>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

djkruko 148,8K

djkruko

Użytkownik
Tych które mnie interesują mam.

Młode Włoszki ze mnie zażartowały to dorosłe oddadzą :D

Włochy vs Belgia, poniżej 128,5 pkt @1,80 - forbet

Belgia przyjeżdża bez Herbots i Van Avermaet. Żeby to przekazać obrazkowo:

Najlepiej punktujące zawodniczki Belgii w VNL:

1. Herbots - 135 pkt
2. Martin - 97 pkt
3. Van Avermaet - 56 pkt
4. Lemmens - 51 pkt

Belgia bez Herbots to są pół-amatorki i mówię to z całą stanowczością. Jedyna zawodniczka, która podwyższa tam znacznie poziom to zawodniczka z nr 3. W dodatku zabraknie również 3 opcji w ataku. Jeśli Włoszki wyjdą normalnym składem i nie zlekceważą Belgii (czego nie jestem w stanie zapewnić) to będzie tutaj pogrom, absolutnie ogromna przewaga w kazdej części siatkarskiego rzemiosła.
Wysłałbys na priv stronki skąd bierzesz sklady

C 297,6K

czary-mary

Użytkownik
Czechy - SERBIA
Typ: SERBIA 3:0 kurs @2.42 Superbet
🍅

Serbia w końcu niesamowicie wzmocniona. Zoran Terzic ogłosił kadrę i są w niej zdrowe i pełni gotowe do gry: gwiazda nr 1 światowej siatkówki, atakująca Tijana Boskovic i świetna przyjmująca, druga co do ważności w serbskiej kadrze jeżeli chodzi o ofensywę Aleksandra Uzelac. Tych zawodniczek brakowało do zwycięstw. Reszta składu dodając te dwie zawodniczki razem tworzy bardzo dobry zespół, można powiedzieć top3 na świecie. Środek Aleksic, Kurtagic zdążył się już zaprezentować. Od początku w wielkiej formie, ale brakowało skrzydeł, samo Dangubic to było za mało.
Co do motywacji o to można być spokojnym. Serbki zajmują ostania pozycję w tabeli chociaż ich co drugi mecz kończył się tie-breakiem. Szanse na zwycięstwa były, brakowało liderek. Po drugiej stronie siatki Czeszki, które chociaż znajdują się w połowie stawki tabeli to wygrały zaledwie dwa sety więcej od Serbek.
Kurs bardzo kuszący spowodowany słabymi wynikami Serbek. Teraz w niemal optymalnym składzie spodziewam się demolki i szybkiego zwycięstwa Serbek.

Ostatnia edycja:
E 308

edziub

Użytkownik
Hejka macie jakieś typy na jutro ? Coś może z większym Kursem? Ja jutro w tenisa atakuje Anisimova 💵kurs 3,2

BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Serbia +15,5 pkt @1,87 - fuksiarz
Serbia +2,5 seta @2,05 - fuksiarz

Okeeeeej, chyba na głowę ktoś upadł. Na Włoszki kurs wyjściowy 1,06... Ja rozumiem gdyby grały z Belgią, Tajlandia czy Koreą. Ale z Serbią w pełnym składzie? Bez różnicy jakie będzie wynik, to taki kurs jest absurdalny.

Włoszki są pewne gry w fazie finałowej, nie muszą grać na maksa (chociaż na Serbki zawsze motywacja jest ogromna), ale Serbia wcale pewnego utrzymania w VNL jeszcze nie ma (teoretycznie wiadomo że się utrzymają, praktycznie trzeba grać do końca).

Wloszki dzisiaj Belgię rozniosły, ale tam też motywacja była nijaka. Włoszki popełniały bardzo dużo błędów (w pierwszym secie wygranym 25-19 oddały Belgii 11 punktów). Bardzo słabo wyglądały na zagrywce, gdzie mnóstwo balonów zwyczajnie wyrzucały - w późniejszej fazie meczu już nawet ostrego flota nie grały, skupiały się na tym, żeby dostarczyć piłkę na drugą stronę w byle jaki sposób. Powtarzam - na Serbię motywacja będzie dużo dużo większa, ale dobry set Serbii, kilka błędów Włoszek i set w kieszeni.

