>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna kobiet

Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
a czego spodziewasz sie po tych pseudo analizach pisanych na sile by cokolwiek napisac?

Te wypociny z tego konkursu nie powinny wogole byc wrzucane w tematy imienne, jeden lepszy od drugiego
Hagi z całym szacunkiem pisze sobie co chce bo mogę to robić i jestem wolnym człowiekiem.Ty coś napisz jak jesteś taki chojrak i kozak?
To,że jesteś długo na forum i każdego krytykujesz i chwalisz się, że zęby zjadłeś na bukmacherce nie oznacza ,że możesz wszystkich krytykować i ubliżać każdemu.
Sam coś napisz to chętnie to przeczytam a i może zagram.
Jak masz jakiś problem do mnie to chętnie go wyjaśnię.

H 186,3K

hagi84

Użytkownik
ja nie szukam poklasku na forum, jak mam ochote to czasem wrzuce cos w swoj temat i tyle, ale aktualnie nie mam potrzeby komukolwiek cokolwiek udowadniac, nie raz to zrobilem i wystarczy

Ten post nie tyczyl sie Ciebie tylko ogolnikowo, ze analizy konkursowe powinny byc tylko w jednym miejscu
90% tych analiz jest pisanych pod dany bet, jakies gowna nie majace nic wspolnego z analiza, gro typerow zle zacznie miesiac i potem wala na pale wysokie kursy i pisza co im sie podoba - nie o to chodzi w tematach imiennych.
Bez spiny, nie mialem na celu Ciebie urazic.

Otrzymane punkty reputacji: +581
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
ja nie szukam poklasku na forum, jak mam ochote to czasem wrzuce cos w swoj temat i tyle, ale aktualnie nie mam potrzeby komukolwiek cokolwiek udowadniac, nie raz to zrobilem i wystarczy

Ten post nie tyczyl sie Ciebie tylko ogolnikowo, ze analizy konkursowe powinny byc tylko w jednym miejscu
90% tych analiz jest pisanych pod dany bet, jakies gowna nie majace nic wspolnego z analiza, gro typerow zle zacznie miesiac i potem wala na pale wysokie kursy i pisza co im sie podoba - nie o to chodzi w tematach imiennych.
Bez spiny, nie mialem na celu Ciebie urazic.
No ja rozumiem.Moze nie ubrałem tego pięknie w słowa bo pisałem to dosłownie na kolanie.Ale jak weźmiesz pod uwagę analizy Lukaxxx czy Pablito to ich analizy wyglądają dużo lepiej składniowo czy merytorycznie.Duzo typów im wchodzi ale zdarza się,że im tez nie wejdzie.
Nikogo też nie namawiam żeby to czytał a tym bardziej broń Boże grał.
Jestem tu dla zabawy tylko jak mam czas i naprawdę traktuje tu każdego z szacunkiem i z nikim nie mam problemów I nie zaczepiam ludzi.Kiedys jakiś cymbał o Nicku smerf czy jakoś tam zwyzywał mnie i cała moja rodzinę bo typ nie wszedł.
Sam wiesz o co chodzi.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

bundesmajster 9,7K

bundesmajster

Użytkownik
Kolego bundesmajster poratowalbys typem jakimś na dziś czy jutro.Moze być i na sobotę.Da radę?
Nie da rady, nie czuję się kompetentny, a jak się nie ma wiedzy to lepiej zamilknąć - tak uczy życiowe doświadczenie. Nie widzę też sensu tworzenia analiz na zasadzie "liczę na to że..." tak jak tutaj u osób z milionową reputacją. To w ogóle nie stoi nawet koło takiej analizy jak robią pinio, banksy i kilka innych osób.

PS. wejdź sobie na stronę 12 tego tematu, daj ctrl+F i sprawdź ile razy pojawia się słowo "liczę". Ja dziś liczę na 20 baniek w dużym lotku.

Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Nie da rady, nie czuję się kompetentny, a jak się nie ma wiedzy to lepiej zamilknąć - tak uczy życiowe doświadczenie. Nie widzę też sensu tworzenia analiz na zasadzie "liczę na to że..." tak jak tutaj u osób z milionową reputacją. To w ogóle nie stoi nawet koło takiej analizy jak robią pinio, banksy i kilka innych osób.

PS. wejdź sobie na stronę 12 tego tematu, daj ctrl+F i sprawdź ile razy pojawia się słowo "liczę". Ja dziś liczę na 20 baniek w dużym lotku.
No może masz i rację.Moze zle do tego podchodzę. Pozdrawiam serdecznie

B 1,9K

BOLIVAR.

