>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka Premier League 2025/2026 [2.12.2025 - 4.12.2025]

ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-11-27 o 16.36.25.png
Zrzut ekranu 2025-11-27 o 16.36.35.png
Zrzut ekranu 2025-11-27 o 16.36.56.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMBUK lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
1000x200.jpg

R 2,7M

rr62dga

Mistrz Typer MLB 2025
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Fulham - MC
Typ: superprzewaga: MC
Kurs: 1,69
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Zgodnie z angielską tradycją grudzień i styczeń to duża intensywność gry tamtejszych klubów. Manchester City w tych dwóch miesiącach rozegra w różnych rozgrywkach aż 14 spotkań. MC po ligowej przegranej z Newcastle niespodziewanie na Etihad przegrał 0:2 w LM z Bayerem Leverkusen a w minioną sobotę bramka Fodena w 91 min pozwoliła ograć 3:2 Leeds. Fulham dzięki dwóm ostatnim wygranym 1:0 z Sunderlandem i wyjazdowym 2:1 z Tottenham odsunął się od strefy spadkowej. MC przed ważnym i trudnym meczem w LM z Realem zagra jeszcze dwie kolejki w lidze, w których powinien zdobyć komplety punktów. W H2H aż 18 kolejnych meczów z Fulham w różnych rozgrywkach kończyło się wygraną MC- tak więc historia zobowiązuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3557
lukanio87 2,5K

lukanio87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna | PL (Anglia)
Godzina: 20:30
Spotkanie: Fulham FC - Manchester City
Typ: Rzuty rożne Manchester City over 5,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:

Swój typ na ten mecz opieram w głównej mierze na niezmiennej filozofii gry Manchesteru City i stosunkowo łatwo przewidywalnej taktyce obrony Fulham. City, grając na wyjeździe przeciwko zespołowi z dołu tabeli z pewnością będzie starało się osiągnąć wysokie posiadanie piłki i będzie próbowało prowadzić atak pozycyjny skupiający się na bocznych strefach boiska. Fulham z kolei, stawiając na głęboką i zwartą defensywę może zostać zmuszone do regularnego wybijania piłki poza linię końcową, aby przerwać ataki na skrzydłach i uniknąć dośrodkowań. W efekcie, ta dysproporcja w stylu gry i potencjalna przewaga City sprawiają, że linia over 5.5 kornerów jest niska i jest dość regularnie przekraczana przez podopiecznych Pepa Guardioli w takich konfrontacjach ligowych.

Ostatnia edycja:
ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Arsenal - Brentford | Arsenal powyżej 6.5 rz. rożnych @ 1.65
21:15 Liverpool - Sunderland | Liverpool powyżej 6.5 rz. rożnych @ 1.65
Betclic

Z Premier League proponuje dzisiaj rzuty różne faworytów spotkań, czyli Arsenalu i Liverpoolu. Kanonierzy to obecny lider Premier League, a więc nie wyobrażam sobie żeby dzisiaj u siebie mieli stracić punkty. Gospodarze nie nabijają zbyt dużo stałych fragmentów gry, ale tez nie ma większej tragedii na ich brak. Uważam, że gospodarze będą chcieli szybko obijać prowadzenie, a to wiąże się z częstymi atakami jak i stałymi fragmentami gry.
Liverpool po trzech porażkach z rzędu w końcu odniósł zwycięstwo. Jednak sama gra nie uległa zbytnio poprawie. Ich ostatnie dwa mecze domowe to aż 19 rzutów rożnych. Dzisiaj mam nadzieje, że pójdą za ciosem i spróbują wygrać kolejny mecz, no chyba, że ktoś tu będzie grał na zwolenienie Slota, choć nie wydaje mi się...