Daleki jestem od myślenia, że Serbia powalczy, bo aktualnie Włoszki są o klasę lepszą ekipą, ale taki kurs jest absurdalny i trzeba spróbować.

Holandia -10,5 pkt @1,82 - superbet
Holandia - Belgia poniżej 177,5 pkt @1,85 - superbet

Belgia opisana wyżej. Dzisiaj potrafiły trzymać się bliżej Włoszek tylko i wyłącznie na masakrycznie dużą liczbę błędów przeciwniczek. Same nie pokazały nic. Holandia to oczywiście dwie półki niżej niż Włoszki, natomiast z takimi brakami kadrowymi to spodziewałem się kursów rzędu 1,10, a nie 1,30. Belgia w tym składzie personalnym miała by problemy z wygrywaniem meczów w Lidze Europejskiej. Spodziewam się zdecydowanej wygranej Holandii i nawet jeśli stracą seta to z pewnością w jednym lub dwóch wygrają zdecydowanie. Holandia jest lepsza od Belgii w pełnym zestawieniu personalnym, z takimi brakami jest dużo lepsza.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1990
L 6,3K

luis11

Użytkownik
Serbia +15,5 pkt @1,87 - fuksiarz
Serbia +2,5 seta @2,05 - fuksiarz

Okeeeeej, chyba na głowę ktoś upadł. Na Włoszki kurs wyjściowy 1,06... Ja rozumiem gdyby grały z Belgią, Tajlandia czy Koreą. Ale z Serbią w pełnym składzie? Bez różnicy jakie będzie wynik, to taki kurs jest absurdalny.

Włoszki są pewne gry w fazie finałowej, nie muszą grać na maksa (chociaż na Serbki zawsze motywacja jest ogromna), ale Serbia wcale pewnego utrzymania w VNL jeszcze nie ma (teoretycznie wiadomo że się utrzymają, praktycznie trzeba grać do końca).

Wloszki dzisiaj Belgię rozniosły, ale tam też motywacja była nijaka. Włoszki popełniały bardzo dużo błędów (w pierwszym secie wygranym 25-19 oddały Belgii 11 punktów). Bardzo słabo wyglądały na zagrywce, gdzie mnóstwo balonów zwyczajnie wyrzucały - w późniejszej fazie meczu już nawet ostrego flota nie grały, skupiały się na tym, żeby dostarczyć piłkę na drugą stronę w byle jaki sposób. Powtarzam - na Serbię motywacja będzie dużo dużo większa, ale dobry set Serbii, kilka błędów Włoszek i set w kieszeni.

Daleki jestem od myślenia, że Serbia powalczy, bo aktualnie Włoszki są o klasę lepszą ekipą, ale taki kurs jest absurdalny i trzeba spróbować.

Holandia -10,5 pkt @1,82 - superbet
Holandia - Belgia poniżej 177,5 pkt @1,85 - superbet

Belgia opisana wyżej. Dzisiaj potrafiły trzymać się bliżej Włoszek tylko i wyłącznie na masakrycznie dużą liczbę błędów przeciwniczek. Same nie pokazały nic. Holandia to oczywiście dwie półki niżej niż Włoszki, natomiast z takimi brakami kadrowymi to spodziewałem się kursów rzędu 1,10, a nie 1,30. Belgia w tym składzie personalnym miała by problemy z wygrywaniem meczów w Lidze Europejskiej. Spodziewam się zdecydowanej wygranej Holandii i nawet jeśli stracą seta to z pewnością w jednym lub dwóch wygrają zdecydowanie. Holandia jest lepsza od Belgii w pełnym zestawieniu personalnym, z takimi brakami jest dużo lepsza.
Kolego robisz tutaj super robotę, ale po raz kolejny piszesz o błędzie bukmachera i to absurdalnym błędzie i bym rozumiał, jakby po paru h faktycznie taki bet365 korygował linie i kursy pod to co piszesz, ale tutaj piszesz o absurdalnym kursie na Włoszki, a bet365 wystawił kursy i jest tak samo "absurdalny". Rozumiem, że te "krzaki" na początku mogą wystawić głupotę i potem korygować, ale bet365 nie robi prezentów, więc kursy są wystawione prawidłowo na ten mecz. Oczywiście wynik może być taki jak piszesz, chodzi mi o sam fakt, że po raz kolejny argumentujesz swoje typy mega błędem bukmachera, a tu żadnego błędu nie ma, pozdrawiam.

