On za mały jest to co się dziwiszOwszem, ale tylko wtedy jeżeli Sanchez nie będzie robił takiego kryminału jak w końcówce 1seta![]()
A jak oceniasz value w bukmacherce? Bo wg mnie wynik końcowy nie definiuje o tym, czy było value czy nie.Spore to value skoro wpiernicz dostali w 1 secie![]()
No co ty jak od zawsze uważałem że jest za niski już jak w Plus Lidze go zobaczyłemA jak oceniasz value w bukmacherce? Bo wg mnie wynik końcowy nie definiuje o tym, czy było value czy nie.
Komentarz o Sanchezie, że za niski jest adekwatny do dyskusji - nikt tego nie widzi, nie kwestionuje do momentu, aż typ się okazał zawalony 'przez niego'.
Ja dosiadam się do Argentyny na mecz.
A na podstawie czego chcesz grać ten over Chiny-Bulgaria?
Z jednej strony Niemcy już iluzoryczne szanse, choć właściwie to żadne na awans do TOP7, z drugiej USA ze sporymi szansami po dziejszym zwycięstwie nad Argentyną.A na podstawie czego chcesz grać ten over Chiny-Bulgaria?
Chiny trzeci mecz z rzędu dzisiaj, Bulgarzy wczoraj odpoczywali. Bułgaria ogólnie nie licząc tych dwóch spotkań bez Nikolova z Turcją i Ukrainą gra naprawdę solidną ligę narodów, bardzo duży progres względem poprzedniego sezonu. Chiny kolejny tydzien bez swojego lidera Zhanga i ciężko znaleźć tam zawodnika który może ich pociągnąć w trudnych momentach. Na mecz z Francją mocno bym nie patrzył bo francuzi jak to francuzi- w meczach ze słabszymi rywalami nie wysilają się znacząco. Bliżej mi tutaj do 3 setów niż 5.
Zastanawiający jest ten kurs na Niemców jutro z USA. Prawie 2,5 w beclicu bez podatku. Szczerze spodziewałem się równych kursów. Co sądzicie o tym meczu?
Wielkie dzięki za nic !!! Jak się nie znasz to po co zgrywasz fachurę i piszesz o jakichś promkach dnia? Wiadomo było że Serbia tutaj będzie walczyć, a mecz z Włochami po prostu odpuścili. Grać Ukrainę po takim kursie?Reprezentacja Ukrainy podchodzi do tego spotkania jako jedna z rewelacji Ligi Narodów 2025 – ma na koncie 6 zwycięstw i wciąż walczy o awans do turnieju finałowego, podczas gdy Serbia plasuje się na ostatnim miejscu w tabeli (1–8, tylko jedno zwycięstwo, 3 punkty) i spisuje sie tragicznie. Z kazdym meczem widac, ze Ukraincy sa zmotywowani i potwierdzaja to wyniki, renomowanej klasy – trener Raul Lozano nigdy nie odpuszcza, a jego silny sklad wygrywa mecz za meczem, nawet po zaciętych tie-breakach, jak z Holandią 3:2, co pokazuje ze maja ogromna mentalna przewage, ktorej obecnej Serbii po prostu brakuje. Pomimo, ze Ukraina rozegrała dwa intensywne mecze na pięć setów, w czwartek pokonała Holandię 3:2, a dzień później przegrała z Włochami 2:3 0 to Serbowie zostali zdeklasowani przez Wlochow 0:3 (15-25, 14-25, 16-25) na tym samym turnieju. Na prawde, kuriozum zeby po takich wynikow zachecac kogokolwiek do grania na kaleki z Serbii. W dodaku argument, ze Ukrainy beda zmeczeni po ostatnich tie breakach jest rownie idiotyczny, poniewaz w zespole Ukrainy nie ma zadnych kontuzji, a Lozano czesto rotuje skladem - Jewstrafow zamiast Syncyci, a Kisiluk zamiast Naloznego. Jestem przekonany, ze na zagrywce i bloku Semeniuk, Janczuk, Tupczii pokaze miejsce w szeregu slabiakom z Serbii, dlatego stawiam na gladkie 3-0, 3-1 dla Ukrainy (@1.61 do dubla jak znalazl) PROMO DNIA !!!!