>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów mężczyzn 2025

C 309,2K

czary-mary

Użytkownik
Uroku forum - Wysyp specjalistów jak zwykle po czasie. Przed spotkaniem cisza...
Value oczywiście ma miejsce, bo USA wyszło nawet nie najlepszymi z rezerwowych. O to chodzi w value. Natomiast value nie gwarantuje trafionego typu...

Otrzymane punkty reputacji: +300
vertigo 17,1K

vertigo

Użytkownik
Spore to value skoro wpiernicz dostali w 1 secie :)
A jak oceniasz value w bukmacherce? Bo wg mnie wynik końcowy nie definiuje o tym, czy było value czy nie.
Komentarz o Sanchezie, że za niski jest adekwatny do dyskusji - nikt tego nie widzi, nie kwestionuje do momentu, aż typ się okazał zawalony 'przez niego'.
Ja dosiadam się do Argentyny na mecz.

S 3,3K

saek

Użytkownik
A jak oceniasz value w bukmacherce? Bo wg mnie wynik końcowy nie definiuje o tym, czy było value czy nie.
Komentarz o Sanchezie, że za niski jest adekwatny do dyskusji - nikt tego nie widzi, nie kwestionuje do momentu, aż typ się okazał zawalony 'przez niego'.
Ja dosiadam się do Argentyny na mecz.
No co ty jak od zawsze uważałem że jest za niski już jak w Plus Lidze go zobaczyłem :D

C 309,2K

czary-mary

Użytkownik
Nadal opłaca się grać w strone Arg. USA bardzo duże rezerwy. Nie ma nawet libero Shojiego.
Arg mecz kurs 2.10
Nawet może Arg dokładny wynik 3:1. Kurs 3.10

To są okazje

❌

Ostatnia edycja:
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Według mnie to żadne value brać Argentynę po kursie 2 przy wyniku 0:1. Jak już coś to trzeba było brać w przerwie po 1 secie kurs 3,5 a teraz....kurs jest taki sam jak przed meczem tyle, że wynik już jest 0:1 więc ja tu nie widzę value w tym momencie.
Druga sprawa to nie jest dział z typami na żywo - macie do tego odpowiedni temat.

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Kuba vs Francja 2:3

Wczoraj Kuba bardzo ładnie weszła a ich gra wyglądała dobrze. Oczywiście w dalszym ciągu sporo błędów w zagrywce, ogólnie w tym meczu padło prawie 50 błędów z serwisu!
Francuzi grali w tym tygodniu z Chinami, wygrali 3:1 ale zagrali średnio. Francja na pewno wzmocniona w porównaniu z poprzednimi tygodniami.
Myślę, że Kuba wygra przynajmniej 1 seta.

Kuba +14,5 1,42

Ukraina vs Serbia 0:3

Serbia wygląda tragicznie, 1 zwycięstwo i 8 porażek to ich bilans. Ukraina gra zaskakująco dobrze pod wodzą R. Lozano w tym tygodniu rozegrali już 2 spotkania wygrywając 3:2 z Holandia i przegrywając 2:3 z Włochami.
Serbowie mają widmo spadku więc dla nic każdy punkt jest potrzebny. Pozostały im mecze że Słowenia i z Kanada więc tutaj myślę, że porażka że Słowenia nikogo nie zaskoczy. Muszą szukać punktów w tych 2-och meczach.
Długo nie stawiałem na Serbów ale liczę, że dziś postawią się Ukrainie.

Serbia +13,5 1,4

AKO: 1,99

Dodatkowo gram na dziś single:
Kuba vs Francja powyżej 178,5 1,9
Ukraina vs Serbia powyżej 180,5 1,85
Ukraina vs Serbia Serbia +1,5 seta 2,05

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3246
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Ja szanuję jak ktoś przed meczem pisze swój typ. To bukmacherka, nikt tu nie ma 100% pewności i mieć nie będzie. Chociaż ktoś ma jaja by podzielić się swoimi przemyśleniami przed meczem i chyba o to też chodzi na tym forum.

