>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Krajowa Liga Żużlowa w sezonie 2025.

A 613,8K

adams235

Znawca - Żużel
O.Michailow over 9.5 kurs 1.7 Fortuna
Myślę że to ma sens,niezła forma w tym sezonie i stosunkowo łatwe biegi,podstawa to bez literek ,jeśli przejedzie 5 biegów to są duże szanse

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1085
B 123,8K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Seifer -Salk poniżej 9,5 - sts 1.80
Piła zwycięstwo 1.82 bez remisu - betfan

Nie ma za bardzo co wybrać z oferty. W ogóle jeśli chodzi o ofertę z KLŻ to bardzo słabo to wygląda poza STS. Typ pod trudne biegi Duńczyka, poza tym ostatnio jakoby lekka zniżka formy. Stawka płaska
I zagrałem też zwycięstwo Pilan , mają równiejszy skład .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +151
B 7,9K

bannannn

Użytkownik
Polecam typ wyżej, Salk na trochę mocniejsze drużyny jedzie poniżej oczekiwań , od siebie daje jeszcze wygraną Piły -1,5 1.92 STS ale to delikatnie. Mecz będzie pewnie znowu na styku, mimo wszystko wydaje się że Piła ma więcej argumentów, Jasiński jedzie życiówkę.

Ostatnia edycja:
G 83,4K

gkskubik

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
N.K. Iversen under 11,5 @ 1,75ForBet 9(1,2,3,3,-)

Krótko i na temat. To że PUK nie pojedzie 5 razy jest raczej pewne. Biorąc pod uwagę, że zawodnik odczuwa nadal skutki kontuzji to nie wiem czy pojedzie nawet czterokrotnie. W Krakowie po dwóch trójkach był do końca zmieniany przez trenera. Dzisiaj również spotkanie gdzie Kędziora będzie mógł sobie żonglować zmianami do woli. Odkurzony Szymko, młodzieżowcy etc.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2986
maniek81 594,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
N.K. Iversen under 11,5 @ 1,75ForBet

Krótko i na temat. To że PUK nie pojedzie 5 razy jest raczej pewne. Biorąc pod uwagę, że zawodnik odczuwa nadal skutki kontuzji to nie wiem czy pojedzie nawet czterokrotnie. W Krakowie po dwóch trójkach był do końca zmieniany przez trenera. Dzisiaj również spotkanie gdzie Kędziora będzie mógł sobie żonglować zmianami do woli. Odkurzony Szymko, młodzieżowcy etc.
Kurs zbity już do poziomu 1.60. Ale w betclic mamy jeszcze 1.82 bez podatku na linię 11. W przypadku 11 punktów ewentualny zwrot.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1694
Do góry Bottom