>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Jastrzębski - Norwid
więcej pkt:
Kaczmarek - Ebadipour 2,10 Betclic 13-21 easy money

Fajny zakład znalazłem w Betclic.
Widzę spore value w tym kursie.
Milad gra chyba sezon życia w Częstochowie. Razem z Indrą ciągną grę Norwidu, który jest rewelacją ligi. Obawiałem się, że po kontuzji Isaacsona jakość ich gry znacznie spadnie. Okazało się jednak że duet Kowalski - Żygadło radzi sobie dość dobrze i nadal potrafią wygrywać z mocnymi zespołami PLS.
Oczywiście Jastrzębie jest dziś faworytem, ale spodziewam się dość wyrównanego meczu i przynajmniej jednego ugranego seta przez Częstochowę, a być może nawet jakiś punktów.
Milad ma świetne statystyki, a przede wszystkim dostaje mnóstwo piłek od rozgrywających. Dzięki temu ma świetną średnią sezonu 17,11pkt, co na przyjmującego jest rewelacyjnym wynikiem.
Dla porównania Łukasz, który jest atakującym Jastrzębskiego ma średnią meczową 12,74pkt., czyli delikatnie mówiąc średnią.
Ogólnie Kaczmarek trochę się odbudował po ubiegłosezonowej zapaści, ale do optymalnej dyspozycji mu wciąż daleko.
Do tego gra Jastrzębia jest bardzo urozmaicona i punkty się rozkładają z reguły na wszystkie pozycje.
Częstochowa natomiast to głównie Indra i Milad, którzy są kopalnią punktów dla tej drużyny.
Nie wiem czym są podyktowane te kursy w Betclic, bo ja bym tu wystawił je odwrotnie, dlatego warto z nich skorzystać.
W bezpośrednim meczu tych drużyn w tym sezonie wygrał 3:2 gospodarz czyli Norwid, co było nie lada sensacją. W tym meczu Kaczmarek zdobył 21pkt i była to jego najlepsza zdobycz pkt w tym sezonie.
Milad w tymże meczu zdobył 19pkt i być może tym podyktowane są kursy u bukmachera?
Jednak teraz sytuacja jest trochę inna, bo ile Łukasz zaczął sezon w miarę dobrze, o tyle ostatnio jego gra wygląda słabo.
Przeciwieństwem jest Ebadipour, który w pierwszych spotkaniach sezonu nie błyszczał, ale rozkręcał się z meczu na mecz i gdy już wszedł na bardzo wysoki poziom, to już z niego nie zszedł do dziś.
Moim zdaniem kurs na Milada jest błędnie wystawiony i skrzętnie z tego korzystam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2807
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Stal Nysa - AZS Olsztyn typ (Handicap setowy -1.5 seta AZS Olsztyn) kurs 2.25 Superbet

Stal Nysa u siebie mimo swoich zagorzałych kibiców jakiś dobrych wyników na swojej hali to nie mają. Od początku sezonu w meczach u siebie przegrali siedem meczów i zaledwie dwa wygrali z w kratkę grającym zespołem z Barkomu oraz z ostatnimi Katowicami. Olsztynianie może nie odnoszą jakiś spektakularnych wyników na wyjazdach. Warto pochwali jednak Olsztyn za ostatnie mecze i jest to zespół, który nie tak dawno drżeli o utrzymanie, a teraz maja szansę na grę w play-offach chodź to daleka droga. Olsztynianie ostatnio grają zdecydowanie lepiej. Potrafili ugrać dwa sety w Częstochowie z rewelacja PlusLigi. Dobrze wygląda para Hadrava i Tervaportii, na libero Hawryluk, para przyjmujacych Szerszeń, Armoa oraz Karlitzek, na środku Jakubiszak, Majchrzak czy Siwczyk może jedynie ta pozycja oprócz Jakubiszaka wyglada nieco słabiej. Patrząc na przyjęcie i pozycję atakujacych wygląda to naprawdę obiecująco. Dzisiaj Bełchatów gra na trudnym terenie w Suwałkach i może stracić punkty, a jeśli Olsztyn wygra za 3 pkt mogą wskoczyć do 1-8. Nysa niby nowy trener, ale jakoś zbytnio nie widać poprawy w ich grze. Ostatnie dwie porażki bez ugrania nawet seta. W dodatku porażka z Częstochowa bardzo wyraźna, gdzie jak wiadomo w Częstochowie nie gra czołowy rozgrywający tej drużyny. Dzisiaj gram w stronę jednak rozpędzonej drużyny Olsztyna i liczę na pewne wygrana ponieważ kadrowo i z formą wygladają lepiej. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
S 5,5K