Ostatnia edycja:
S 116K

sol

Użytkownik
Brighton - Aston Villa

Zapowiada się ofensywne starcie, obydwie drużyny są w sumie w bardzo dobrej formie, ale Aston Villa ma bardziej napięty grafik teraz, w sobotę z Arsenalem, później czwartek liga europy wyjazd, po 3 dniach wyjazd vs West Ham, nie mają jakiegoś szerokiego składu, żeby się tak bawić, pewnie europę zagrają rezerwami, ale dzisiaj i tak czeka ich ciężkie zadanie. Mewy na ostatnie 5 meczy strzeliły 4x po 2+ bramki, tylko z CP 0:0, ale CP to specyficzny zespół, średnio wyniki z nimi biorę pod uwagę, w skrócie Brighton jest zawsze groźne, u siebie grają jak wariaci, jakby każdy domowy mecz był finałem ligi mistrzów, przy okazji rożnych też biją sporo, Aston Villa mniej overowa ostatnio, ale jak się Mewy na nich rzucą to pozostaje próba takiej samej odpowiedzi, do czasu pewnie będą z kontry grać, do czasu pierwszej bramki, później trzeba będzie się otworzyć, przecież to mecz o obecną topke (4 i 5 miejsca), linie rożnych jaką gram jest stosunkowo niska i w lidze angielskiej, szczególnie przy takich meczach nie powinna być problemem, wydaję mi się po prostu, że zobaczymy żywy i ciekawy mecz, a kursy wręcz wyborne

Brighton over 1.5 + over 2.5 w meczu + obie over 2.5 rr @3.00 fortuna
Brighton over 1.5 @1.92 fortuna
over 2.5 @1.75 fortuna
over 2 @1.36 sts - do ako
====
Leeds - Chelsea

Przyznam, że jestem trochę w szoku po meczu z Arsenalem, przed czerwoną kartką w sumie więcej kopania po nogach niż gry, ale nie odstępowali Kanonierom jakościowo, po czerwonej dla Caicedo, myślę środek pola padnie, skończy sie 0:10, a tu proszę pierwsi bramkę strzelili, 1:1 FT grając prawie godzinę w 10 i wcale nie wyglądali na słabszą drużynę, jeżeli z takim podejściem będą grać dopóki sił starczy, a powinno starczyć na długo, bo ławka ogromna, to coś z tych The Blues może wyrosnąć w tym sezonie, tzn jakies top3 w lidze i gdzieś dalej w LM. Coraz pewniej się czuje Estevao, tworzy nam się drugi Yamal powoli, ale to tyle o składach, bo to nie ma sensu pisać, czy Palmer wróci, czy nie, czy zagra ten czy tamten, zacznę się martwić i analizować jak Estevao będzie miał kontuzję, bo na chwilę obecną od niego najwięcej zależy w ataku i wydaje mi się, że wreszcie powoli nie ma znaczenia z kim będą grać, bramki będą strzelać i to często więcej niż 1. Na to liczę dzisiaj, bo grają z mocno overowym Leeds, ci zaczęli sezon underowo, ale powrót do gry z poprzednich sezonów (więcej strzelać niż bronić) był kwestią czasu, bo oni nie nadają się na defensywny styl, średnia z ostatnich 5 meczy to 3.6 bramek, w każdym over, ostatnio pech z City, bo stracili na 3:2 dopiero w doliczonym, grają u siebie to kilka cornerów powinni wbić, bo to nie będzie mecz w stylu damy im piłkę i poczekamy, nie, oni będą sami próbowali przejąć inicjatywę, Chelsea lubi co prawda wysokie posiadanie, ale gra z kontry przy takich koksach co biegają ponad 35km/h to dla nich bajka, także nie zdziwię się jak specjalnie kilka razy się cofną, sami kilka cornerów easy nabiją, bo to dla nich nie problem, podobnie jak wyżej liczę na ofensywne spotkanie, ale z większym naciskiem na w tym przypadku gospodarzy, 1 x 2 oczywiście nie zagram, bo jeszcze Chelsea tak nie ufam ;d ale staty owszem, a kursy też zacne