Użytkownik
Aktualnie na 1xbet linie 4.5 na kartki w meczu Norwegii z Islandią. Under 4.5 @1,9 żółtych kartek, czerwone i druga żółta nie kolidują.
Dla porównania na Betclicu linia 1.5.
Ładować :)

Otrzymane punkty reputacji: +1899
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Włochy vs Hiszpania: powyżej 9.5 rzutów rożnych
Portugalia vs Belgia: powyżej 8.5 rzutów rożnych ponownie 1 korner
AKO @2.40 Betclic

Tessa Wullaert strzeli gola @3.70 Betclic

Hiszpanki miały swoje problemy w starciu z Belgijkami. Przypomnijmy, że rywalki wyszły w pewnym momencie na prowadzenie, a potem zdołały zremisować.
Różnica klas wyszła w drugiej połowie i tym samym kolejny komplet punktów powędrował do Mistrzyń Świata.

Wreszcie solidnym występem popisała się Pina, a więc zawodniczka, która uznawana jest za wielki talent. Jej trafienie z dystansu na 5:2 było pięknej urody i z pewnością ten gol będzie wielokrotnie pokazywany także po zakończonym turnieju. Dzisiaj należy spodziewać się nieco rezerwowego składu, wszak EURO jest wymagające, ale i zmienniczki mają coś do udowodnienia. Czy 3. wygrana stanie się faktem?

Włoszki już witały się z gąską, ale Portugalki walczyły do końca i zdołały wyrównać przed końcem. Taki rezultat sprawia, że Italia nie jest jeszcze pewna awansu do ćwierćfinału. Naturalnie musiałaby się stać katastrofa i przede wszystkim wyraźna porażka z Hiszpankami otworzyłaby szansę dla rywalek.

Formalne gospodynie postarają się jednak postraszyć faworytki, wszak w przeszłości udawało się kilkakrotnie sięgać po remisy, a nawet triumfy w rywalizacjach z Hiszpankami. Należy pochwalić Italię za grę w defensywie, ponieważ do tej pory przeciwniczki zdobyły tylko 1 gola. Prawdziwy test obrony nadchodzi dzisiaj. Czy outsiderki przejdą go pozytywnie?

Bukmacherzy w roli faworytek stawiają na Hiszpanki, jestem jednak zdania, że Włoszki powalczą tutaj o korzystny dla siebie rezultat. Zdecydowałem się na rzuty rożne i pobieram próg 9.5 kornerów.

Italia w tym turnieju wznawiała grę z narożnika boiska 5 i 5-krotnie a piątkowe rywalki 10 i 11. Liczę tutaj głównie na Hiszpanki, ale i Włoszki coś od siebie dołożą.

Czas na drugie spotkanie, gdzie Portugalki zmierzą się z Belgijkami. Udało się rzutem na taśmę zremisować z Włoszkami i tym samym dać sobie jeszcze nadzieję na przedłużenie turnieju w Szwajcarii. Trzeba przyznać, że rywalki dominowały, ale jedna akcja została skutecznie wykorzystana przez outsiderki i to dało podział punktów.

Dobrą wiadomością jest powrót do gry Kiki Nazareth. Pomocniczka Barcelony była kontuzjowana, a to przecież jedna z liderek Portugalek. Jej wpływ na grę reprezentacji jest spory i jej umiejętności będą dzisiaj potrzebne, aby pokonać przeciwniczki. Czy idealny scenariusz sprawdzi się w przypadku tej nacji?

Belgijki już kilka dni temu pożegnały się z EURO i w ten piątek dojdzie do ostatniego starcia na tym turnieju. Traf chciał, że reprezentacja ta rozpoczęła zmagania od rywalizacji z faworyzowanymi nacjami. Swoje szanse w spotkaniach z Włoszkami i Hiszpankami podopieczne Gunnarsdottir miały, zabrakło na koniec jakości. Sama Tessa Wullaert meczu nie wygra, a jest to zdecydowanie najlepsza zawodniczka outsiderek.

Należy godnie pożegnać się z turniejem i zbudować kapitał na przyszłość. Sam występ na EURO jest dla Belgijek sukcesem i za chwilę zaczną się baraże o utrzymanie w najwyższej dywizji Ligi Narodów. Czy pierwsze i ostatnie punkty powędrują na konto formalnych gości?