sudo

Użytkownik
Stal Nysa - AZS Olsztyn typ (Handicap setowy -1.5 seta AZS Olsztyn) kurs 2.25 Superbet

Stal Nysa u siebie mimo swoich zagorzałych kibiców jakiś dobrych wyników na swojej hali to nie mają. Od początku sezonu w meczach u siebie przegrali siedem meczów i zaledwie dwa wygrali z w kratkę grającym zespołem z Barkomu oraz z ostatnimi Katowicami. Olsztynianie może nie odnoszą jakiś spektakularnych wyników na wyjazdach. Warto pochwali jednak Olsztyn za ostatnie mecze i jest to zespół, który nie tak dawno drżeli o utrzymanie, a teraz maja szansę na grę w play-offach chodź to daleka droga. Olsztynianie ostatnio grają zdecydowanie lepiej. Potrafili ugrać dwa sety w Częstochowie z rewelacja PlusLigi. Dobrze wygląda para Hadrava i Tervaportii, na libero Hawryluk, para przyjmujacych Szerszeń, Armoa oraz Karlitzek, na środku Jakubiszak, Majchrzak czy Siwczyk może jedynie ta pozycja oprócz Jakubiszaka wyglada nieco słabiej. Patrząc na przyjęcie i pozycję atakujacych wygląda to naprawdę obiecująco. Dzisiaj Bełchatów gra na trudnym terenie w Suwałkach i może stracić punkty, a jeśli Olsztyn wygra za 3 pkt mogą wskoczyć do 1-8. Nysa niby nowy trener, ale jakoś zbytnio nie widać poprawy w ich grze. Ostatnie dwie porażki bez ugrania nawet seta. W dodatku porażka z Częstochowa bardzo wyraźna, gdzie jak wiadomo w Częstochowie nie gra czołowy rozgrywający tej drużyny. Dzisiaj gram w stronę jednak rozpędzonej drużyny Olsztyna i liczę na pewne wygrana ponieważ kadrowo i z formą wygladają lepiej. Pozdrawiam.
Olsztyn bez Karlitzka jak coś

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
ZAKSA Trefl
over 3,5 seta 1,97

