>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

vertigo 17,6K

vertigo

Użytkownik
Jako mały minusik jeszcze w typie na Kube to to, że są bez swojego pierwszego libero. Jesli nie zagra Simon to wydaje sie, że zbyt duzy kurs ale na Bułgarów właśnie.
Odnośnie małych pytań, nie będzie na week3 graczy, którzy nie zostali zgłoszeni do szerokiego składu VNL. Dlatego Nimira nie będzie w Holandii, Kanada bez Maara i Loeppky'ego, Szwarca. Słoweńcy na galowo, Japonia na galowo, Polacy na galowo, jak przystało na gospodarzy zawodów. Brazylia z Lucarellim i z trzema atakującymi.

C 310,3K

czary-mary

Użytkownik
TURCJA vs Stany Zjednoczone B
Typ: TURCJA kurs 3.20 Superbet

Ostatni etap fazy grupowej. Turcja z dwoma wielkimi wzmocnieniami w postaci nowego, trenera z topu w osobie Kovaca i podstawowego atakującego, jednej z dwóch głównych postaci ofensywnych Turcji, Amina Lagumdzije. W składzie oczywiście również kolejny lider Mandarici. Są również środkowi bloki Bulbul i Mert Matic, czy też rozgrywający Murat Yepizar. Po wzmocnieniu pozycji atakującego Turcy wyglądają przynajmniej na papierze bardzo porządnie.
Po drugiej stronie siatki Amerykanie, którzy jak wszyscy wiadomo grają głębokimi rezerwami.

🇹🇷 Turcja
Rozegranie: Yenipazar, Hilmi
Atak: Lagumdzija, Berk
Przyjmujący: Mandıracı, Kirkit, Yüksel, Lagumdzija
Środek: Bülbül, Savaş, Matic, Tümer
Libero: Bayraktar, Hatipoğlu

🇺🇲 Stany Zjednoczone
Rozegranie: Maa, Rowan
Atak: Garcia, Hobus, Ensing
Przyjmujący: Ewert, Flexen, Robinson, Champlin
Środek: Jendryk, Knigge, Mchenry, Marshman
Libero: Shoji, Dagostino

W składzie Turcji brakuje jedynie Efe Bayrama, chociaż i tak raczej to gracz rezerwowy. Poza nim wszystkie najmocniejsze ogniwa.
W USA na pewno rozegranie nie będzie kulało jeżeli wyjdzie Ma'a, libero klasa Shoji, atak solidny. Natomiast przyjęcie i środek to już zdecydowanie nie poziom amerykański z ostatnich lat.
Turcy na pewno będą bardzo mocno nastawieni na to spotkanie, ponieważ punktów potrzebują jak powietrza, żeby utrzymać się w LN. Następne spotkania, które ich czekają to zespoły jeszcze lepsze jak Niemcy, Argentyna, więc i punkty będzie jeszcze trudniej. Tuż za ich plecami Serbia i Holandia, którzy na pewno będą chcieli powalczyć.
Uważam, że kurs będzie mocno spadać. Kadrowo Turków w składzie z Adisem Lagumdziją od obecnych Amerykanów uważam za zespół o bardzo zbliżonych możliwościach. Amerykanie, ani trochę mnie nie przekonują. Zaryzykuję stwierdzenia, że to Turcy w mojej opinii są mocniejsi, a już na pewno będą bardzo zmotywowani.
Jak dla mnie Turcja wygrywa ten mecz i praktycznie zaklepuje sobie utrzymanie.

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Słowenia vs Kanada 3:1

Słowenia gra u siebie i co najważniejsze gra bardzo mocnym składem. Brakuje tam jedynie K. Cebulj. Kanada wygląda w tym składzie słabo i zdziwię się jeżeli w tym meczu wygrają coś więcej aniżeli 1 set. Na tym turnieju rozgrywający D. Vincic kończy karierę.

Słowenia -1,5 seta 1,5

Polska vs Iran 3:2

Ja rozumiem, że Polska gra w dużo lepszym składzie ale to nadal nie jest skład podstawowy. Gramy u siebie ale wydaje mi się, że handi zaproponowane przez buki są mocno zawyżone. Ostatnio grali mecz towarzyski gdzie Polska po 3 setach wygrała 3:0 ale 11 małymi punktami. 4 seta przegrali.
Iran po za pierwszym meczem z Brazylią gra solidnie. JEst tam kilku dobrych siatkarzy.