Powodzenia dalej, jeszcze mamy kilka spotkań do zagrania, turniej finałowy i MŚ

Otrzymane punkty reputacji: +1094
C 309,2K

czary-mary

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
O 16:30 pojedynku Serbów z Ukrainą.
Dla Ukraińców to już 3 spotkanie w ciągu 3 dni. Dodajmy, że zarówno wczoraj jak i przedwczoraj rozbierali spotkania 5 setowe. Oba mecze zagrali niemal identycznym składem. W środę ledwie wygrali z Holandia, co chwały im nie przynosi, natomiast wczoraj wielki dla nich wynik, tie-break i porażka z Włochami. Spotkanie zakonczyli po 19. Blisko 6 godzin gry w dwa dni. Dziś na przeciwko Serbowie, którzy w środę w godzinę z prysznicem polegli z Włochami. Jednak uważam, że ten mecz odpuszczali. Wiedzą z kim mogą i musząc szukać punktów. Zajmują ostatnie miejsce w lidze i jak powietrza pragną punktów. Kiedy jak nie dzisiaj? Kiedy jak nie z Ukrainą? Kiedy jak nie ultra wymęczonym przeciwnikiem po dwóch bardzo wymagających spotkaniach.
Serbowie co prawda słabi personalnie jak nigdy, ale nadal w ich składzie znajdziemy bardzo solidnych zawodników jak Luburic, Ivovic, Todorovic, Peric. Zawodnicy z klubów polskich czy też rosyjskich, a więc klasowych. Osobiście nie wyobrażam sobie spadku Serbów, których trenuje bardzo dobry trener Cretu. Ukraińcy grają bardzo dobrze w tej edycji LN. Tymbardziej chwała im za to, bo są beniaminkiem. Ale ich sklad to solidny monolit, nie żadni świetni gracze. Dziś zmęczenie na pewno da im się we znaki, a po drugiej stronie Serbowie walczący "o życie", czyli pozostanie w siatkarskiej elicie.
Poza tym od kiedy na zespół klasy Ukrainy wystawiany jest tak niski kurs. W mojej opinii kurs 3.20 na Serbów jest jak najbardziej do gry. Bukmacher sugeruje się aktualnymi wyniki, ale jest wiele znaków zapytania i drugie dno w tym spotkaniu. Zdecydowanie kurs 3.20 na Serbów jest do pobrania

✅✅✅ Serbia 3:0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3130
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Widzę, że najwięcej komentarzy po meczu dają Ci, którzy nie podali ani jednego typu. Wszystko to będzie usuwane bo to robi się śmieszne i żałosne jednocześnie.
Pokażcie klasę i dajcie jakiś typ, zaargumentujcie - śmiało! Do meczów pozostało jeszcze sporo czasu.

Otrzymane punkty reputacji: +916
Francja -1.5 1.61

Kubańczycy po 5 setówce z Bułgaria wczoraj zagrali ich najlepszy mecz w tej edycji ligi narodów i wygrali z Polska 3-1.
Wątpie, że bedą w stanie to powtórzyć, zwłaszcza, że to ich 3 mecz dzień po dniu i tylko kilkanaście godzin przerwy.
Francji zostają mecze z Iranem i Polską, więc patrząc na to jak ciasno jest w tabeli, dzisiaj najlepsza okazja, aby zdobyć 3 pkt, do
tego dochodzi fakt, że Francja wczoraj odpoczywała.

Ostatnia edycja:
lazan 692

lazan

Użytkownik
Panowie jak to jest? China są gospodarzem turnieju finałowego czyli mają miejsce zapewnione tak ? To w takim wypadku wchodzi 7 drużyn + Chiny?

AndrzejKoziol 30,6K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Chiny - Bułgaria over 180,5 pkt
Myśle, ze mozliwe jest nawet 5 setów w tym meczu
Holandia - Kanada +9,5 pkt Holandia
Holandia walczy o utrzymanie w LN wiec licze że mecz bedzie na żyletki
A na podstawie czego chcesz grać ten over Chiny-Bulgaria?

Chiny trzeci mecz z rzędu dzisiaj, Bulgarzy wczoraj odpoczywali. Bułgaria ogólnie nie licząc tych dwóch spotkań bez Nikolova z Turcją i Ukrainą gra naprawdę solidną ligę narodów, bardzo duży progres względem poprzedniego sezonu. Chiny kolejny tydzien bez swojego lidera Zhanga i ciężko znaleźć tam zawodnika który może ich pociągnąć w trudnych momentach. Na mecz z Francją mocno bym nie patrzył bo francuzi jak to francuzi- w meczach ze słabszymi rywalami nie wysilają się znacząco. Bliżej mi tutaj do 3 setów niż 5.

Zastanawiający jest ten kurs na Niemców jutro z USA. Prawie 2,5 w beclicu bez podatku. Szczerze spodziewałem się równych kursów. Co sądzicie o tym meczu?

pinio1111 360,6K

pinio1111

Użytkownik
A na podstawie czego chcesz grać ten over Chiny-Bulgaria?

Chiny trzeci mecz z rzędu dzisiaj, Bulgarzy wczoraj odpoczywali. Bułgaria ogólnie nie licząc tych dwóch spotkań bez Nikolova z Turcją i Ukrainą gra naprawdę solidną ligę narodów, bardzo duży progres względem poprzedniego sezonu. Chiny kolejny tydzien bez swojego lidera Zhanga i ciężko znaleźć tam zawodnika który może ich pociągnąć w trudnych momentach. Na mecz z Francją mocno bym nie patrzył bo francuzi jak to francuzi- w meczach ze słabszymi rywalami nie wysilają się znacząco. Bliżej mi tutaj do 3 setów niż 5.