Fajna opcja w Betclic na over 3,5seta w Kędzierzynie.
Gospodarze faworytem, ale Trefl to walczaki i ich mecze kojarzą mi się zdecydowanie z overami setowymi i punktowymi.
Fakt że ich ostatnie 5 spotkań to totalne przeciwieństwo tego co piszę, bo zakończyły się w trzech setach, jednak dziś liczę na powrót tendencji overowej i minimum 4 sety.
ZAKSA w meczach domowych ma bilans 6/2, więc bdb. Ograli min Jastrzębski, a przegrali z Projektem i Czewą. Reszta wygranych to pojedynki z dołem tabeli.
Jednak tylko raz zwyciężyli u siebie bez straty seta ze słabym Będzinem.
Trefl natomiast ma bilans na wyjeździe 4/6, więc nie tak źle. Patrząc na over 3,5 seta, to tylko raz przegrali do zera z Olsztynem. Potrafili urwać dwa sety Bogdance czy seta Jastrzębskiemu. Wygrali również z Częstochową, więc widać że spinają się na mecze z górną częścią tabeli.
W ostatniim meczu Aleks doznał skręcenia stawu skokowego, ale uczestniczy już w treningach i najprawdopodobniej zagra w dzisiejszym spotkaniu. Czy wyjdzie w podstawie, tego nie wiem, ale jeśli nawet nie to Kuba w pełni go zastąpi, bo to on był podstawowym atakującym przez większą część sezonu.
Jakoś nie chce mi się wierzyć w pogrom i gładkie 3:0 dla ZAKSY. Uważam że minimum jeden set jest w zasięgu Gdańszczan, a to mnie w zupełności satysfakcjonuje. Sądziłem że kurs na over 3,5 seta będzie na poziomie 1,70 a tymczasem dostajemy tłuste 1,97 bez podatku.
Do tego warto spróbować również z Betclic bet:
Grobelny więcej pkt od Kurka 2,30.
Bartek ostatnio 20pkt u mnie w Gorzowie, ale to głównie przez nieudolność w pierwszych dwóch partiach Stilonu i beznadziejną grę bez bloku, zagrywki i przyjęcia. Od trzeciego seta wyglądało to już inaczej, bo Stilon się wybudził z letargu i Bartek dostał kilka czap, a jego zdobycz punktowa wzrastała już bardzo powoli.
Igor z kolei gra świetny sezon i niejednokrotnie zdobywał już więcej pkt od Bartosza. Bardzo dobrze prezentuje się na zagrywce i w ataku, szczególnie z szóstej strefy.
Uważam że kurs jest trochę za wysoki i można pójść w stronę Igora.
No i jeszcze warto Orczyk over 11,5pkt 1,90 bo linia niska i do pokrycia nawet w trzech setach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3839
pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Pinio a co myslisz o underze Jarosza? Nasevicz normalnie uraz niby nie poważny trenowal i mysle ze w polowie meczu może wejsc.
Trzeba czekać na wyjściowe składy bo równie dobrze to Aleks może wyjść w podstawie
Ale ja bardziej skłonny byłbym zagrać over Kuby bo te 11,5 pkt to niska linia jak na atakującego.
Ale to oczywiście moja subiektywna opinia

Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Gorzów - Stal Nysa typ (Handicap setowy -1.5 seta Gorzów) kurs 2.07 Superbet

Gorzowianie grają naprawdę obiecująca pod przewodnictwem trenera Kowala. Na Gorzów kurs jak na mecz z drużyną, która drży o utrzymanie w lidze to dość wysoki. Świetnie spisuje się Chirzoga atakujacy Gorzowa, na rozegraniu dwóch przyzwoitych rozgrywających Stępień i Todorovic. Na przyjęciu dobrze Desment, Taht, Ferens oraz Kwasowski. Na libero pukający może za kilka lat jako pierwszy libero Reprezentacji Polski, a mowa o Granicznym. Nysa nowy trener, ale nadal pozostały problemy w przyjęciu. Gorzowianie jesli chcą walczyć o pierwszą ósemkę to muszą ten mecz wygrać za 3 pkt. Ciągle bez formy jest czołowa postać Nysy Michał Gierżot. Dzisiaj Gorzów wygra pewnie to spotkanie. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Częstochowa - Zawiercie typ (Dokładny wynik 3:0 dla Zawiercia) kurs 2.90 Fortuna

Na dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy Częstochowa, a Zawierciem. Drużyna gości na szesnaście ostatnich spotkań przegrali zaledwie jedno i to z Jastrzębskim Węglem. Częstochowianie natomiast na osiem ostatnich spotkań przegrali aż pięć. W dodatku nie gra już od kilkunastu spotkań pierwszy rozgrywający Częstochowy Isaascon. Następnie do dyspozycji trenera byli Kowalski oraz Żygadło. W ostatnich meczach jako pierwszy rozgrywający wychodził przeważnie Żygadło, lecz w ostatnim meczu z Jastrzębskim Węglem musiał zejść z powodu bodajże urazu pleców. Czy dzisiaj zagrać ogromny znak zapytania. Wiadomo ten siatkarz już swoje najlepsze lata ma już za sobą chodź prezentuje teraz całkiem dobra siatkówkę, lecz łapanie kontuzji w takim wieku jest na pewno coraz częstsze. Dobrze wygląda para atakujacy Indra oraz na przyjęciu Ebadipoor lecz bez rozgrywającego lub ewentualnego zmiennika może dzisiaj być ciężko o wygranie chociażby seta z rozpędzonym Zawierciem, którego składu nie musze przedstawiać bo mają skład na powalczenie o nawet wygranie całej ligi. Według mnie Częstochowianie dzisiaj gładko przegrają do kolejnych argumentów dochodzi fakt, że raczej na pewno także po ostatnim meczu nabawił się kontuzji Popiela środkowy Częstochowian. Dzisiaj Zawiercie powinno pewnie wygrać swój mecz. Pozdrawiam.

