>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi Europejskie mężczyzn i kobiet 2024/2025

Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Galatasaray - Ziraat Bankasi typ (Handicap setowy -1.5 seta Ziraat Bankasi) kurs 1.80 Fortuna

Galatasaray solidny zespół, lecz mają swoje problemy chociażby w ostatni meczu, gdzie zespół Cizre Bld był bliski zdobycia dwóch setów i powalczenia nawet o pełną pulę. W trzecim secie Cizre prowadzili już 21:17 więc brakło bardzo niewiele. Galatasaray ma doświadczonego rozgrywającego Eksi, świętego atakującego znanego z Jastrzębskiego Węgla Patry, na przyjęciu Antonov i Kovar nazwiska znane lecz w Ziraatcie wygląda to zdecydowanie lepiej na tej pozycji. Już z tego co słyszałem kontrakt podpisał na przyjęcie Ervin Ngapeth, ale będzie do dyspozycji trenera albo końcem grudnia lub początkiem stycznia. Ziraat Bankasi na pozycji atakującego dwóch praktycznie równorzędnych siatkarzy Wouter Ter Maat oraz świetny Słoweniec grając kapitalnie na Olimpiadzie, a mowa o Sternie. Na przyjęciu jeden z najlepszych przyjmujących na świecie nie tak dawno grający w Zawierciu oraz Jastrzębskim Węglu
Trévor Clévenot. Galatasaray u siebie potrafili przegrać z Arkasporem i w poprzednim sezonie Ziraat wygrał w Galatasaray w trzech setach. Ziraat w tym sezonie w meczu wyjazdowym nie przegrali jeszcze spotkania. W dodatku wszystkie zwycięstwa za 3 punkty. Według mnie Ziraat wygląda stabilniej i powinni wygrać bez problemu z Galatasaray. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1743
K 186,8K

kossma

Użytkownik
Czarnogóra, Superliga
Mornar - Budvanska Rivijera
1 set liczba punktów 41.5: poniżej @1.85 Go+Bet
Drużyna gości niepodzielnie króluje w czarnogórskiej siatkówce. Po siedmiu kolejkach nie utracili jeszcze ani seta. Z zespołem Mornara, w zmaganiach ligowych, mieli okazję mierzyć się siedmiokrotnie od 2022r. Pomimo iż przez ten okres Mornar ciągle lokował się w pierwszej czwórce tabeli, dysproporcja między nimi zawsze była potężna. Mornarowi nigdy nie udało się ugrać więcej niż 19 pkt w jakimkolwiek secie pojedynków bezpośrednich. W 14/21 przypadkach ugrywali 16 alb mniej. Pierwsze partie prezentują się wręcz fatalnie - granicę 16 oczek, co odpowiada -41.5 sumy w secie, przekroczyli tylko jednokrotnie we wszystkich siedmiu występach, a ostatnio ulegli na parkiecie przeciwnika w pierwszej partii do 9.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2416
K 186,8K

kossma

Użytkownik
Dania, Volleyligaen - kobiety
Holte lF - Farum VK
Typ: liczba punktów w meczu: poniżej 124,5 @ 1.90 Superbet , na Betclic jest nawet: poniżej 125.5 po kursie 2.08
Historyczny, pierwszy pojedynek derbowy, żeńskich klubów z zaledwie dwudziestotysięcznego miasta Holte z północy Danii.
Mistrzynie kraju podejmą beniaminka ligi (niegdysiejszego Farum - Holte 2), który zdążył rozegrać sześć spotkań, wygrywając dwa z nich: na wyjezdzie 2:3 z Holstebro (który także jest nowicjuszem w najwyższej klasie rozgrywek), oraz 3:1 u siebie z outsiderem zeszłego sezonu - drużyną Koge.
Siatkarki Holte w fazie play-off w kwietniu, trzykrotnie pokonały w walce o tytuł mistrzowski ASV Elite a te stoczyły niedawno pojedynek z Farum, odnosząc oczywiście trzysetowe zwycięstwo w delegacji 15-25, 22-25, 11-25. Także w trzech partiach rozprawiły się z nimi siatkarki czwartego po play-off - Gentofte: 19-25, 21-25, 15-25. Niespodziewaną nerwówkę zaserwowały z kolei swoim fanom i fankom zawodniczki treciego Brondby, które losy męczącego pojedynku z kopciuszkiem, przechyliły na swoją stronę dopiero tie-breakiem. Nie znam szczegółów tej, nie da się ukryć niespodzianki ale przypuszczam, że w składzie Brondby mogły wystąpić wakaty, bo następny mecz także im nie wyszedł i z czerwoną latarnią - Ikastem, także musiały grać pięć partii. A Ikast padł przecież ofiarą Holte do 20, 10 i 16. Uważam, że gospodynie nie potraktują ulgowo tu swoich przeciwniczek a wręcz zechcą udzielić solidnej lekcji w pierwszym takim starciu na poważne punkty swoim ziomkiniom. Można więc uznać, że będzie dzisiaj lanie, bo wyniki zdają się na to wskazywać: z Gentofte Farum przegrały różnicą 20 pkt ( suma w meczu 130), a z ASV: 27 ( suma 123). No i może jeszcze jeden mecz dla porównania: Holte z Ikastem wygrał aż 29 punktami (suma 121), który dopiero co, 10 listopada, pokonał Farum w trzech setach do 21, 19, 22.
Wyniki zmagań Farum z ASV czy Gentofte można myślę uznać za minimum tego, jaki handicap wyciśnie dzisiaj Holte IF. Ten zespół jest od nich po prostu lepszy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1906
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Ansan OK - Kepco typ (Handicap setowy -1.5 seta Kepco) kurs 2.60 Superbet