piotrex007 301,1K

piotrex007

Użytkownik
Kolego robisz tutaj super robotę, ale po raz kolejny piszesz o błędzie bukmachera i to absurdalnym błędzie i bym rozumiał, jakby po paru h faktycznie taki bet365 korygował linie i kursy pod to co piszesz, ale tutaj piszesz o absurdalnym kursie na Włoszki, a bet365 wystawił kursy i jest tak samo "absurdalny". Rozumiem, że te "krzaki" na początku mogą wystawić głupotę i potem korygować, ale bet365 nie robi prezentów, więc kursy są wystawione prawidłowo na ten mecz. Oczywiście wynik może być taki jak piszesz, chodzi mi o sam fakt, że po raz kolejny argumentujesz swoje typy mega błędem bukmachera, a tu żadnego błędu nie ma, pozdrawiam.
Ale przecież kolega nie pisze o absurdzie i błędzie bukmachera w sensie dosłownym. Chodzi o błąd w szacowaniu szans w tym meczu. Przecież na tym polega bukmacherka - przeglądasz ofertę i grasz typ, gdzie widzisz w kursie value, czyli oceniasz szanse na wejście danego typu inaczej, niż bukmacher.

BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Owszem, nie ma żadnego błędu. Natomiast sprowadzanie pełnej Serbii do poziomu Belgii, Korei czy Tajlandii jest absurdalne w mojej ocenie. Nigdzie nie napisałem, że bukmacher popełnił błąd tylko W MOJEJ OPINII niedoszacował szans i wystawił zły kurs. Zresztą kolega wyżej ładnie opisał.

Tym bardziej skoro piszesz "wynik może być taki jak piszesz" (chociaż napisałem, że Włoszki są drużyną dużo lepszą i pewnie wygrają, nie napisałem jaki będzie wynik) to skoro wynik będzie taki "jak piszę" to znaczy, że linie i kursy były absurdalne sprowadzając (wciąż) jedną z najlepszych drużyn w Europie do poziomu "amatorskiego".

BTW. Kursy na Serbię spadły. Kursy na +2,5 seta oraz handicap również spadły.

pinio1111 357,8K

pinio1111

Użytkownik
Owszem były absurdalne kursy na dokładny wynik. Np na 3:0 dla Serbek był kurs 150, teraz już skorygowany do 30, na 3:1 dla Serbii był kurs 75, teraz juz 20.
Czy warto próbować takie kursy?....oczywiście, że tak, a z pewnością grać w stronę dogów.
Włoszki z pewnym awansem, Serbki walczą o utrzymanie. Możliwe, że Włoszki wyjdą rezerwami, tak jak dziś pewne awansu Brazylijki wyszły rezerwą z Francuzkami. No i Francja już z setem i walczy na równi w drugim, a kursy na samego seta były 2,60.

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dziś jeszcze poszedł taki trebel:

Włochy vs Serbia Serbia +20,5 1,36
Belgia vs Holandia Holandia -1,5 seta 1,38
Bułgaria vs Francja Francja 1,37

AKO: 2,57

Serbki już zostały opisane, nawet przy 0:3 dodatnie handi +20,5? Wydaje mi się, że powinno wejść lajtowo. Wczoraj Belgijki przegrały 23 punktami z Włoszkami a gdzie poziom Serbek a Belgijek.
Holenderki u siebie również powinny ogarnąć słabe Belgijki - myślę, że maks 1 seta może stracić Holandia a jeśli zagra w pełnym składzie to widzę tutaj duże szanse na zakończenie meczu w 3 setach.
Dokładam jeszcze mecz, który odbędzie się jutro. Francuzki grają tutaj bardzo dobrze Cazaute, Ndiaye - dwie strzelby. Bułgarki w mocno okrojonym składzie mimo, że z Brazylią zagrały solidne spotkanie to tutaj Francuzki według mnie mocne faworytki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +977
M 113K

michalkin

Użytkownik
Już wczoraj można było połapać fajne kursy chociażby:

Włochy vs Serbia powyżej 139,5 1,8

Tutaj nawet przy 3:0 dla Włoch taki over może wejść.

