>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
1761551705132.png 1761552029545.png

Obie drużyny strzelą to oczywisty bet aczkolwiek płacą za to jedynie 1.5 dlatego zagram sobie dzisiaj U3 po 1.91. zwrot - wynik: 2:1

30' - pobrałem over 1.5 do przerwy Typy na żywo - Dyskusja [104] | Page 165 | Forum Bukmacherskie ✅ 💰

Nowy sezon - ten sam Filip Kurto - piękna parada Polaka -> (1) Paramount+ Australia on X: "New season, same Filip Kurto 💪 A brilliant stop from Macarthur's gloveman to keep their 1-0 advantage intact 🧤 Watch #MACvADL live and exclusive on Paramount+ 📺 https://t.co/eQLj6aDwQB" / X

1761558843979.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3214
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Live,
Bulls vs Reds 1-0,
Szału nie ma, ale zaryzykuję X2 po 2,20 za drobne wezmę. Redsi póki co się starają odrobić. GL!
Edit
HT 1-1, w doliczonym Yull wyrównał, dawno to "mogli" Redsi załatwić 😉
Edit 1
Ft 2-1, znowu wyjazd Reds słabo dla nich się skończył, żadna sensacja, ale co namarnowali to 🥴

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2832
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
To było dla mnie udane spotkanie do typowania. Skrót meczu: Macarthur Bulls v Adelaide United | SHARK HIGHLIGHTS | Isuzu UTE A-League 2025-26 | Round 02

Wszystkie bramki z drugiej kolejki:

Tabela:
1761565358218.png

Otrzymane punkty reputacji: +534
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Hello, po 2 kolejce moje rozkminy:
1. Piłkarz, który mnie zadziwił - Badoleto,
2. Fajni nowi piłkarze - Armiento,
3. Najlepszy trener - Milligan,
4. Najlepszy zespół - Jets,
5. Najgorszy team kolejki -Glory, a potem WSW,
6. Osobowość/ postać kolejki - Kurto, bez niego Redsi by rozj...Bulls, a i goli byłoby z 6 w meczu i nikt by się nie dziwił,
7. Frajerzy kolejki - Reds.
Thank you 😁
PS Teraz Wy kangurzy Wariaci 😉

Otrzymane punkty reputacji: +3570
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Thx

1. Piłkarz, który mnie zadziwił - Badolato - widać, że nagroda za U-20 to nie był przypadek,
2. Fajni nowi piłkarze - Campuzano - drugi mecz znacznie lepszy niż w zeszłym tygodniu,
3. Najlepszy trener - Milligan,
4. Najlepszy zespół - Jets,
5. Najgorszy team kolejki - Perth - zagrali totalną amatorkę.
6. Osobowość/ postać kolejki - Caputo - on praktycznie sam wybił pomysł na grę Perth
7. Frajerzy kolejki - Perth - w wyrównanym meczu przegrać 0:4 - to trzeba umieć.\.

Otrzymane punkty reputacji: +3810
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Oj "kangury" śpią? Tego jeszcze nie grali , że tu brak dyskusji?!
Ja ciągle czekam na Twoją analizę 🤓

A tak na serio to wszystkie informacje można znaleźć pod tym linkiem: Ins & Outs, team news: A-League Men Round 3

Ciekawostki:

Perth Glory v Melbourne Victory

Perth Glory wygrało tylko jedno z ostatnich 5 meczów u siebie przeciwko Melbourne Victory.

A. Taggart strzelił gola w ostatnich 3 meczach domowych dla Perth Glory.

W piątek na stadionie HBF Park Perth Glory podejmie Melbourne Victory w spotkaniu drużyn, które szukają swojego pierwszego zwycięstwa w sezonie Isuzu UTE A-League.

Melbourne Victory poniosło pierwszą porażkę w lidze w tym sezonie 5:2 z Newcastle Jets na stadionie McDonald Jones w swoim ostatnim meczu ligowym, co dało im 11. miejsce z jednym punktem po dwóch meczach.

W poprzednim meczu Isuzu UTE A-League pomiędzy tymi klubami Melbourne Victory wygrało 2:0 na stadionie HBF Park w zeszłym sezonie. Nishan Velupillay otworzył wynik dla Victory w 61. minucie. Bramkę dla zespołu zdobył również Clarismario Santos.

Melbourne Victory w ostatnim czasie górowało nad Perth, pozostając niepokonane w pięciu ostatnich meczach Isuzu UTE A-League. Perth liczy na pierwsze ligowe zwycięstwo w meczach między tymi drużynami od stycznia 2023 roku. W tym okresie Victory przewyższyło Glory, zdobywając dziewięć bramek i tracąc trzy.

Jeśli chodzi o zawodników, którzy zrobili różnicę w sezonie 2025/2026, najlepszymi zawodnikami Melbourne Victory w tercji pola byli Keegan Jelacic i Denis Genreau, którzy zdobyli po jednej bramce. Zajmują oni czwarte miejsce w klasyfikacji strzelców ligi w sezonie 2025/2026.

Dwoma kluczowymi zawodnikami Perth w tym sezonie są Jaiden Kucharski (nie zagra) i Adam Taggart. Obaj są najlepszymi strzelcami drużyny z jednym golem, co daje im czwarte miejsce w klasyfikacji strzelców ligi. Kucharski strzelił kluczowego pierwszego gola w meczu raz.