Myślę, że można śmiało zaatakować typ na gola Tessy Wullaert. Jest to kapitanka i liderka Belgijek. Ostatnio z dwoma asystami, bo wykonuje też rzuty rożne i wolne, mam nadzieję, że tym razem znajdzie drogę do siatki rywalek. Obie ekipy mierzyły się ze sobą w ramach Ligi Narodów w tym roku i napastniczka popisała się 2 trafieniami.

Dokładam jeszcze kornery. Portugalia potrzebuje triumfu i to wysokiego, aby liczyć się w walce o awans. Belgijki poszukają swoich pierwszych i ostatnich punktów na tym turnieju. Spodziewam się intensywnego starcia. Co ciekawe jeden jedyny rzut rożny wykonany przez Tessę Wullaert w rywalizacji z Hiszpankami został zamieniony na gola. Nacja ta postara się wykorzystać kolejne stałe fragmenty gry, aby pokonać rywalki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1965
A 43,7K

andyvelxaero

Użytkownik
Portugalia - Belgia 2 (DNB) 2,95 (Betclic - bez podatku) 1:2

Ja gram nie za mocno, ale na Belgijki (zwrot w przypadku remisu). Powiedzmy sobie szczerze, szanse Portugalek na awans są znikome, bo Włoszki raczej nie dadzą sobie nastukać piątki Hiszpankom (nie zdziwi mnie tak niski wynik w okolicach 1:1 lub 2:1 dla Hiszpanek). Portugalki przegrały z Belgijkami 0:3 nieco ponad miesiąc temu w Lidze Narodów. Poza tym mają ogromne kłopoty ze strzelaniem bramek - statystyki xG w okolicach 0,3 w ostatnich dwóch meczach oraz 1 gol w ostatnich pięciu mówią wiele. Wg mnie to będzie otwarty mecz, można iść w rogi, overy i btsy też, ale przy takich kursach granie na Belgię jest value i tutaj kursy powinny być co najmniej bardziej wyrównane.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1141
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/ EURO Kobiety
Godzina: 21:00
Spotkanie: Portugalia vs Belgia
Typ: suma kartek / over 3.5
Kurs: 2.90
Bukmacher: Superbet

Mecz tak na serio o nic , Portugalia na trzecim miejscu z 1 pkt natomiast Włoszki na miejscu drugim z 4 pkt i załóżmy że Włoszki polegną z Hiszpankami i nadal mają 4 pkt a Portugalki wygrają z Belgią i też będą mieli 4 oczka , Gdy zespoły zakończą sezon z równą liczbą punktów o kolejności zadecyduje bilans meczów bezpośrednich a tu mamy remis 1:1 i zapewne tak przynajmniej myślę ( może i żle ? ) ale będzie brany stosunek bramek a tu Portugalia ma minus 5 , ale dobrze zostawmy tą sprawę na bocznym torze , samo spotkanie wydaje mi się będzie daleko od fair-play i fauli może być sporo , ostatnio obie spotkały się w czerwcu tego roku w ramach Ligi Narodów gdzie Belgijki wygrały i to dosyć pewnie 3:0 w meczu 22 faule i 4 żółtka stąd liczę że i w tym meczu parę tych karteczek będzie pokazana , sędzią jest Szwedka Tess Olofsson która ma sporą śrenią bo w Superettan 41 meczy 168 żółtek 4 czerwone i myślę że będzie dziś miała sporo pracy i nie raz odgwiżdże przewinienia a jak już się tego trochę nazbiera to zacznie wyciągać karteczki .

Otrzymane punkty reputacji: +4004
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Włochy vs Hiszpania:

Hiszpania powyżej 8.5 rzutów rożnych @2.70
Hiszpania powyżej 9.5 rzutów rożnych @3.70
Hiszpania powyżej 10.5 rzutów rożnych @5.30
Superbet

Spróbuję jeszcze z drabinką na rzuty rożne Hiszpanii. Jak dobrze wiemy, nacja ta bije wiele stałych fragmentów gry. Z Portugalią było to 10 z Belgią 11. Jasne, dzisiaj pojawią się rotację, wszak awans z grupy zapewniony, ale nie sądzę, aby nagle faworytki odpuściły. Italia to najtrudniejszy rywal i warto się sprawdzić na tle Włoszek.

Być może przeciwniczki jak pierwsze wyjdą na prowadzenie i to pomoże nam w pokryciu progów. Atakuje linie 8.5, 9.5 i 10.5.