Kepco to aktualnie piąty zespół ligi koreańskiej, natomiast zespół gospodarzy zajmuje aktualnie ostatnie miejsce w swojej lidze. Kepco mieli dość solidne początki sezonu, gdzie mieli serie pięciu zwycięstw z rzędu. Ostatnie mecze niezbyt udane chodź patrząc na ich ostatnie spotkanie sprawili niespodziankę swoim kibicom wygrając na własnym parkiecie w trzech setach. Zespół Ansan OK na osiem ostatnich spotkań wygrali zaledwie jedno. W Kepco warto wyróżnić rozgrywającego Nakano Yamato, środkowego Shina, oraz przyjmującego Mazorre. Zespół gospodarzy ostatnio ściągnęli do zespołu
Krystiana Walczaka, który w Skrze Bełchatów praktycznie nie grał. Kadrowo lepiej wygląda zespół gości i myślę, że to oni wygraja to spotkanie za 3 pkt. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +497
R 3K

rocky18

Użytkownik
Ansan OK - Kepco typ (Handicap setowy -1.5 seta Kepco) kurs 2.60 Superbet

Kepco to aktualnie piąty zespół ligi koreańskiej, natomiast zespół gospodarzy zajmuje aktualnie ostatnie miejsce w swojej lidze. Kepco mieli dość solidne początki sezonu, gdzie mieli serie pięciu zwycięstw z rzędu. Ostatnie mecze niezbyt udane chodź patrząc na ich ostatnie spotkanie sprawili niespodziankę swoim kibicom wygrając na własnym parkiecie w trzech setach. Zespół Ansan OK na osiem ostatnich spotkań wygrali zaledwie jedno. W Kepco warto wyróżnić rozgrywającego Nakano Yamato, środkowego Shina, oraz przyjmującego Mazorre. Zespół gospodarzy ostatnio ściągnęli do zespołu
Krystiana Walczaka, który w Skrze Bełchatów praktycznie nie grał. Kadrowo lepiej wygląda zespół gości i myślę, że to oni wygraja to spotkanie za 3 pkt. Pozdrawiam.
Mazorre kontuzje ma i wypadł. Transfer medyczny za niego jest.

Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Eczacibasi - Galatasaray typ (Handicap setowy -2.5 seta Eczacibasi) kurs 2.55 Fortuna

Eczacibasi aktualnie pierwsze miejsce w swojej lidze, gdzie ten zespół naprawdę ma z kim konkurować przede wszystkim głównym kandydatem, który również walczy o tytuł, a jest nim Fenerbahce. Eczacibasi w swoim składzie ma kapitalna atakująca jedna z najlepszych na świecie Tijana Bošković, która w klubie jest już od kilku lat. Na rozegraniu topowa rozgrywająca w Reprezentacji Turcji Akyol. Na przyjęciu Gray oraz Boden, czołowe siatkarki w swoich Reprezentacjach. Środek także wygląda bardzo przyzwoicie. Jest to zespół kompletny. Grają u siebie i według mnie będą chciały wygrać ten mecz za 3 pkt, a ja myślę, że zakończy się mecz w trzech setach. Galatasaray już kadrowo tak dobrze nie wyglądają jak gospodynie. Zdarzają im się wpadki z zespołami, które nie są nawet aktualnie na miejscu dającym play-offy. Boskovic i spółka dzisiaj powinny dać swojemu zespołowi komplet punktów. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
m0neymaker777 17,5K

m0neymaker777

Użytkownik
Metalac Takovo - Vojvodina typ Metalac Takovo +11.5 pkt kurs: 1.62 Superbet
Metalac Takovo +10.5 pkt kurs: 1.63 z Typu Dnia