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Częstochowa - Zawiercie typ (Dokładny wynik 3:0 dla Zawiercia) kurs 2.90 Fortuna

Na dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy Częstochowa, a Zawierciem. Drużyna gości na szesnaście ostatnich spotkań przegrali zaledwie jedno i to z Jastrzębskim Węglem. Częstochowianie natomiast na osiem ostatnich spotkań przegrali aż pięć. W dodatku nie gra już od kilkunastu spotkań pierwszy rozgrywający Częstochowy Isaascon. Następnie do dyspozycji trenera byli Kowalski oraz Żygadło. W ostatnich meczach jako pierwszy rozgrywający wychodził przeważnie Żygadło, lecz w ostatnim meczu z Jastrzębskim Węglem musiał zejść z powodu bodajże urazu pleców. Czy dzisiaj zagrać ogromny znak zapytania. Wiadomo ten siatkarz już swoje najlepsze lata ma już za sobą chodź prezentuje teraz całkiem dobra siatkówkę, lecz łapanie kontuzji w takim wieku jest na pewno coraz częstsze. Dobrze wygląda para atakujacy Indra oraz na przyjęciu Ebadipoor lecz bez rozgrywającego lub ewentualnego zmiennika może dzisiaj być ciężko o wygranie chociażby seta z rozpędzonym Zawierciem, którego składu nie musze przedstawiać bo mają skład na powalczenie o nawet wygranie całej ligi. Według mnie Częstochowianie dzisiaj gładko przegrają do kolejnych argumentów dochodzi fakt, że raczej na pewno także po ostatnim meczu nabawił się kontuzji Popiela środkowy Częstochowian. Dzisiaj Zawiercie powinno pewnie wygrać swój mecz. Pozdrawiam.
Typu nie neguję, ale trochę wprowadzasz w błąd pisząc o Danielu.
Popiela podkręcił delikatnie staw skokowy, ale przecież dokończył mecz. Nic mu nie jest i dziś jest do dyspozycji trenera podobnie jak Łukasz. Owszem Żygadło poczuł ból w odcinku krzyżowym, bo z tą kontuzją zmagał się też w czasie swojej kariery, ale teoretycznie jest wszystko ok, trenuje normalnie i dziś ma być w szerokim składzie Czewy.
Ja absolutnie nie zaryzykowałbym tu wygranej gości do zera. Prędzej zagrałbym minimum dwa sety dla Czewy bo myślę że powalczą na równi z Zawierciem.
Aluron ostatnio stracił seta w Katowicach, a potencjał i przede wszystkim gra Częstochowy jest o level wyższa od GKS. Do tego Zawiercianie w tygodniu grali mecz w LM w Innsbruku, więc dochodzi podróż w obie strony.

Ja próbuję w tym meczu over 179,5pkt 1,85
Z innych opcji over 18,5pkt Indry 1,85 jeszcze tie-break przed nami a Patrik już ma 22pkt

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2566
K 3,7K

kax26

Użytkownik
Typu nie neguję, ale trochę wprowadzasz w błąd pisząc o Danielu.
Popiela podkręcił delikatnie staw skokowy, ale przecież dokończył mecz. Nic mu nie jest i dziś jest do dyspozycji trenera podobnie jak Łukasz. Owszem Żygadło poczuł ból w odcinku krzyżowym, bo z tą kontuzją zmagał się też w czasie swojej kariery, ale teoretycznie jest wszystko ok, trenuje normalnie i dziś ma być w szerokim składzie Czewy.
Ja absolutnie nie zaryzykowałbym tu wygranej gości do zera. Prędzej zagrałbym minimum dwa sety dla Czewy bo myślę że powalczą na równi z Zawierciem.
Aluron ostatnio stracił seta w Katowicach, a potencjał i przede wszystkim gra Częstochowy jest o level wyższa od GKS. Do tego Zawiercianie w tygodniu grali mecz w LM w Innsbruku, więc dochodzi podróż w obie strony.

