięciami na bullu. Liczymy tutaj na 3-0 z minimum 4 maxami Dobeya, bo jego przeciwnik powinien dorzucić maksymalnie 1/2 sztuki.

Dobey rzuci 180s w każdym secie - 2.2/betfan
Dobey handicap 180s (-1.5) - 1.57/betfan
Dobey zamknie lega czerwonym środkiem - 2.5/betfan

Ten dzisiejszy mecz, w którym ja widzę szansę na niespodzianki to spotkanie Scotta Williamsa z Paulą Nebridą. Może to być jednak stronnicze podejście, bo lubię Filipińczyków. Niemniej jednak Nebrida w zeszłym roku udowdnił, że grać w darta potrafi wygrywając 2 mecze na MŚ pokonując Rossa Smitha oraz Jima Williamsa. W tym roku rywal z podobnej półki o podobnym profilu darterskim. Osobiście spodziewam się minimum 4 a nawet 5 setów, więc zagranie dwóch zamków 100+ wydaję się obowiązkiem. Nebrida lubi zapiąć 100+ a Scott to Scott - widowiskowy grajek ze słabą głową. Do tego dokładam minimum 1 maxa w każdym secie, bo kurs bardzo wysoki jak na to zdarzeni, a sam Scott może to zrobić bez większego problemu.

180s w każdym secie - 1.85/betfan
Powyżej 1.5 C/O 100+ - 1.62/superbet

To tyle na sesję popołudniową, chyba, że dorzucą jakieś fajne mybet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +178
elkaraso0o 43,7K

elkaraso0o

Użytkownik
Scott Williams - Paolo Nebrida

Paolo Nebrida suma checkoutów 100+ powyżej 0.5@2
Betclic

Filipińczyk w ciągu aktualnego roku rozegrał 111 spotkań ze średnią 85.58, a
były to głównie azjatyckie Toury
Na zeszłorocznych MŚ przebrnął dwie rundy pokonując wyżej notowanych Jima Williamsa i Rossa Smitha. Potrafi zamykać wysokie liczby i na tym się skupię. To nie powinien być krótki mecz więc okazje na zamek powinny być.

Próbuje dzisiaj zwycięstwo Paolo Nebridy w starciu ze Scottem Williamsem @3.20 FORTUNA

Liczę na to, że tak jak przed rokiem sprawi niespodziankę i przejdzie pierwszą rundę.

Otrzymane punkty reputacji: +178
brodaty-zolw 114,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wygrał? Wygrał. Poza handicapem zrobił wszystko co mógł. Over zamków, over maxów, wszystko. Co nie zmienia faktu, że jest kryminalistą xD ale chociaż czas w pracy zleciał szybciej.

N 23,3K

najtmar

Użytkownik
To tylko kolejny pokazuje, że ogólnie nie warto grać na samą wygraną faworytów na tych mistrzostwach po niskich kursach. Zagrałem sobie tak na lepsze oglądanie handi na Fina bez większych oczekiwań i proszę, taka czutka i tyle, można dalej dublować 😁
209.png

P 9,7K

PitaRajt66

Użytkownik
Wygrał? Wygrał. Poza handicapem zrobił wszystko co mógł. Over zamków, over maxów, wszystko. Co nie zmienia faktu, że jest kryminalistą xD ale chociaż czas w pracy zleciał szybciej.
O zwycięstwo byłem pewny wiedziałem że Fin też nie dojedzie gdy będzie moment większej presji, jednak łatwa kasa za handi poszła się jeb...

elkaraso0o 43,7K

elkaraso0o

Użytkownik
Próbuje dzisiaj zwycięstwo Paolo Nebridy w starciu ze Scottem Williamsem @3.20 FORTUNA

Liczę na to, że tak jak przed rokiem sprawi niespodziankę i przejdzie pierwszą rundę.
Williams dzisiaj poza zasięgiem. Wszystko mu wychodziło...

Zdażył mnie swoim zachowaniem zdenerwować, te pokazywanie jaki to On nie jest gracz itd. Mam nadzieję, że mu ktoś szybko nosa utrze.

vsky 175,9K

vsky

Użytkownik
Wczoraj ładnie zarobiłem na handi +1.5 Whitlocka (szkoda, że odpadł, bo to kochana legenda i ikona PDC), no i czysty win Mensura też super. Dzisiaj natomiast zapomniałem polecić win Hooda, bo to była pewka. Na wieczorną sesję mam jeszcze jeden bet.

Pietreczko - de Sousa
Pietreczko wygra, @1.69
superbet

Gram głównie przeciwko Portugalczykowi, który już od dawna cieniuje, rzuca fatalnie. Zawsze był przeciętny, ale coś tam jechał na farcie przez kilka miesięcy. Pietreczko to irytujący typ, nie lubię go, ale jest nieprzewidywalny i jak dobrze wejdzie w mecz, leci na fali. Młodszy o 20 lat Niemiec powinien to wygrać, bo Jose jest po prostu słaby. Oby nic się nie zmieniło.

lebron2134 3,1K

lebron2134

Użytkownik
Noppert checkout over 109.5/ 1.57/ 22bet
Analizując poprzednie mecze Noppert zamykał coś takiego za każdym razem. Lubi sobie ustawić szczególnie 112. Liczę że Van der Velde powalczy to i szans powinno być więcej. Może jak ktoś ma na innych bukach linie punkt albo dwa wyższa po lepszym kursie też bym brał.

Do góry Bottom