O godzinie 19 rozegrany zostanie dzisiaj mecz w ramach 12 kolejki serbskiej Superligi. Będzie to mecz z wyraźnym faworytem czyli zespołem Vojvodiny. Należy zauważyć, że jednak Vojvodina nie jest obecnie takim dominatorem jak jeszcze kilka lat temu, przecież jest to mistrz Serbii z sezonu 2019/2020, 2020/2021, 2021/2022 oraz wicemistrz z sezonu 2022/2023. Poprzedni sezon już nie był tak udany, Sezon zasadniczy zakończony dopiero na 5. miejscu i odpadniecie z walki o mistrzostwo w pierwszej rundzie play-off na poziomie ćwierćfinału.
W obecnym sezonie Vojvodina jest znów na wysokim 2. miejscu w tabeli z 25 punktami i wygranymi 9 ze wszystkich 11 dotychczasowych kolejek. Na wyjazdach komplet 4 zwycięstw. Wszystko teoretycznie się zgadza, ale ja poszukam tu niespodzianki. Takovo to typowy średniak na poziomie walki o pierwszą ósemkę. Obecnie są na 9. miejscu z 13 punktami, bilansem meczów 4-7 i setów 17:24. U siebie co by nie napisać walczą i robią co mogą wygrane w 3 z 5 meczów. Raz tylko przegrali do zera z Crveną Zvezdą. Podjęli walkę z Nisem, zespołem z 3. miejsca w tabeli, czy sprawili niespodziankę pokonując Partizana. Za każdym razem handicap +11.5 pkt pokrywali, a zaliczyli już 3 spotkania z zespołami pierwszej 5. Vojvodina mimo, że na wyjazdach bezbłędna to tylko raz wygrali away do zera z czerwoną latarnią ligi (z którą Takovo u siebie również wygrało 3:0) tak to zawsze co najmniej seta tracili, choć raz zdemolowali rywala aż 17 punktami.
W pierwszym meczu tych zespołów w tym sezonie Vojvodina u siebie również zdemolowała Takovo 3:0 i aż 19 małymi punktami. Spróbuje jednak teraz zagrać w strone słabszej drużyny, bo wydaje, mi się, że wtedy Vojvodina była w lepszej formie niż obecnie podjęła walkę w Superpucharze z Crveną, a potem mieli serię 8 kolejnych zwycięstw. Obecnie nawet jak wygrywają to nie tak przekonywająco a i zdarzają im się porażki, jak z Partizanem w Pucharze czy w Pucharze CEV z Rumuńskim Brasov. W połączeniu z ich gorszą formą na wyjazdach i solidną dyspozycją Takova w roli gospodarza spróbuję zagrać handicap w stronę uderdoga. Zobaczymy co na to rzeczywistość.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1177
m0neymaker777 17,5K

m0neymaker777

Użytkownik
CUK Anioły Toruń - KPS Siedlce typ KPS Siedlce -1.5 seta kurs 1.70 Superbet