over 2.5 + Chelsea over 1.5 + obie over 2.5 rr @3.00 fortuna
Chelsea over 1.5 @1.79 fortuna
over 2 @1.35 sts - do ako
//EDIT: Chelsea <3 ja to widzę tak, bo Estevao się zagotował gdzieś po 30', ma do tego prawo, bo to gówniarz jeszcze w sumie, zszedł po 1. połowie, pytanie przez kogo mają akcję iść James i Caicedo też nie było dzisiaj, jakikolwiek "rozgrywający" wszedł dopiero w 60', Palmer, ale kurde ziomuś nie grał od września, Chelsea przyzwyczajona pod Estevao w tym czasie, a to całkiem 2 różne style gry, panika, nerwy, no ale wyżej było o tym, że to jeszcze nie czas na ufanie Chelsea pod względem 1 x 2, chociaż brak 2 bramki i aż 2 rr przy takim wyniku i takim meczu to więcej niż wstyd
====
Liverpool - Sunderland

Pięknie Czarne Koty grają, jak na czarnego konia przystało, ostatnie 5 meczy tylko z Fulham w Londynie nie strzelili bramki, poza tym m.in 2 Arsenalowi (który grał wtedy o rekord), wygrali z Chelsea wyjazd, czy w ostatnim meczu odwrócili losy z 0:2->3:2 z Wisienkami, no na prawdę wielkie brawa. Co mnie dziwi to spadki i tak już niskich kursów na Liverpool, bo, czy to ściągnięcie Salaha i w efekcie wygrana 0:2 z West Hamem to jakiś przełom ? Może coś się w nich ruszy, ale cały czas trzeba pamiętać, że od dłuższego czasu to nie jest monolit w defensywie, może wygrają, ale wątpię, żeby to zrobili do 0, kurs na bts imo powinien być rzędu @1.50, także to co proponują to biorę z pocałowaniem rączki, z uwagi na Sunderland i to co wyprawiają myślę, że czeka nas kolejne, 3. dzisiaj ofensywne starcie

over 2.5 + bts + over 6.5 rr @2.30 fortuna
Obie strzelą @1.87 fortuna
over 2 @1.27 sts - do ako zwrot
====
Arsenal - Brentford

Tu już 1 słowem, o poprzednim meczu vs CHelsea jest wyżej, nie popisali się w skrócie, ale dzisiaj własny stadion, zespół dużo słabszy, aż zastanawiają tak wysokie kursy na wygraną Kanonierów, tak jakby miało się skończyć remisem, no ale cóż, dają trzeba brać, Arsenal ma potężną ławkę, mogą grać sobie i co 3 dni, Brentford to nie jest byle co, bo potrafią problemy każdemu stworzyć (m.in 3:1 z Newcastle w formie), ale tak wyglądają ich poprzednie mecze:
1764782806106.png
Pali w oczy overami, myślę, że przy tak overowej drużynie (bo te wyniki to nie jest przypadek), Kanonierzy 2 bramki wcisną, chociaż czasami lubią minimalistycznie zagrać, ale przy prowadzeniu Brentford na pewno im trochę miejsca zostawi, a to woda na młyn

Arsenal over 1.5 @1.59 fortuna //EDIT: straszny fart, jedno się rzuca w oczy, ze słabszymi Arsenal gra minimalistycznie, żeby imo mimo szerokiej ławki jak najwięcej grajków było wypoczętych, to nie był mecz jak z Bayernem, intensywność, siła itp, tu trzeba powiedzieć, że przez większość meczu były flaki z olejem w wykonaniu Arsenalu, 2 bramka w doliczonym, po rykoszecie, do tego milimetry, żeby to zostało wybronione, kupon siedzi, git, ale imo trzeba uważać do okresu po boxing-day na granie jakichkolwiek overów jak Arsenal gra z dużo słabszymi
Arsenal win @1.45 sts
===
EDIT: no i kupony "do ako" z potężnym łącznym kursem przy 1 zwrocie @1.84 też na

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2219
Ardnas 204,2K

Ardnas

Użytkownik
Leeds United - Chelsea
Bet Builder:
Chelsea - liczba goli: powyżej 1.5
Handicap: Chelsea (-0.5)
1.połowa - liczba goli: powyżej 0.5
1.połowa - podwójna szansa: X2
3,10 w Superbet // 3:1 czyli klasyczny obraz Chelsea... 🙆‍♂️