Iran +17,5 1,55

AKO: 2,33

Do tego w sinlgach pogram:

Polska vs Iran Iran +15,5 1,8
Turcja vs USA powyżej 180,5 1,9
Bułgaria vs Kuba Kuba 1,7
Argentyna vs Brazylia Argentyna +14,5 1,9

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1894
J 2K

jakxx88

Użytkownik
Co myślicie o Japonia -1.5 seta ,Polska -1.5 seta , Słowenia -1.5 seta?
Japonia u siebie ,full skład. W Niemczech też wracają niektórzy ale mimo wszystko Azjaci gra w defensywie, szybkość gry i własne ściany.
Polska podobnie , mecz u siebie .kilka dni temu wygrana 3-0 wiadomo towarzyski. Ale wszystkie argumenty po naszej stronie.
Słowenia też u siebie i ostatni last dance w kadrze na tym turnieju gra rozgrywający Vincic. Są mocniejsi kadrowo, Kanada dalej średni skład bez kilku czołowych graczy .

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Japonia jest faworytem ale full składu nie mają. Nadal brak podstawowego atakującego Nishidy i podstawowego rozgrywającego Sekity, który walczy z czasem o udział w MS. Mimo wszystko grają u siebie i powinni wygrać.

E 308

edziub

Użytkownik
I chyba lipa z tą Turcja. Nie wiadomo jak tu grać. Co dam to lipa. Chyba nawet seta nie dadzą. Kto by pomyslal.

E 308

edziub

Użytkownik
Ja nie patrzyłem nawet w tabele ale teraz widzę to USA wg mnie powinno wygrać. Oni walczą o Play off. Kurde że wcześniej nie popatrzyłem tylko od razu na Turcję. Ehh

K 148

kazik1986

Użytkownik
Dlatego n8e sugeruj sie tutaj tymi znawcami co mówią co chwile ze ten zespół przyjeżdża drugim garniturem ze ten zespół pierwszym itd. Bo jak spojrzysz na to to 80% nie wchodzi typów tych którzy tak piszą hahah

Otrzymane punkty reputacji: +148
C 310,3K

czary-mary

Użytkownik
Dlatego n8e sugeruj sie tutaj tymi znawcami co mówią co chwile ze ten zespół przyjeżdża drugim garniturem ze ten zespół pierwszym itd. Bo jak spojrzysz na to to 80% nie wchodzi typów tych którzy tak piszą hahah
Ej Kazik, Kazik. Co my z Tobą mamy...
Turcja przegrywa 0:3. Niby mecz bez historii, ale druga sprawa, że sety przegrywali po grze na przewagi, a w kazdym secie wynik był żyletki. Można pogdybać, co by było gdyby i mecz mógł pójść w 3:0 dla Turcji, ale po co. Niestety dali anty popis w końcówkach

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Zapytaj Kazika i Teddiego, Oni się znają 😉 Tylko oby Ci przed meczem odpowiedzieli.

Otrzymane punkty reputacji: +237
inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Rzadko się wypowiadam w tym temacie ale to już jest lekka przesada... Jeśli ktokolwiek ma do kogoś pretensje że jakiś typ nie wszedł to chyba ma dość poważne problemy psychiczne 🤦
To nie jest tak że ktoś opłaca za ciężkie pieniądze kogoś żeby robił za niego analizę, dokładnie przygotowywał research i jeszcze ponosił konsekwencje za nietrafione typy 🤦
Jeśli ktoś ma czas i ochotę podzielić się swoimi przemyśleniami to fajnie i można z tego skorzystać lub nie ale to tylko i wyłącznie dobra wola danego użytkownika.

Otrzymane punkty reputacji: +878
S 7,3K

sudo

Użytkownik
Rzadko się wypowiadam w tym temacie ale to już jest lekka przesada... Jeśli ktokolwiek ma do kogoś pretensje że jakiś typ nie wszedł to chyba ma dość poważne problemy psychiczne 🤦
To nie jest tak że ktoś opłaca za ciężkie pieniądze kogoś żeby robił za niego analizę, dokładnie przygotowywał research i jeszcze ponosił konsekwencje za nietrafione typy 🤦
Jeśli ktoś ma czas i ochotę podzielić się swoimi przemyśleniami to fajnie i można z tego skorzystać lub nie ale to tylko i wyłącznie dobra wola danego użytkownika.
Dokładnie jak piszesz,każdy zna typy i ksywki użytkowników i może ocenić ich skuteczność i grać typy od wybranych osób.Mnie też powyżej barany jakieś dwa zaczepiały samemu nic nie wnosząc😃

S 39,8K

sobolekk

Użytkownik
Oszustów i klaunów to szukaj u gości którzy stawiają jakieś no name ligi w kosza piłkę etc szczególnie na zawód typer, ale tu też są agenci co nigdy meczu drużyn nie oglądali (no gość o nicku zwycięstwo)
Tutaj chyba nie trzeba mieć za wiele inteligencji żeby wiedzieć że większość osób zna temat , znają zawodników i sytuację w zespolach, a bukmacherka to bukmacherka

Do góry Bottom