>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

T 26,4K

tadzin

Użytkownik
Ok, ale to jednostkowy przypadek, a na wyspie Fidela to się dzieje notorycznie i tam nic nigdy się nie zmieni.
Przecież gdyby ci chłopacy mieli normalny sztab szkoleniowy, a nie "misia Teddy", to mogliby rządzić światową siatkówką
i tak sie bardzo duzo zmienilo, pozwolili grac w reprze graczom ktorzy pouciekali, a co do kubancow to tam nigdy nie bylo ani sypacza ani libero na choc przecietnym poziomie, z takimi dziurami to ciezko cos wiecej wygrac, nie mowiac o tym ze oni zawsze zebrani do kupy to zawsze kazdy mial "swoja wizje" i pretensje do kazdego ale nie do siebie. i tak to sie tam kreci od zawsze. z kolektywem zawsze byl ten sam problem

J 2K

jakxx88

Użytkownik
W sporcie jest wszystko możliwe, ale bukmacherka polega na tym żeby szukać takich valuebetów i próbować je wykorzystywać, a nie grać wszystko jak popadnie 😉
Racja odnośnie szukania takich betów po informacjach,choć już nie raz się przejechałem że kadra mniejsza albo kontuzje a jakimś cudem był wynik negatywny. Gram już długi okres i z jednym zgodzę , granie co popadnie to najgorsze co może być. Oprócz samych Niemców na mecz mam też pogramy drugi kupon na Japonię , Słowenia -1.5 seta i Niemcy -1.5 seta.

'Corek 370,1K

'Corek

Znawca - e-sport
Panowie ja mam pytanie.
Jeśli by nie było tej sytuacji z Kubą, która jest. Jakie były by kursy?
Masówka na Niemcy a ja lubię grać przeciwko masówce.
pinio1111 pinio1111 co myślisz o wygranej Słowenii dziś?

pinio1111 344,5K

pinio1111

Użytkownik
Panowie ja mam pytanie.
Jeśli by nie było tej sytuacji z Kubą, która jest. Jakie były by kursy?
Masówka na Niemcy a ja lubię grać przeciwko masówce.
pinio1111 pinio1111 co myślisz o wygranej Słowenii dziś?
Kursy by były takie jak były wyjściowe, czyli około 2,20 na Niemcy. Ja i tak bym grał w ich stronę, bo Kuba to stan umysłu a nie reprezentacja. Na nich można grać jak są dogiem, a nie faworytem, do tego nadal są bez Simona, który ma chyba większy wpływ na tą drużynę od trenera.
Co do Słowenii to ja odpuszczam granie na nich. Są bez Urnauta i Sterna w przyjęciu, a to spore osłabienie. W przyjęciu mają samych młodych chłopaków. No może 23 letni Mozic już z trochę większym doświadczeniem, ale 21 letni Bračko i 20 letni Marovt, potrzebują jeszcze ogrania. O ile ta młoda trójka ofensywnie jest mocna, o tyle Urnaut i Ziga gwarantowali lepsze przyjęcie.
Turcy w pierwszym turnieju zagrali 3 bardzo słabe spotkania i ostatnie poprawne z Chinami. Ja tego meczu nie ruszam bo kurs słaby na Słoweńców.

Otrzymane punkty reputacji: +154
A 48,7K

ar0nek

Użytkownik
Zmęczenie podróżą i lotem:D to zawodowcy i sportowcy z krwi i kości. Co maja powiedzieć zwykli śmiertelnicy, którzy np zapierdzielaja 6dni w tygodniu po 10h dziennie na budowie itp. Zapewne Ci którzy trenowali z drużyna na miejscu dostali większy wycisk na treningach niż Ci "podróżnicy".

Otrzymane punkty reputacji: +122
zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Turcja vs Słowenia 0:3

Słowenia w pierwszym tygodniu wygrała 3 z 4 spotkań, porażka jedynie z Brazylią 0:3. Pozostałe zwycięstwa to 3:1 z Kubą, 3:2 z Iranem i 3:1 z USA.
Turcja odwrotnie, 3 z 4 to porażki. 0:3 z Polską, 1:3 z Holandią i 1:3 z Serbią. Zwycięstwo to 3:0 z Chinami.
Turcja w dalszym ciągu bez atakującego Lagimdziji natomiast Słowenia w tym tygodniu bez Cebulji, Uranut, Z. Stern, Pajenk. Atakujący T. Stern poprzedni turniej miał bardzo słaby, widać, że daleko mu do optymalnej formy i czy w tydzień wróci na swoje tory? Na pewno było by to ogromne wzmocnienie jeśli tak by było. Słowenia w porównaniu z poprzednim tygodniem jest kadrowo słabsza T. Urnaut i Z. Stern - 2óch przyjmujących brakuje.
Turcja w poprzednim tygodniu nie przegrywała jakoś wyraźnie, z Polską -8, z Holandią -3, z Serbią +6 mimo porażki 1:3.
Uważam, że ten mecz może być dość wyrównany.