Jaki mam obraz Chelsea w ostatnich latach? Otóż taki, że oni potrafią urwać punkty i zagrać dobre mecze z czołówką ligi, w tak zwanych "szlagierach", ale tracą gdzieś po drodze te punkty z niżej notowanymi rywalami, pomimo wydania miliard jeden funtów czy tam dolarów (właściciel bodajże jest z USA - czyt. Ju Es Ej). Na ostatnich 12 spotkań przegrali tylko raz i zanotowali 2 remisy. W tym mają wygrane z Liverpoolem, Barceloną, Tottenhamem i cenny remis 1:1 z Arsenalem pomimo grania w osłabieniu przez większość meczu. Teoretycznie jest to aktualnie najlepsza drużyna na świecie - wygrane KMŚ w finale z PSG aż 3:0. Gospodarze na przeciwnym biegunie totalnie czyli szorowanie po dnie tabeli nie licząc beznadziejnego Wolves. Porażka goni porażkę, ale nie zapominajmy o tym, że grają przeciwko "to tylko Chelsea".

*W wielkim skrócie nie zdziwię się jak Chelsea straci punkty z Leeds, ale stawiam "kasiurke", że wygrają - The Blues.

Ostatnia edycja:
S 116K

sol

Użytkownik
Tak z ciekawości sobie sprawdziłem swoje bazgroły w działach premier league + puchar krajowy w tym sezonie, gdzieś czytałem, że statystyki działów mogą zwiększyć czytelność, może przy okazji zachęcę kogoś do pisania w tych działach, nie musi to być analiza na 5 stron a4, wystarczy coś typu "e ziomuś co ty gadasz, moim zdaniem ten i ten dzisiaj wygra", jedno zdanie byle jakie, oczywiście odnośnie tematu działu ;d i już może to nawiązać jakąkolwiek rozmowę, cytując troszkę legendarnego Leytona Hewitta, "COME ON" wyjmijmy kijki z tyłka i rozkręćmy trochę te kanały działowe, bez spiny, a poniżej wrzucam te swoje staty z działów (mogę to w różnych formach przedstawić, mam spisane wszystko, tylko nie wiem kogo co interesuje, typu najwyższy kurs? najniższy? itp? dajcie znać to będę sumował co kto chce), na razie próbnie:

PREMIER LEAGUE + puchary krajowe - sezon 2025/2026

Zagrane: 37, średnia zagranych kursów @2.01
Wygrane: 21, średnia wygranych kursów @1.81
Przegrane: 16, średnia przegranych kursów @2.28
Skuteczność 56.76%

Szału nie ma, ale dramatu też nie, ale czekam cierpliwie aż będzie tu z kim popisać o premier league tak na luzie, kurde chyba, że regulamin wymaga x zdań na temat z kursem, bo wstyd przyznać, ale nie czytałem :p

Otrzymane punkty reputacji: +2196
ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Tak z ciekawości sobie sprawdziłem swoje bazgroły w działach premier league + puchar krajowy w tym sezonie, gdzieś czytałem, że statystyki działów mogą zwiększyć czytelność, może przy okazji zachęcę kogoś do pisania w tych działach, nie musi to być analiza na 5 stron a4, wystarczy coś typu "e ziomuś co ty gadasz, moim zdaniem ten i ten dzisiaj wygra", jedno zdanie byle jakie, oczywiście odnośnie tematu działu ;d i już może to nawiązać jakąkolwiek rozmowę, cytując troszkę legendarnego Leytona Hewitta, "COME ON" wyjmijmy kijki z tyłka i rozkręćmy trochę te kanały działowe, bez spiny, a poniżej wrzucam te swoje staty z działów (mogę to w różnych formach przedstawić, mam spisane wszystko, tylko nie wiem kogo co interesuje, typu najwyższy kurs? najniższy? itp? dajcie znać to będę sumował co kto chce), na razie próbnie:

PREMIER LEAGUE + puchary krajowe - sezon 2025/2026

Zagrane: 37, średnia zagranych kursów @2.01
Wygrane: 21, średnia wygranych kursów @1.81
Przegrane: 16, średnia przegranych kursów @2.28
Skuteczność 56.76%