Tuż po nowym roku wracają zmagania w pierwszej lidze siatkarzy. W ramach 17 kolejki zmierza się dzisiaj CUK Anioły Toruń z drużyną KPS Siedlce. Faworytem tego starcia są Siedlce które zajmują bardzo wysokie miejsce wicelidera całej ligi i pewnie znierzaja do fazy play off o możliwość gry w Pluslidze. KPS do tej pory zdobył 35 punktów i wygrał 12 z 14 dotychczasowych meczów. Pierwsza porażkę Siedlce poniosły w 3 kolejce w wyjazdowym meczu z Białymstokiem, a druga w 13 kolejce z liderem ligi CHKS Chełm. Było to dotkliwa porażka 0:3 na własnym boisku. Po przebiegu meczu widać jednak , że przegrywali w końcówkach. W każdym z trzech setów prowadzili po 20 punkcie, w pierwszym secie nawet dwoma punktami ale ostatecznie każdy z tych setów przegrywali.
Anioły Toruń są dopiero na na 10 miejscu w tabeli, stosunek meczów 5-9, w setach 23:30 co przekłada się na 16 oczek. Formę druzyn należy uznać za słabą w ostatnim czasie zanotowali duża ilość porażek co przełożyło się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron z trenerem Krzysztofem Stelmachem. Zastąpił go były trener Olimpii Sulęcin, przed ostatniej drużyny pierwszej ligi, który objął swoją byłą drużynę w czerwcu 2024 by w listopadzie po zaledwie 5 miesiącach już ją opuścić.
Anioły u siebie trzeba przyznać graja solidnie 3 zwyciestwa w 7 meczach, nawet ciężko miał tu lider, który wygrał dopiero w pięciu setach, jednak Siedlce na wyjazdach to jedna z dwóch najlepszych drużyny w lidze. 7 zwycięstw w 8 meczach, pod koniec roku ogrywali 3:0 czwartą ekipę ligi oraz 3:1 zespół z trzeciego miejsca. Wydaje mi sie ze obecnie gospodarze sa w lekkim dołku, po slabszym okresie, zmianie trenera, a druzyna gości wydaje sie być w niezłej dyspozycji Mam nadzieję, że dzisiaj Siedlce wywiozą z Torunia komplet punktów.

Ostatnia edycja:
G 129

grajek19

Użytkownik
Liga Brazylia Kobiety
ABEL Moda Volei K - Minas
23.30 07.01 2025
Typ poniżej 127.5 Forbet
Drużyna gospodyń totalny outsider Ligi. Dwa wygrane sety w 11 meczach . Oba te sety wygrały w 1 meczu tak więc pozostałe 10 zakończone porażka 0-3.
Sety które przegrywają zazwyczaj kończą się w granicy 15 pkt zdobytych a dziś rywal bardzo wymagający ponieważ drużyna Minas posiada bardzo solidne zawodniczki takie jak: Kisy , solidne przyjmujące Plak , Pena czy na środku Thaisa. Wszystkie to reprezentantki swoich krajów.
Myślę że mecz zakończył się w granicy 120-125 punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +129
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Minas - Mackenzie typ (1 set - Handicap punktowy +5.5 Mackenzie) kurs 1.76 Superbet

Minas zespół w tabeli wyżej i punktowo takze wyglądają o wiele lepiej. Jednak Minas już udział w play-offach ma praktycznie już zagwarantowany wiadomo walczą o jak najlepsze miejsce. Jednak zespół gości jeszcze tej 1-8 nie mają zagwarantowanej i muszą walczyć o punkty nawet z najlepszymi. Wiadomo pierwsze sety bywają różne i czasami zespoły, które są mocnymi faworytami wchodzą w mecz z opóźnieniem. Mają w swoim składzie słowo gwiazd m.in: Celeste Plak, Yonkaira Peña czy Priscila Daroit. Jednak zespół gości ma przede wszystkim świetną brazylijska rozgrywająca Josefa Fabíola Souza z czołowego topu. Maja też czołowa libero brazylijska Welissa Gonzaga. Według mnie realny nawet jest set w ich wykonaniu, a przegranie seta przez gości maksymalnie 5-cioma punktami wchodzę w ciemno. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Sao Jose dos Campos - Sesi typ (Handicap setowy -1.5 seta Sesi) kurs 1.76 Superbet

Sao Jose dos Campos w swoim składzie mogą pochwalić się solidnym rozgrywającym w postaci Uriarte oraz można zaliczyć jeszcze środkowego Matheus Bispo i libero Rogério Batista Filho. Chodź tych dwóch siatkarzy wymienionych na końcu nie są to siatkarze, którzy robią jakaś ogromną różnicę w zespole. Jeśli chodzi o gości to tutaj w szczególności jest przyzwoity rozgrywający Thiago Veloso, w dodatku światowy atakujacy i pierwszy atakujacy bardzo solidnej dobrze znanej Reprezentacji Brazyli Darlan Souza, kolejny topowy środkowy na świecie Éder Carbonera. Tutaj kadrowo zdecydowanie lepiej wygladają goście. Według mnie kurs na zwycięstwo jest powyzej 1.30 zapewne dlatego poprzez ostatnie mecze Sesi, gdzie mają ujemny bilans meczy wygranych patrząc na ostatnie chociażby dziesięć spotkań. Jednak w ostatnim meczu co prawda z ostatnim zespołem ligi wygrali bardzo pewnie i widać, że ten zespół stać na zagrożenie sportowo nawet najmocniejszym brazylijskim ekipa. Dzisiaj liczę, że z przedostania drużyna ligi brazylijskiej pewnie wygraja. Czuje nawet kolejne zwycięstwo bez straty seta, ale zagrałem bezpieczniej. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3311
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Blumenau - Volei Renata typ (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Volei Renata) kurs 3.00 Superbet