Belgia vs Holandia Holandia -1,5 seta 1,6
Holandia 3:0 2,9

To dziś jeszcze poszedł taki trebel:

Włochy vs Serbia Serbia +20,5 1,36
Belgia vs Holandia Holandia -1,5 seta 1,38
Bułgaria vs Francja Francja 1,37

AKO: 2,57

Serbki już zostały opisane, nawet przy 0:3 dodatnie handi +20,5? Wydaje mi się, że powinno wejść lajtowo. Wczoraj Belgijki przegrały 23 punktami z Włoszkami a gdzie poziom Serbek a Belgijek.
Holenderki u siebie również powinny ogarnąć słabe Belgijki - myślę, że maks 1 seta może stracić Holandia a jeśli zagra w pełnym składzie to widzę tutaj duże szanse na zakończenie meczu w 3 setach.
Dokładam jeszcze mecz, który odbędzie się jutro. Francuzki grają tutaj bardzo dobrze Cazaute, Ndiaye - dwie strzelby. Bułgarki w mocno okrojonym składzie mimo, że z Brazylią zagrały solidne spotkanie to tutaj Francuzki według mnie mocne faworytki.
ziom, no offence. nikogo nie interesuje jakie kursy pograłeś wczoraj. w momencie dodania typów kursy na DW 3-0 Holandię są max 2.15, a ty tu dajesz 2.9. na kuponie możesz sobie rozliczyć 2.9 ale na forum to juz nie. to nie pierwszy raz taka sytuacja. albo podawaj wcześniej typy albo sprawdzaj aktualne.

Otrzymane punkty reputacji: +1549
L 6,3K

luis11

Użytkownik
Po
Owszem, nie ma żadnego błędu. Natomiast sprowadzanie pełnej Serbii do poziomu Belgii, Korei czy Tajlandii jest absurdalne w mojej ocenie. Nigdzie nie napisałem, że bukmacher popełnił błąd tylko W MOJEJ OPINII niedoszacował szans i wystawił zły kurs. Zresztą kolega wyżej ładnie opisał.

Tym bardziej skoro piszesz "wynik może być taki jak piszesz" (chociaż napisałem, że Włoszki są drużyną dużo lepszą i pewnie wygrają, nie napisałem jaki będzie wynik) to skoro wynik będzie taki "jak piszę" to znaczy, że linie i kursy były absurdalne sprowadzając (wciąż) jedną z najlepszych drużyn w Europie do poziomu "amatorskiego".

BTW. Kursy na Serbię spadły. Kursy na +2,5 seta oraz handicap również spadły.
Po prostu wydźwięk Twojego postu był taki, że to absurdalny błąd bukmachera, teraz jak wyjaśniłes to już ktoś czytając to będzie miał inny obraz. A odnośnie meczu, Włoszki będą miały inną motywację, a Serbki cel osiągnęły, wymęczyły zwycięstwo z Czeszkami i się utrzymały, bo nawet jeśli Korea by wygrała z Bułgaria, to Serbki z rezerwami Belgijek powinny sobie poradzić, więc to akurat bardziej prawdopodobne, że to Serbki dzisiaj wyjdą rezerwa, wiedząc że nie mają i tak szans, a żeby oszczędzić Boskovic na Belgijki.

BanksyGA 261,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Po

Po prostu wydźwięk Twojego postu był taki, że to absurdalny błąd bukmachera, teraz jak wyjaśniłes to już ktoś czytając to będzie miał inny obraz. A odnośnie meczu, Włoszki będą miały inną motywację, a Serbki cel osiągnęły, wymęczyły zwycięstwo z Czeszkami i się utrzymały, bo nawet jeśli Korea by wygrała z Bułgaria, to Serbki z rezerwami Belgijek powinny sobie poradzić, więc to akurat bardziej prawdopodobne, że to Serbki dzisiaj wyjdą rezerwa, wiedząc że nie mają i tak szans, a żeby oszczędzić Boskovic na Belgijki.
Tak, będą oszczędzać Boskovic na rezerwy Belgii, gdzie Tica ani nie grała, ani nie była w treningu od kwietnia, a za miesiąc są mistrzostwa świata. Nie mój wydźwięk był taki tylko Ty to tak zinterpretowałes pisząc o jakimś błędzie.