Ostatnia edycja:
F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/EURO Kobiety
Spotkanie: Włochy- Hiszpania
Typ: Betbiuder Hiszpania (K) - liczba goli: powyżej 1.5
Liczba rzutów rożnych: powyżej 8.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Hiszpania ma pewny udział w fazie pucharowej po 2 wysoko wygranych meczach.
Zespół napędzany przez genialne trio pomocniczek – Aitanę Bonmatí, Alexię Putellas i Patri Guijarro – gra niezwykle ofensywnie, dominując rywalki w każdym elemencie gry. Hiszpanki imponują pressingiem, płynnością akcji i skutecznością .Włoszki grają dobrze w obronie, do awansu wystarczy im dzisiejszy remis. Lecz czeka ich ciężkie spotkanie, nawet biorąc pod uwagę że rywalki mogą zrobić rotacje w składzie. Hiszpanki na tym turnieju wykonały 10,11 różnych. W meczach bezpośrednich miały 10, 9, 5 rożnych. Dziś wystarczy 5 rogów. Kanonady raczej nie będzie ze strony Hiszpanek lecz 2 bramki są w stanie strzelić.
Z fartem 👍 💪

Otrzymane punkty reputacji: +1965
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Polska vs Dania: BTTS @1.65✅
Szwecja vs Niemcy: powyżej 8.5 rzutów rożnych @1.52🟥 to już 4 czy 5 raz na tym turnieju, gdzie brakuje 1 kornera
AKO @2.51 Betclic🟥

Ewa Pajor strzeli gola @3.55 Betclic ✅

Polki do tej pory pokazały wolę walki, ale to nie wystarczyło nawet na jedno trafienie. Biało-Czerwone są bez gola na tym turnieju i postarają się przełamać w meczu pożegnalnym.
Naturalnie były pojedyncze sytuacje i należy pochwalić selekcjonerkę Ninę Patalon za odważne podejście do spotkań, ale pewnego poziomu jak na razie nie przeskoczymy.

Ważne, aby historyczny awans na wielki turniej przekuć w popularność piłki nożnej kobiet w naszym kraju. Już widzimy dyskusje na temat żeńskich sekcji w klubach Ekstraklasy i byłby to dobry krok w rozwoju tej dyscypliny. Warto obserwować, jak funkcjonują projekty na zachodzie i uczyć się od najlepszych. Nie ma wątpliwości, że nawet remis z dzisiejszymi rywalkami były sporym sukcesem Polek. Czy stać na to Biało-Czerwone?

Dania tak jak nasza reprezentacja, nie ma szans na awans do fazy play-off. Były nadzieję, aby pokonać Niemki i to Skandynawki jako pierwsze wyszły na prowadzenie, ale po przerwie nasze zachodnie sąsiadki wzięły się, kolokwialnie mówiąc, do roboty i porażka stała się faktem. Szkoda, bo były szanse, aby urwać punkt faworytkom.

Nasze przeciwniczki mogą być jednak zadowolone z występów w Szwajcarii. Minimalne przegrane z takimi potęgami jak Szwecja, czy też Niemcy to nie jest powód do wstydu. Wręcz przeciwnie jest na czym budować najbliższą przyszłość. Nie ma wątpliwości, że Dunki na poważnie podejdą do meczu z Polkami. Czy faworytki staną na wysokości zadania?

Bukmacherzy w roli faworytek stawiają na Dunki, jestem jednak zdania, że Polki powalczą. Stawiam na klasyczny wynik BTTS i ponownie spróbuję trafienia Ewy Pajor.

W rywalizacjach ze Szwedkami i Niemkami Biało-Czerwone dochodziły do dobrych sytuacji. Brakowało skuteczności. Szczególnie można żałować uderzenia sprzed pola karnego Eweliny Kamczyk, której wejście bardzo ożywiło grę drużyny prowadzonej przez Ninę Patalon w starciu z Trzema Koronami.

Możemy spodziewać się nieco towarzyskiego klimatu, wszak zarówno Polski, jak i Dunki odpadły już z turnieju i będą chciały godnie pożegnać się z turniejem.
Liczę na wesoły futbol z obu stron.

Drugim spotkaniem tej soboty będzie mecz pomiędzy Szwedkami a Niemkami. Trzy Korony pewnie poradziły sobie z Biało-Czerwonymi i nie było wątpliwości, kto jest lepszą nacją. Tak jak wspomniałem w poprzedniej analizie Kosovare Asllani to legenda tej nacji i liderka drużyny nie tylko na boisku, ale również poza nim. Popisała się golem i asystą, co tylko potwierdziło jej klasę.

Dzisiaj zapewne usiądzie na ławce rezerwowych, wszak ma na swoim koncie żółtą kartkę i gdyby otrzymała kolejną, to nie wystąpi w ćwierćfinale Mistrzostw Europy. Wreszcie przełamała się Stina Blackstenius i napastniczka Arsenalu postara się zwiększyć swój dorobek bramkowy. Czy Szwedki pójdą za ciosem?