Zastanawiający jest ten kurs na Niemców jutro z USA. Prawie 2,5 w beclicu bez podatku. Szczerze spodziewałem się równych kursów. Co sądzicie o tym meczu?
Z jednej strony Niemcy już iluzoryczne szanse, choć właściwie to żadne na awans do TOP7, z drugiej USA ze sporymi szansami po dziejszym zwycięstwie nad Argentyną.
Moim zdaniem wszystko będzie zależało od podejścia Niemiec do tego meczu. Jeżeli zagrają tak jak w przegranych spotkaniach z Turcją i Japonią, to powinni to USA spokojnie pokonać. Mimo dwóch porażek Niemcy nie grali źle, a co niektórzy zawodnicy jak John, wręcz bdb.
USA dzisiaj powinno być zjedzone przez Argentynę, a tymczasem wygrali kolejny mecz.
Fakt że podopieczni Mendeza grali trzeci mecz z rzędu i wczoraj do tego mieli pieciosetówkę, ale gdyby zagrali 80,% tego co z Japkami, to spokojnie dzisiejszy mecz powinni wygrać.
Kiraly co mecz wystawia inny skład i sądzę że w końcu czkawką mu się to odbije.
Jeżeli tu coś zagram to z pewnością w kierunku Niemiec, bo value jest jeszcze większe niż w dzisiejszych kursach na Argentynę.

Otrzymane punkty reputacji: +586
S 359,1K

Stefan445

Użytkownik
Reprezentacja Ukrainy podchodzi do tego spotkania jako jedna z rewelacji Ligi Narodów 2025 – ma na koncie 6 zwycięstw i wciąż walczy o awans do turnieju finałowego, podczas gdy Serbia plasuje się na ostatnim miejscu w tabeli (1–8, tylko jedno zwycięstwo, 3 punkty) i spisuje sie tragicznie. Z kazdym meczem widac, ze Ukraincy sa zmotywowani i potwierdzaja to wyniki, renomowanej klasy – trener Raul Lozano nigdy nie odpuszcza, a jego silny sklad wygrywa mecz za meczem, nawet po zaciętych tie-breakach, jak z Holandią 3:2, co pokazuje ze maja ogromna mentalna przewage, ktorej obecnej Serbii po prostu brakuje. Pomimo, ze Ukraina rozegrała dwa intensywne mecze na pięć setów, w czwartek pokonała Holandię 3:2, a dzień później przegrała z Włochami 2:3 0 to Serbowie zostali zdeklasowani przez Wlochow 0:3 (15-25, 14-25, 16-25) na tym samym turnieju. Na prawde, kuriozum zeby po takich wynikow zachecac kogokolwiek do grania na kaleki z Serbii. W dodaku argument, ze Ukrainy beda zmeczeni po ostatnich tie breakach jest rownie idiotyczny, poniewaz w zespole Ukrainy nie ma zadnych kontuzji, a Lozano czesto rotuje skladem - Jewstrafow zamiast Syncyci, a Kisiluk zamiast Naloznego. Jestem przekonany, ze na zagrywce i bloku Semeniuk, Janczuk, Tupczii pokaze miejsce w szeregu slabiakom z Serbii, dlatego stawiam na gladkie 3-0, 3-1 dla Ukrainy (@1.61 do dubla jak znalazl) PROMO DNIA !!!!
Wielkie dzięki za nic !!! Jak się nie znasz to po co zgrywasz fachurę i piszesz o jakichś promkach dnia? Wiadomo było że Serbia tutaj będzie walczyć, a mecz z Włochami po prostu odpuścili. Grać Ukrainę po takim kursie?
.
.
.
A tak serio to tylko odpłacam pięknym za nadobne. Życzę więcej pokory i lepszych typów w przyszłości, bo nawet w swojej analizie odnosisz się do argumentów innych osób nazywając je "idiotycznymi". Wykorzystam to że wstawiam posta by podziękować każdemu za włożoną pracę i dzieleniem się jej efektami. Dział o siatkówce trzyma generalnie poziom i lubię tu zaglądać od czasu do czasu. Zapraszam również do działu o boksie :p Tam też raz na wozie, raz pod wozem, ale każdy się interesuje i można wyhaczyć perełki;)

Otrzymane punkty reputacji: +1049
I 68,7K

iti

Użytkownik
Mam pytanie - Chińczycy mogą spaść z LN w takiej sytuacji jeżeli organizują finały?

Otrzymane punkty reputacji: +586
Do góry Bottom