>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

B 20K

bunio

Użytkownik
1. Spójnia - Śląsk: -5 w 1 połowie, -2 w 2 połowie.
2. Spójnia - King: +9 w 1 połowie, +1 w 2 połowie.
3. MKS - Spójnia: 0 w 1 połowie, +12 w 2 połowie.
4. Spójnia - Start: -10 w 1 połowie, -3 w 2 połowie.
5. Zastal - Spójnia: +5 w 1 połowie, -18 w 2 połowie.
6. Spójnia - Dziki: -9 w 1 połowie, -9 w 2 połowie.
7. Spójnia - Czarni: +10 w połowie, -23 w 2 połowie.
8. Spójnia - Trefl: +5 w 1 połowie, -13 w 2 połowie.
9. Stal - Spójnia: +6 w połowie, +8 w 2 połowie.
10. Spójnia - Anwil: -9 w 1 połowie, -6 w połowie.

Spójnia w ostatnich 10 spotkaniach do połowy była +2, a drugie połowy przegrała -53.
Szkoda czasu na takich farmazoniarzy z czatu. Podziwiam. Ja juz dawno dałem ignora człowiek zaoszczedza czas , a ten najcenniejszy ;). Swietny typ, ale jak widac cebuli to czasem nawet taki na + nie pasuje :)

Otrzymane punkty reputacji: +698
S 5,6K

sudo

Użytkownik
Jako kibic Trefla to nie zgodzę się z tobą, Trefl jutro bez Nicka a to oznacza męczarnie i nie zdziwię się jak znowu wtopia jak ze Stalówka 😉
Spokojnie,Szczecin nie ma centra,nie ma agresji na tablicy,nie istnieją w zbiórkach,nic nie zdzialaja a jak jeszcze 3 nie siądzie to większy hc 😀

G 14,6K

gelutbg

Użytkownik
Legia Czarni, gra Legii nadal nie przekonuje, Czarni są dość nie przewidywalną drużyną, dlatego idę w bezpieczniejsze wyższe handi +7,5 na gości.
MKS Śląsk wygrana Śląsk, 3 wygrana z rzędu MKS? Nie to raczej nie powinno się wydarzyć przy dziś dobrze zbilansowanym Śląsku gdzie zaczyna wszystko trybić. Wygrana gości pozwoli przesunąć się kilka miejsc i zbliżyć się do bezpiecznych play off.
Trefl King, jedyne co mi przyszło do głowy to under 170,5 nie spodziewam się fajerwerków, Trefl będzie chciał się przełamać, King mocny na wyjazdach, jedynie dogrywka może to popsuć.

Ostatnia edycja:
movieplk 461K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
09/03/2025 15:30 CET
MKS Dąbrowa Górnicza - Śląsk Wrocław over 168.5
1.88 (Superbet)/1.86 (Fortuna)/1.85 (STS/Fuksiarz)
5/10

Linia została tak wystawiona na początku i nie ruszyła nic. Ja już pograłem ten over kilka dni temu i myślałem, że linia pójdzie do góry. MKS poszedł w kierunku szybkiego grania i to oni kreowali tempo w ostatnim meczu z Arką. Cobe Williams to kieszonkowy PG uwolniony w MKS z taktyki i wielokrotnie rzuca za trzy z szybkiego ataku.

Śląsk też ostatnio wszedł na falę wyższych wyników i idą na wymiany, a ich gra zrobiła się bardziej ofensywna po zmianach w składzie. Robinson, Senglin, Waczyński nie są mistrzami obrony i Śląsk słabiej broni, ale ma lepszy atak. Patrząc w jakim kierunku idą obie ekipy spodziewam się tutaj 170 punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +164
Do góry Bottom