Ja próbuję w tym meczu over 179,5pkt 1,85
Z innych opcji over 18,5pkt Indry 1,85
A z Popielą nie było tak, że został na boisku na jedną akcje po tej kontuzji i zszedł na ławkę zaraz jak próbował zrobić naskok do ataku i już nie wrócił, tylko był poddawany zabiegom?

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
A z Popielą nie było tak, że został na boisku na jedną akcje po tej kontuzji i zszedł na ławkę zaraz jak próbował zrobić naskok do ataku i już nie wrócił, tylko był poddawany zabiegom?
Kurcze, pamiętam że z pewnością z dwie akcje po kontuzji jeszcze był na boisku i na bank był na zagrywce. Potem owszem był poddawany zabiegom, a czy wszedł z powrotem to dokładnie nie pamiętam bo to był ostatni set.
Niemniej to było tylko lekkie podkręcenie i dzisiaj jest do dyspozycji trenera.

K 3,7K

kax26

Użytkownik
Też dzisiaj idę w 3-0 dla Zawiercia. Rozumiem zmęczenie częstszym graniem niż Częstochowa, ale z taką siłą na serwisie jaką prezentuje Bieniek, Gladyr czy Butryn i z odrzuconą od siatki Częstochową, z problemami Żygadły, to sądzę że sam Indra na którego mają sposób Zawiercianie, to trochę za mało.

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Też dzisiaj idę w 3-0 dla Zawiercia. Rozumiem zmęczenie częstszym graniem niż Częstochowa, ale z taką siłą na serwisie jaką prezentuje Bieniek, Gladyr czy Butryn i z odrzuconą od siatki Częstochową, z problemami Żygadły, to sądzę że sam Indra na którego mają sposób Zawiercianie, to trochę za mało.
Tylko że Czewa właśnie nie ma problemu z grą przy słabym przyjęciu. Oni większość akcji tak kończą.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Tylko że Czewa właśnie nie ma problemu z grą przy słabym przyjęciu. Oni większość akcji tak kończą.
zawiercie to ostatnio tak "zmobilizowne" ze sobie cyrkuje nawet na jakies hipo tirole (nie wspomne o lidze i wyjazdach na slabszych) i gra bez zaangażowania no ale no wlasnie, wazne zeby zrobic copy paste nazwisk obu druzyn i "analiza" do typów dnia gotowa ahahaha

J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
zawiercie to ostatnio tak "zmobilizowne" ze sobie cyrkuje nawet na jakies hipo tirole (nie wspomne o lidze i wyjazdach na slabszych) i gra bez zaangażowania no ale no wlasnie, wazne zeby zrobic copy paste nazwisk obu druzyn i "analiza" do typów dnia gotowa ahahaha
Gdańsk dziś też ładnie odwala w pierwszym secie a powinno im zależeć na szybkich 3pkt. , przewagę duża rozwalili w pierwszym secie

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Grobelny - Szymura więcej pkt. 1,70 18-20betclic

Może kurs nie powala ale moim zdaniem warto pójść w stronę Igora.
Grobelny gra bdb sezon. Jego średnia punktowa to 13,37 pkt., więc całkiem nieźle jak na przyjmującego. Ma dość duży kredyt zaufania u Janusza i dostaje sporo piłek w każdym meczu. Przede wszystkim jego forma jest stabilna i rzadko miewa słabe występy.
Rafał natomiast ma średnią 11,18pkt na mecz, więc sporo mniej od Belga. Przede wszystkim jednak, Szymura nie jest zbyt stabilny i dobre występy przeplata ze słabszymi. Ostatnio to właśnie Rafał -18 zgromadził więcej pkt od Igora-14, ale w zdecydowanej większości tegorocznych występów to Grobelny był wyżej w statystyce punktujących.
Początkowe kursy były wyższe na Igora i kto zdążył zagrać to skorzystał bo było tam value.
Obecny kurs jest moim zdaniem prawidłowy, ale i tak jeszcze wart zagrania.

