To nawet nie byla typowa Kuba,jak mieli wystawe to starali sie kiwac w libero aby tylko podbil pilke,typowy wałKubie się włączyła typowa Kuba![]()
To nawet nie byla typowa Kuba,jak mieli wystawe to starali sie kiwac w libero aby tylko podbil pilke,typowy wałKubie się włączyła typowa Kuba![]()
Ta napewno w przerwie przed 5 setem trener dostał cynk i wszyscy zawodnicy dostali kasę żeby nabić przewagę a potem oddać mecz XD odklejka . Nie żaden wał tylko typowa Kuba. Wały to są w tenisie , chyba mało jeszcze widziałeśTo nawet nie byla typowa Kuba,jak mieli wystawe to starali sie kiwac w libero aby tylko podbil pilke,typowy wał
Wały to są w koszykówce....Ta napewno w przerwie przed 5 setem trener dostał cynk i wszyscy zawodnicy dostali kasę żeby nabić przewagę a potem oddać mecz XD odklejka . Nie żaden wał tylko typowa Kuba. Wały to są w tenisie , chyba mało jeszcze widziałeś
Tenis jest moim bazowym sportem i doskonale wiem jak to wyglada,łacznie ze straszeniem zawodnikow z trybun w hiszpańskich itf więc mysle,ze wiecej od ciebie widzialem a tutaj dokladnie jak piszesz ,zawodnicy magle stracili moc i nie mogli przyjac nawet flota no blagamTa napewno w przerwie przed 5 setem trener dostał cynk i wszyscy zawodnicy dostali kasę żeby nabić przewagę a potem oddać mecz XD odklejka . Nie żaden wał tylko typowa Kuba. Wały to są w tenisie , chyba mało jeszcze widziałeś
Wszystkie mecze są na YT na kanale Volleyball World.Gdzie można obejrzeć mecz siatkówki kobiet u19 Polska - Tajlandia
Gwiazda, a kto mówił o graniu tego spotkania? Już doszedłeś do siebie po all in Niemiec z Kubą?Dlatego czeka się na składy i wtedy gra.
Jak zobaczyłem skład w jakim wychodzimy to od razu pocisnąłem najniższy handicap jaki był możliwy na 1set Pokaż załącznik 55210
Grac +13.5 Korea?Dlatego czeka się na składy i wtedy gra.
Jak zobaczyłem skład w jakim wychodzimy to od razu pocisnąłem najniższy handicap jaki był możliwy na 1set Pokaż załącznik 55210
Ja mówię o graniu.Gwiazda, a kto mówił o graniu tego spotkania? Już doszedłeś do siebie po all in Niemiec z Kubą?
Jeżeli Korea przegra to Serbia musi wygrać czy musi wygrać za 3 żeby się utrzymać?Niech Korea wygra to wyrzucą Serbię z VNL![]()
Fak, nie wiem czemu, ale pomyliło mi się, że jest 9 kolejekJeśli Korea przegra to Serbia musi wygrać raz.