A 819

albatross

Użytkownik
Polska 2.40
Jutro Brazylia bez Any Cristiny która dzisiaj zeszła w drugim secie z kontuzją. Strasznie słaba gra ze skrzydeł Brazylijek. Najlepiej punktujące zawodniczki to dwie środkowe co dużo mówi o sytuacji Brazylijek na skrzydłach. Długi mecz z Francuzkami też może dać się we znaki, Polska wypoczęta po dniu przerwy do tego na pewno pierwszy garnitur na Brazylię bez żadnego ogrywania i niepotrzebnych roszad. Myślę że jutro kursy będą już wyrównane i warto grać póki nie spadną

Ostatnia edycja:
vertigo 16,3K

vertigo

Użytkownik
Bardzo dobry typ wyżej.
Brazylijki z kontuzją Any C. Upadając po skoku do bloku została zniesiona przez sztab medyczny, dokończyła sobie mecz siedząc na wózku inwalidzkim, w oczekiwaniu na badanie. Drugie spotkanie z rzędu gra bez formy Gabi w wyjściowym składzie, jakby rozwalając wszystko to, co wypracowały w dwa pierwsze tygodnie VNL i chyba wygrały ten mecz z Francją dzięki środkowym, a także dzięki wprowadzeniu Gicquel po drugiej stronie. Wyników wielkich nie ma (3-1 z Bułgarią ani 3-2 z Francją to wciąż wygrane, ale chluby nie przynoszą), Lavarini powinien mieć pełną motywację by zaatakować drużynę w małym kryzysie, wyżej rozstawioną w rankingu. Powinno być niżej, może po równo. Byle bez wynalazków typu Piasecka czy Centka.

Poza tym Francja -1.5 jutro 1.85 z Bułgarkami to też przesada. Ciekawe czy Cazaute (dziś 33 punkty) kiedyś dostanie wolne, ale do tej pory grają tym wszystkim co dobre, wymieniając tylko w trakcie meczu pojedyncze ogniwa. Holandia przed własną publicznością powinna mecz spakować 3-0, ale to tylko teoria. Jak będzie przyjęcie to pokażą swoją lepszą twarz, jak z wczorajszego 3 seta z Turczynkami.

Otrzymane punkty reputacji: +140
C 297,6K

czary-mary

Użytkownik
Włochy vs Serbia
Powyżej 3.5 seta kurs 2.20 Superbet

❌Były szanse jak prowadzenie 20:16 w II secie...

Włochy:
Sylla Danesi Egonu Degradi Fahr Orro
Serbia:
Uzelac Kurtagić Bošković Ivanović Aleksić Mirković

Obie ekipy to światowa czołówka. Co prawda Serbki ze swoimi problemami, ale są już na galowo. Ani Włoszki nie są tak silne, żeby wygrać z tak mocną ekipą do 0, ani Serbki nie są tak słabe, żeby nie potrafić wygrać seta.
Po obu stronach siatki indywidualności, które serią są w stanie wygrać seta dla zespołu.
Wg mnie ten mecz absolutnie nie skończy się w 3 setach

Ostatnia edycja:
K 17,5K

kretmmz

Użytkownik
ziom, no offence. nikogo nie interesuje jakie kursy pograłeś wczoraj. w momencie dodania typów kursy na DW 3-0 Holandię są max 2.15, a ty tu dajesz 2.9. na kuponie możesz sobie rozliczyć 2.9 ale na forum to juz nie. to nie pierwszy raz taka sytuacja. albo podawaj wcześniej typy albo sprawdzaj aktualne.
Właśnie interesujące jest to jakie kursy były pograne wcześniej, bo jeśli ktoś złapał 2.9, a dzisiaj jest 2.15, to znaczy, że odnalazł to value, którego teraz przy 2.15 być może aż tak dużo nie ma. Pokazuje jakie wyniki przewiduje i po jakich kursach zagrał -> uczciwe, po obecnych kursach być może by już tego nie grał. Nie każdy wątek na forum musi służyć temu by inni pograli ten sam kupon w tej samej chwili i z takim samym kursem. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +52
M 113K

michalkin

Użytkownik
Właśnie interesujące jest to jakie kursy były pograne wcześniej, bo jeśli ktoś złapał 2.9, a dzisiaj jest 2.15, to znaczy, że odnalazł to value, którego teraz przy 2.15 być może aż tak dużo nie ma. Pokazuje jakie wyniki przewiduje i po jakich kursach zagrał -> uczciwe, po obecnych kursach być może by już tego nie grał. Nie każdy wątek na forum musi służyć temu by inni pograli ten sam kupon w tej samej chwili i z takim samym kursem. Pozdrawiam
ale jaki to ma sens? pochwalic sie, ze zlapalem wyzszy kurs?