Gospodarze, Perth, zremisowali w swoim jedynym dotychczasowym meczu Isuzu UTE A-League u siebie w tym sezonie.

W dwóch meczach ligowych w tym sezonie oba kluby zanotowały po jednym remisie i jednej porażce.

U gospodarzy nowa miotła więc myślałem o 1x aczkolwiek oni są BEZNADZIEJNI! myślę ze bts padnie spokojnie aczkolwiek kurs mnie nie zadowala... wstępnie myślę ze skończy sie 1:2... moze 1:3... pewnie poszukam cos na live.

Brisbane Roar v Melbourne City

Liderzy, Melbourne City, nie ponieśli jeszcze porażki na początku sezonu Isuzu UTE A-League przed piątkowym meczem z Brisbane Roar na Suncorp Stadium.

W ostatnim meczu ligowym Melbourne City po raz pierwszy w tym sezonie triumfowało 4:0 nad Perth Glory u siebie, co pozwoliło im utrzymać się na szczycie tabeli z czterema punktami, zrównując się z Wellington Phoenix po dwóch meczach.

Brisbane Roar zajmuje siódme miejsce z trzema punktami po dwóch meczach. Brisbane przegrało po raz pierwszy w lidze w sezonie 2025/2026 w ostatnim meczu Isuzu UTE A-League, 2:1 na Sky Stadium z Wellington Phoenix.

Kiedy obie drużyny spotkały się ostatnio w Isuzu UTE A-League, Melbourne City zwyciężyło 3:2 na AAMI Park w zeszłym sezonie. Marco Tilio strzelił pierwszego gola dla City w 57. minucie. Do siatki trafili również Max Caputo i German Ferreyra. Asumah Abubakar i Keegan Jelacic strzelili gole dla Roar.

Melbourne City w ostatnim czasie górowało nad Brisbane, wygrywając trzy kolejne mecze, począwszy od grudnia 2024 roku. W tym okresie City przewyższyło Roar ośmioma golami i trzema straconymi.

Caputo był najbardziej skutecznym zawodnikiem Melbourne City, strzelając trzy gole, w tym jednego w meczu otwierającym mecz. Zajmuje drugie miejsce pod względem liczby strzelonych bramek w lidze w sezonie 2025/2026.

Brisbane prowadzą Justin Vidic i Jay O'Shea. Są oni najlepszymi strzelcami drużyny z jednym golem, co daje im czwarte miejsce na podium wśród najlepszych strzelców ligi. Vidic i O'Shea mają również taką samą liczbę goli w meczu otwierającym mecz, po jednym.

Gospodarze, Brisbane, wygrali swój jedyny dotychczasowy mecz Isuzu UTE A-League u siebie w tym sezonie. Roar są w trakcie serii czterech meczów bez porażki u siebie w A-League Men, która rozpoczęła się 17 kwietnia przeciwko Western United. Melbourne City zremisowało w swoim jedynym dotychczasowym meczu ligowym na wyjeździe w tym sezonie. City ma serię sześciu meczów bez porażki na wyjeździe. Ostatni raz przegrali w wyjazdowym meczu A-League Men 7 lutego z Adelaide United.

Tutaj z jednej strony logicznym betem będzie City - grają znacznie lepiej niż Roar, świetnie zaczęli sezon i dobrze pokazali się w AFC. Są wypoczęci i mają świetny bilans w Brisbane, kurs nie powala aczkolwiek uważam, że jest adekwatny. Poczekam na pierwszy skład, gdyż już za 4 dni grają mecz w Japonii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4296
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
Roar vs City: City powyżej 1.5 gola @2.00 🟥
Glory vs Victory: powyżej 3.5 kartek @1.77✅
Superbet AKO @3.54 🟥

Bez większego rozpisywania sie. Myślę, że City sięgnie po kolejną wygraną. Widać, że zespół ten idzie w dobrą stronę i w formie jest Caputo, który strzela regularnie. Stawiam na dwa trafienia gosci. Pomimo wylotu za kilka dni do Japonii uważam, że stać ich na kolejne bramki.

Kartki w Perth. Obie ekipy bez zwycięstwa do tej pory a sędzia Evans jak na razie 4 i 4 upomnienia.

Caputo w pierwszym i jak taki kurs to biorę

Max Caputo (City) gol @2.90 Betclic🟥

Widać, że City lepsze jakościowo, ale brakuje ostatniego podania dzisiaj. Spróbuję na późniejsze spotkanie:

Glory vs Victory:
Powyżej 4.5 kartek @2.50✅
Czerwona kartka @4.45🟥

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1557
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Oj "kangury" śpią? Tego jeszcze nie grali , że tu brak dyskusji?!
Ch... ate te mecze w Halloween więc nie było o czym pisać 😉
Za to jutro hit: Bulls vs Wędrowcy. Pan Li zaciera ręce. Tam się na pewno coś odp...niczy. 1x2 to loteria, być może łamak, karny, czerwo - must see...
Postaram się być live, w końcu to Derby Sydney...

Do góry Bottom