Turcja +10,5 1,45
Turcja +1,5 seta 1,75

Bułgaria vs Japonia 3:0 Łatwiej niż bym się spodziewał.

Bułgaria w pierwszym tygodniu 2-krotnie wygrywała. Porażki 1:3 z Włochami i 0:3 z Kanadą, zwycięstwa 3:0 z Argentyną i 3:2 z Niemcami.
Japonia 3 z 4 to zwycięstwa, 3:0 z Chinami, 3:0 z Serbią i 3:0 z Holandią. Porażka 1:3 z Polską.
Japonia praktycznie 2 takim samym składzie, 2 zmiany ale raczej nie zmieniające nic, nadal brakuje najlepszych. Bułgaria wzmocniona Grozdanovem, Dimitrovem.
Bułgaria gra u siebie. Kurs na Japonie uważam, że jest bardzo zaniżone.

Bułgaria +11,5 1,45
powyżej 182,5 1,81

Włochy vs Polska 3:2

Włosi praktycznie w najmocniejszym zestawieniu, wracają Lavia, Michieletto, Galassi, Balaso.
Polacy również kilka wzmocnień, Semeniuk, Śliwka i to by było na tyle, Reszta przeciętna - Sasak jedynie świetny poprzedni turniej ale czy to wystarczy na Włochy? Jeżeli wyjdą składem najmocniejszym to uważam, że przegramy to spotkanie.

Włochy 1,45
Włochy -1,5 seta 1,95

Z większych kursów stawiam

Turcja 2,65
Bułgaria 3,1
Iran 2,21

Niemcy vs Kuba 1:3 Pięknie Kuba dała zarobić.

Tutaj na koniec. Każdy już słyszał o problemach Kuby i kursy mocno poświrowały. Rozumiem problemy z lotem (zmęczenie) ale przecież Oni nie spali na lotnisku na krzesłach 3 dni. Po takim kursie żal nie spróbować w stronę Kuby. Potencjał mają ogromny a często ta drużyna przegrywa będąc faworytem a często lubi sprawić niespodziankę.

Kuba 3,25

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +936
lazan 692

lazan

Użytkownik
Turcja vs Słowenia

Słowenia w pierwszym tygodniu wygrała 3 z 4 spotkań, porażka jedynie z Brazylią 0:3. Pozostałe zwycięstwa to 3:1 z Kubą, 3:2 z Iranem i 3:1 z USA.
Turcja odwrotnie, 3 z 4 to porażki. 0:3 z Polską, 1:3 z Holandią i 1:3 z Serbią. Zwycięstwo to 3:0 z Chinami.
Turcja w dalszym ciągu bez atakującego Lagimdziji natomiast Słowenia w tym tygodniu bez Cebulji, Uranut, Z. Stern, Pajenk. Atakujący T. Stern poprzedni turniej miał bardzo słaby, widać, że daleko mu do optymalnej formy i czy w tydzień wróci na swoje tory? Na pewno było by to ogromne wzmocnienie jeśli tak by było. Słowenia w porównaniu z poprzednim tygodniem jest kadrowo słabsza T. Urnaut i Z. Stern - 2óch przyjmujących brakuje.
Turcja w poprzednim tygodniu nie przegrywała jakoś wyraźnie, z Polską -8, z Holandią -3, z Serbią +6 mimo porażki 1:3.
Uważam, że ten mecz może być dość wyrównany.

Turcja +10,5 1,45
Turcja +1,5 seta 1,75

Bułgaria vs Japonia

Bułgaria w pierwszym tygodniu 2-krotnie wygrywała. Porażki 1:3 z Włochami i 0:3 z Kanadą, zwycięstwa 3:0 z Argentyną i 3:2 z Niemcami.
Japonia 3 z 4 to zwycięstwa, 3:0 z Chinami, 3:0 z Serbią i 3:0 z Holandią. Porażka 1:3 z Polską.
Japonia praktycznie 2 takim samym składzie, 2 zmiany ale raczej nie zmieniające nic, nadal brakuje najlepszych. Bułgaria wzmocniona Grozdanovem, Dimitrovem.
Bułgaria gra u siebie. Kurs na Japonie uważam, że jest bardzo zaniżone.