Ostatnia edycja:
pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Filipiak over 18,5pkt 26pkt
Sasak over 16,5pkt. 23pkt
3,05 boom i siedzi

Typ bardziej pod konkurs typy dnia, choć oczywiście nie bez szans powodzenia.
W Superbet właśnie można zagrać taki superbet i połączyć tych dwóch zawodników.
Z pewnością dziś szykuje się święto siatkówki w Suwałkach. Bilety na mecz z Bogdanka wyprzedzały się w 5min i uruchomiono dodatkową pulę, która również zniknęła momentalnie. Przy pełnej hali zespół Ślepska z pewnością będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Drużyna Kwapisiewicza jest po dwóch wygranych z rzędu, więc morale z pewnością wzrosło. Motywacji też nie powinno zabraknąć bo zajmują 9 miejsce ze stratą 2pkt do Bełchatowa, zatem wciąż mają spore szanse na play-off, co byłoby mega sukcesem.
Z drugiej strony Bogdanka, która walczy o 4 miejsce z Zaksą, bo nie sądzę by stać ich było na przeskoczenie Projektu i awans na 3 miejsce na koniec rundy zasadniczej.
Co do dzisiejszego meczu to spodziewam się sporego oporu ze strony Ślepska, gdyż pełna hala z pewnością doda im skrzydeł.
Do tego Lublin jest po meczu pucharowym kilka dni temu i dalekiej podróży do Malilli w Maroku. Moim zdaniem będzie miało to niebagatelny wpływ na dzisiejszą dyspozycję LUKu.
Spodziewam się dziś minimum 4 setów i dość wyrównanego meczu. Jeśli idę w dobrym kierunku to jest spora szansa na to by mój bet został rozliczony na +.
Bartosz to główny bombardier Ślepska i od jego dyspozycji w głównej mierze zależą wyniki zespołu.
Ma świetną średnią pkt na mecz bo jest to 19,80pkt. W meczach które wychodziły poza 3 sety prawie zawsze przekraczał 18,5pkt. Ostatnio gra równo i solidnie punktuje w każdym meczu.
Kevin natomiast ma średnią znacznie poniżej zaproponowanej linii bo 14,30pkt na mecz. Jednak wiadomo że są tu też wliczane mecze w których grał słabiej i był zmieniany, oraz spotkania zakończone w trzech setach.
W ostatnich trzech meczach pokrywał linię 16,5pkt, a jako że spodziewam się dziś minimum 4 setów, to jest spora szansa że dokona tego również w meczu w Suwałkach.
Reasumując typ jest dość ryzykowny, jednak kurs kuszący i próbuję to zagrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2094
pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
V. Tupchii over 14,5pkt 1,85

Trochę na szybko bo brak czasu, ale to przecież mój ulubiony Barkom, więc coś tam muszę napisać.
Kolejny raz idę w stronę Vasyla, bo kolejny raz niska linia na niego.
Barkom gra strasznie nierówno. Po fajnym meczu i wygranej w Rzeszowie, nastąpił blamaż u siebie i 0:3 z Katowicami.
Wyraźnie widać że Lwowianie bardziej motywują się na drużyny z góry tabeli i wtedy pokazują najlepszą siatkówkę. Sądzę że dziś w trzech setach się to nie skończy i to też polecam grać bo kurs 1,90 jest ciekawy.
Jednak co do Vasyla, to ma on średnią 16,55pkt na mecz, czyli ponad naszą linię. W pierwszym meczu z Projektem zdobył 20pkt.
Owszem gra gorszy sezon od poprzedniego, ale nadal jest najlepszym punktującym Barkomu.
Jeśli zobaczymy dziś over 3,5 seta to spokojnie powinien pokryć tą linię, a nawet może zrobić to w 3 setach, jak ostatnio z Katowicami.
Kolejny raz mu zaufam i obym się nie zawiódł?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2576
Do góry Bottom