wyobraz sobie, ze gram dziś np. zwyciestwo Turcji po kursie 3.5. jutro kurs spada do 2.0 a ja dodaje analize z poleceniem grania na zwyciestwo Turcji i daje kurs 3.5 gdzie takiego nigdzie juz nie zagrasz. no wiec albo daje analize w momencie zagrania z wyzszym kursem albo tuz przed meczem z nizszym. albo na slepo moge dodac jakis typ z kursem, ktory byl aktualny 3 dni temu. to jest bez sensu, ziomek.

Otrzymane punkty reputacji: +582
sewerynkg 24,6K

sewerynkg

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bez sensu jest twoje marudzenie, przecież podał typ w nocy, podał buka gdzie sa takie kursy - w innych bukach tez byly takie bo sam gralem. Podał argumenty wszystko gut a ty płaczesz?

Czyli idąc twoim tokiem rozumowania koledzy wyzej zrobili zle, podając typ na Polske bo jutro nie bedzie 2.3 a 1.9?

K 17,5K

kretmmz

Użytkownik
ale jaki to ma sens? pochwalic sie, ze zlapalem wyzszy kurs?

wyobraz sobie, ze gram dziś np. zwyciestwo Turcji po kursie 3.5. jutro kurs spada do 2.0 a ja dodaje analize z poleceniem grania na zwyciestwo Turcji i daje kurs 3.5 gdzie takiego nigdzie juz nie zagrasz. no wiec albo daje analize w momencie zagrania z wyzszym kursem albo tuz przed meczem z nizszym. albo na slepo moge dodac jakis typ z kursem, ktory byl aktualny 3 dni temu. to jest bez sensu, ziomek.

Po 1, daje to użytkownikom forum informacje o tym, że być może warto przeglądać kursy wcześniej, bo w zdarzeniach z tego turnieju zdarzają się duże rozbieżności w kursach jeszcze przed spotkaniem. Być może jutro przejrzą ofertę szybciej, szukając większego value.
Po 2, jak następnie będzie komentował ten mecz w trakcie na forum, to mówiąc, że np. kontruje, bo coś mu się nie zgadza, będziemy wiedzieli jaki kurs konkretnie kontruje, bo jeśli napisałby, że kontruje zwycięstwo Turcji, zagrałby po 3.5, a inni zagraliby tuż przed meczem po 2.0, to inaczej interpretowalibyśmy to zagranie.
Po 3, widząc ile razy wstawia post w tych tematach to nigdy nie widać było "chwalenia się" także to totalnie bezpodstawny związek, a nawet jeśli, to chyba powinniśmy to docenić, że wyłapał wyższy kurs na dane zdarzenie, bardzo dobrze, że wyłapał i nie zazdrośćmy tylko kibicujmy.
Po 4, przekazujesz tylko innym co zagrałeś i po ile. Nikogo do tego nie zachęcasz, to nie są porady inwestycyjne. Być może ktoś sugeruje się jego typami. Wstawił w tym samym poście inne kursy aktualne i nie sądzę, że jak się jakieś poprawią, to że skasuje post i wstawi ten sam kupon z wyższymi kursami.

Bez sensu jest wtedy, gdy ktoś liczy, że dostanie ktoś gotowy kupon pod nos idealnie w tym momencie w którym został postawiony i że będzie mógł sobie z niego skorzystać i go zagrać, bo całe forum i działalność użytkowników jest tylko dla tego właśnie celu, który być może ma ten użytkownik.. ale ludzie mają różne cele i różne powody do wstawiania tu komentarzy i typów. A kto wie, może czuł, że kurs jest zbyt wysoki, zagrał, ale czuł, że mogą składy się pozmieniać i nie chciał wrzucać tego typu innym, bo nie był na tyle go pewien? Z pewnością, nie ma co się oburzać na INNYCH, którym się nic nie płaci, za to, że robią coś nie po NASZEJ myśli ;)

Do góry Bottom