Bułgaria +11,5 1,45
powyżej 182,5 1,81

Włochy vs Polska

Włosi praktycznie w najmocniejszym zestawieniu, wracają Lavia, Michieletto, Galassi, Balaso.
Polacy również kilka wzmocnień, Semeniuk, Śliwka i to by było na tyle, Reszta przeciętna - Sasak jedynie świetny poprzedni turniej ale czy to wystarczy na Włochy? Jeżeli wyjdą składem najmocniejszym to uważam, że przegramy to spotkanie.

Włochy 1,45
Włochy -1,5 seta 1,95

Z większych kursów stawiam

Turcja 2,65
Bułgaria 3,1
Iran 2,21

Niemcy vs Kuba

Tutaj na koniec. Każdy już słyszał o problemach Kuby i kursy mocno poświrowały. Rozumiem problemy z lotem (zmęczenie) ale przecież Oni nie spali na lotnisku na krzesłach 3 dni. Po takim kursie żal nie spróbować w stronę Kuby. Potencjał mają ogromny a często ta drużyna przegrywa będąc faworytem a często lubi sprawić niespodziankę.

Kuba 3,25​

Co cię skłania grać na Iran ?

Ogólnie fajny kurs ale grają przeciętnie... Ich przeciwnicy też aczkolwiek Iran po za niezłym kursem mnie nie przekonuje. Jak to wygląda ze skladami?

Dzięki

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Gram przeciwko Serbii, która wygląda fatalnie. Jedyna ich przewaga to, że grają u siebie. A Iran po pierwszej porażce z Brazylią 0:3 grali nie aż tak źle 2:3 z USA, 2:3 ze Słowenią i 3:2 z Ukrainą więc drużynami poziomem Serbii - na ten moment i w takim składzie.

K 13,4K

kretmmz

Użytkownik
Ja jeszcze zagram over 45,5 w 1 secie po 1.91 w meczu Ukraina - Francja. Ukrainie widać, że zależy i większość setów, które grała były bardzo wyrównane

lazan 692

lazan

Użytkownik
Tam gdzie gruby 💸💰💱 tam już bukmacher macza swoje sidła :) takie masówki kończą się zazwyczaj w ten sposób. Z tego żyje bukmacherka ;)

Nie zdziwię się jak jutro Kuba przegra ze Serbią 😂

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Kuba jak sami tego nie przegrają to zrobię wszystkim wielkiego pstryczka. Przylecieli w ten sam dzień niektórzy i wyszli i ograli Niemców którzy dziś bez zagrywki i ogólnie na ten moment mega słabo..

BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Kuba jak sami tego nie przegrają to zrobię wszystkim wielkiego pstryczka. Przylecieli w ten sam dzień niektórzy i wyszli i ograli Niemców którzy dziś bez zagrywki i ogólnie na ten moment mega słabo..
Bez przesady. Jedynym argumentem była podróż. Dzisiejszy lot trwał zaledwie 1,5h. Kuba wylądowała o 8 rano, więc mieli jeszcze sporo czasu. Lecieli Turkishem w bardzo komfortowych warunkach. Przed dzisiejszym lotem przespali noc w hotelu. To nie są lata 70. Pewnie z Kuby wyjdzie to grając dzień po dniu, ale no nie przesadzajmy, że taka podróż to argument na tak ogromne spadki. Rynek poszedł. Kto skontrował ten ma głowę na karku. Kto nie, to czeka jeszcze dużo nauki.

pinio1111 344,5K

pinio1111

Użytkownik
Kuba to wygrała tymi zawodnikami którzy byli na miejscu od dwóch dni. Yant dziś grał na 15% w ataku i wyglądał tragicznie. Niemcy niestety zagrali swój najsłabszy mecz w tej edycji LN

Cabron 142,3K

Cabron

Znawca - Polityka
Widziałem, że tak to się skończy. Poszła masówka na Niemców, a to nigdy nie wróży nic dobrego. Na szczęście wziąłem casha wczoraj i zdążyłem kilka groszy na Kubę wrzucić, ale żałuję, że nie więcej.