Szału nie ma, ale dramatu też nie, ale czekam cierpliwie aż będzie tu z kim popisać o premier league tak na luzie, kurde chyba, że regulamin wymaga x zdań na temat z kursem, bo wstyd przyznać, ale nie czytałem :p
W takim razie co myślisz o dzisiejszym meczu M. United z West Ham?. Gospodarze z meczu na mecz wyglądają coraz lepiej, lecz kurs na ich zwycięstwo jest niski. Bardziej kursi mnie pograć tutaj, że obie drużyny strzelą gola. Co o tym sądzisz?, sądzicie?

kombajn 656K

kombajn

Znawca - Baseball
Nie wiem czy aby dzisiaj nie będzie przypadkiem pauzować Lucas Paqueta (czerwień ostatnio wyłapał) - główny choreograf gry do przodu Młotów...

zikos 43,7K

zikos

Użytkownik
Manchester nie gra z meczu na mecz coraz lepiej ,ostatnio zwyciestwo na farcie ,mecz totalne dno ,bez Cuhna ten zespół traci dużo.Kurs dziś powinien oscylować miedzy 1.65-1.7 a nie marne niecałe 1.5 . Nie zdziwie się jak bedą meczarnie gospodarzy .

Otrzymane punkty reputacji: +382
I 112,5K

iti

Użytkownik
Paqueta zagra, bo dostał dwie żółte, a nie bezpośrednią czerwoną.

Kolego zikos, tutejsi eksperci nie oglądają meczów, piszą te analizy na podstawie własnego widzimisię.

Otrzymane punkty reputacji: +584
S 116K

sol

Użytkownik
Manchester to obok Evertonu drużyna, której się nie obstawia, także najlepiej unikać tego meczu jak ognia, na siłę to z uwagi na śmiesznie niskie kursy na utd to najlepiej jakiś x2 czy coś, ale typowy mecz nie do obstawiania

majki092 5,3K

majki092

Użytkownik
Paqueta zagra, bo dostał dwie żółte, a nie bezpośrednią czerwoną.

Kolego zikos, tutejsi eksperci nie oglądają meczów, piszą te analizy na podstawie własnego widzimisię.
Jak paqueta ma zagrać jak pauzuje?! Za dwie żółte czyli czerwona kartkę pauzuje jeden mecz... piszesz do innych ze eksperci a sam może poczytaj a pozniej coś wypisuj.

Otrzymane punkty reputacji: +1048
ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Przewidywane składy

Manchester United:
Lammens – Shaw, De Ligt, Yoro – Dalot, Casemiro, Fernandes, Amad – Mount, Mbeumo – Cunha

West Ham United: Areola – Todibo, Mavropanos, Magassa – Diouf, Potts, Fernandes, Wan-Bissaka – Guilherme, Bowen, Wilson

W drużynie West Hamu zabraknie Lucasa Paquety.

lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna | PL (Anglia)
Godzina: 21:00
Spotkanie: Manchester United- West Ham
Typ: Bet Builder: obie strzelą, over 0,5 gola HT, obie over 2,5 RR, Mbueno over 0,5 celnego strzału, Zirkzee over 0,5 celnego strzału, Bruno Fernandes gol lub asysta
Kurs: 6,75
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Poszukam złotówek w meczu na Old Traafford. Wyniku nie typuję bo z United to loteria. Uważam że oba zespoły strzelą bramkę, dokładam też gola do przerwy bo pachnie mi ten mecz bramkami dzisiaj bo oba zespoły silniejsze w ofensywie niż przed własną bramką. Z uwagi na silne skrzydła dokładam po 3 cornery każdej z drużyn. Z zawodników typuję gola lub asystę Bruno gdyż podchodzi do "11" oraz wykonuje rzuty rożne i wolne więc jest spora szansa na asystę. Jeśli chodzi o celne strzały to poluję na napastników United Mbueno oraz Zirkzee bo oddają sporo strzałów i liczę że chociaż po jednym zaliczą w światło bramki.

Do góry Bottom