Niemki miały swoje problemy w meczu z Dunkami. Mało kto spodziewał się, że rywalki wyjdą na prowadzenie i tak też się stało. Do przerwy oglądaliśmy wynik 0:1 i nasze zachodnie sąsiadki musiały wziąć się za odrobienie strat.

Bardzo przyjemnie ogląda się współpracę duetu Lea Schuller, Jule Brand. Szczególnie nowa pomocniczka Lyonu daje sporo ożywienia w środku pola i niewątpliwie to spory talent niemieckiej piłki.
Jak nie strzela gole, to notuje asysty i warto obserwować rozwój tej piłkarki. Czy dzisiaj dołoży kolejne liczby?

Walka o pierwsze miejsce w grupie trwa w najlepsze i zdecydowałem się tutaj na rzuty rożne. Pobieram próg 8.5 kornerów. Obie nacje wykonują masę stałych fragmentów gry i mam nadzieję, że w bezpośredniej konfrontacji ujrzymy ich wiele.

Niemki na tym turnieju wykonywały 7 i 10 takich stałych fragmentów gry, a Szwedki 8 i 9.
Mam nadzieję, że doczekamy się ciekawego widowiska.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1966
maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Polska - Dania
Typ: Dania strzeli poniżej 2,5 gola
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś ostatnie mecze fazy grupowej w grupie C na Mistrzostwach Europy Kobiet. O godzinie 21 zmierzą się Polska z Danią oraz Szwecja z Niemkami. Dla Polski i Danii będzie to pożegnanie z turniejem, i w tym meczu typuję, że Dania strzeli mniej niż 2,5 gola. Dania podobnie jak Polska przegrała dwa mecze grupowe, 0:1 ze Szwecją oraz 1:2 z reprezentacją Niemiec. W meczu ze Szwecją Dunki oddały 10 strzałów, z czego 4 były celne, a z Niemkami 5 strzałów, i również 4 z nich celne. Dania jest faworytem, ale rzadko strzela więcej niż 2,5 gola. W 2025 roku reprezentacja Danii grała łącznie 8 spotkań, i tylko w 1 z nich strzeliła 3 gole, i to w dodatku ostatni gol padł w doliczonym czasie. Jest to pożegnanie z turniejem, zarówno Polki jak i Dunki będą chciały się dobrze pokazać, być może więcej zagrają dotychczas rezerwowe zawodniczki, nie spodziewam się pogromu, dlatego typuję under 2,5 goli reprezentacji Danii.

Otrzymane punkty reputacji: +1457
F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Spotkanie: Polska vs Dania
Typ: BetArchitekt
1. połowa - handicap 3:0 - Polska (K) (3:0)
Polska (K) multi-gole - 1-2
1. połowa - poniżej/powyżej 0.5 goli - Powyżej 0.5 goli
Kurs: 2.10
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:
Analiza:
Dla obu drużyn będzie to już tylko pojedynek o honor. Polki miały szanse na gola w meczu z Niemkami, ze Szwecją jedna sytuacja gdzie piłka wylądowała na poprzeczce. Trenerka reprezentacji kobiet zapowiada że Polki będą z determinacją walczyć o strzeleniu przynajmniej jednej bramki. Mocno liczę na naszą Ewę Pajor. Obie drużyny zagrają bez presji, na luzie. To jest 3 bezpośredni mecz i póki co Polki nie strzeliły jeszcze bramki. Mój typ jest optymistyczny i może zarówno wejść już po 1 połowie jak i może być 0 jak ewentualny bilans Polek na Euro czyli 0 strzelonych bramek, 0 pkt.
Z fartem 👍 💪

neutralny 704,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Polska - Dania
Obie strzelą @1,72 Superbet
Pajor strzeli gola @3,50 Superbet

Dla mnie typ dnia, obie ekipy już się pakują. Dunki są w tym meczu faworytkami, jednak nie skreślałbym Polek, które z Niemkami i Szwedkami miały swoje okazje.
Dziś starcie z teoretycznie najsłabszym rywalem, więc uważam, że naszym rodaczkom bardzo będzie zależało, aby godnie się pożegnać i jeden gol to minimum, co dziś strzelą, tym bardziej, że Ewa Pajor motorycznie wygląda bardzo dobrze na tle rywalek, a dziś ma zadanie teoretycznie najłatwiejsze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1761
Do góry Bottom