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Bez przesady. Jedynym argumentem była podróż. Dzisiejszy lot trwał zaledwie 1,5h. Kuba wylądowała o 8 rano, więc mieli jeszcze sporo czasu. Lecieli Turkishem w bardzo komfortowych warunkach. Przed dzisiejszym lotem przespali noc w hotelu. To nie są lata 70. Pewnie z Kuby wyjdzie to grając dzień po dniu, ale no nie przesadzajmy, że taka podróż to argument na tak ogromne spadki. Rynek poszedł. Kto skontrował ten ma głowę na karku. Kto nie, to czeka jeszcze dużo nauki.
Rozumiem twoje myślenie odnośnie warunki lotu itp ale to nie zmienia dalej myślenia mojego jak i kilku innych ludzi z forum odnośnie Niemców, którzy zagrali dziś bardzo słabo bez zagrywki. Jeśli mówisz że nie było zmęczenia ze strony Kubańczyków to nie wchodzę nawet w dyskusję z tobą na ten temat. Co do kontrowania na Kubę gdy kursy się zmieniły,fakt kto to zrobił to mógł nie być stratny nic na tym meczu a jak się okazało zarobić na przegranej Niemiec.
Co do tych co po meczu piszą że masówka była i grali na Kubę a wcześniej nie widziałem ich komentarzy nigdy na forum to dobry żart🤪

Otrzymane punkty reputacji: +190
BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Rozumiem twoje myślenie odnośnie warunki lotu itp ale to nie zmienia dalej myślenia mojego jak i kilku innych ludzi z forum odnośnie Niemców, którzy zagrali dziś bardzo słabo bez zagrywki. Jeśli mówisz że nie było zmęczenia ze strony Kubańczyków to nie wchodzę nawet w dyskusję z tobą na ten temat.
Nie grałem ani na Niemców, ani na Kubę. Kuba oczywiście w jakimś stopniu była zmęczona, natomiast ich zmęczenie i jetlag powinien wyjść później niż od razu po przylocie. Zresztą Kubę przedstawiało się jakby podróżowali przez 3 dni, bez minuty snu przesiadając się z samolotu do samolotu i to był główny i jedyny powód. Zapewne gdybym przeglądał "męskie działy" to i sam bym rzucił po 2+, ale no to trzeba kontrować. Natomiast to zmęczenie Kubańczyków i zamieszanie z wizami Kubańczyków mogło również podziałać lekceważąco i rozluźniająco na Niemców, o czym nikt nie wspomniał. Nie mogli się taktycznie przygotować bo nawet nie wiedzieli przeciwko komu zagrają. I zapewne tak się właśnie stało.

BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
BanksyGA BanksyGA co myślisz o makaronach dziś?
Mocny skład, kusi mnie mocniej pograć ich.
Ja nie znam się na męskiej siatkówce. Nie oglądam, nie śledzę, nie znam praktycznie żadnych zawodników z obecnego pokolenia (oprócz tych najbardziej znanych) 😅 nie pytajcie mnie o męska siatkówkę xd

Otrzymane punkty reputacji: +154
C 284,6K

czary-mary

Użytkownik
Również jestem zdania, że to wcale nie musi być tak przyjemny mecz dla Niemców.
Jakby nie patrzeć są bez najlepszych zawodników: Grozer odpoczywa, Weber brak uznania w oczach Winiara(?), Kampa koniec kariery reprezentacyjnej, Brehme odpoczynek.
Po drugiej stronie Kubanczycy, czyli kilka bardzo mocnych nazwiska jak Yant, Lopez, Masso. Pytanie jakim składem wyjdą na mecz. W pierwszym dniu po przylocie mogą wyglądać dobrze, zmęczenie może przyjść dopiero w kolejne dni.
O ile kurs ponad 2 był niezła okazja na Niemców, tak teraz kurs w okolicach 3.50 na Kubę wydaje się bardzo kuszący.
Tak jak pisze, jeżeli Kuba zagra w swoim najlepszym zestawieniu to są w stanie wygrać prawie z każdym, a już na pewno z takim rywalem. Druga strona medalu to, że potrafią również i przegrać praktycznie z każdym. Tutaj może się wszystko zdarzyć, a kursy bardzo rozbieżne
W tym wszystkich najbardziej zaskakuje nie to, że Kubanczycy wygrali, bo jak najbardziej mogli i też to zrobili. Jednak największe zaskoczenie to, że zrobili to bez gry podstawowego przyjmującego Lopeza i z bardzo słaba ujemna eff gwiazdy drużyny przyjmującego Yanta i podstawowego wyłącza. Tak jak pisałem Kuba może wygrać i przegrać zawsze i wszędzie. Chociażby zeszły turniej, zwycięstwo z Brazylia i porażka z USA C

Do góry Bottom