Zespół o dużej według mnie różnicy klas jeśli chodzi nawet o same nazwiska w składzie. W zespole gospodarzy ciężko wyróżnić jakiś siatkarzy, ale bardziej słupów się na wynikach gospodarzy, którzy tracą m.in do Volei Renata dziewięć punktów chodź nadała walczą jeszcze, aby zagrać w play-offach. Volei Renata zajmuje wysoka czwarta pozycję w lidze. Na siedem meczów gospodarze wygrali zaledwie dwa. Jeśli chodzi o zespół gosci na siedem spotkań przegrali zaledwie jedno. W zespole gości mają czołowego rozgrywającego ubiegłych lat w lidze brazylijskiej Bruno Rezende, świetny atakujacy Bruno Lima, na przyjęciu m.in: dobrze znany z Asseco Resovii Rzeszów Maurício Borges, na libero od lat grający w lidze brazylijskiej Lucas De Deus. Dzisiaj czuje pewna wygrana Volei Renata po ostatniej dość nieoczekiwanej porażce, czuje dzisiaj taka sportowa zlosc i pewne zwycięstwo dzisiejszych gości. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2857
C 264,8K

czary-mary

Użytkownik
BBTS BIELSKO-BIAŁA - Chełm
BBTS BIELSKO-BIAŁA kurs 3.05

Spotkanie na szczycie w Tauron 1 lidze. Niepokonany Chełm przyjeżdża do drugiego mocnego pretendenta do awansu. Chełm póki co niepokonany co świadczy o nich świetnie. Jednak ich zwycięstwa to raczej w sporej mierze niemoc rywali. Powtarzam nie widzę ich zakończenia fazy zasadniczej bez porażki, a jest tego coraz bliżej. Przed tygodniem wygrali z Radomiem, lecz byli bliscy porażki. Wyraźnie od początku przegrywali 1 seta, a w 2 secie Radom zaprzepaścił przewagę 18:13. Bardzo dziwne spotkanie i spore męki lidera z Chełma z zespołem co prawda o sporych możliwościach, ale zajmującym 4 miejsce od dołu. Do tego Radom grał praktycznie jednym zawodnikiem Smitsem, bo wszyscy pozostali skrzydłowi Kluth, Rohnka, Tokajuk zagrali na niesamowicie niskiej skuteczności. Dziś Chełm mierzy się z BBTS, który przy niemocy Radomia jest jedynym zespołem w lidze, który może ich ograć. BBTS po bardzo niemrawym początku sezonu wskoczył na wysokie obroty. Ich passa zwycięstw trwa w najlepsze. Ostatnio wygrali ze wspomnianym Radomiem, czy też 3 w tabeli Bydgoszczą 3:0. Ich gra musiała zacząć funkcjonować, bo są zbyt dobrze skonstruowanym zespołem. W składzie znajdziemy wielu zawodników z Plusligowa przeszłością. Atakujący Romać, przyjmujący Pietruczuk, Dębski, Szwed, środkowi bracia Zawalscy, Siek, rozgrywający Bereza, Janus. Tu zdecydowanie jest komu grać. BBTS z formą na fali wznoszącej, natomiast Chełm wydaje się słabnąć, a ich zwycięstwa z każdym spotkaniem są coraz to mniej pewne. Uważam, że zespół BBTS jest niedoceniany. Na początku sezonu, gdy mierzyli się w Chełmie kursy przedstawiały się 1.6 Chełm, 2.5 Bielsko. Wtedy Bielsko grało bez podatkowego atakującego Romacia, grali na wyjeździe, byli w beznadziejnej formie. Teraz gdy Bielsko gra w pełnym składzie, zagra w roli gospodarza, jest w najlepszej formie w sezonie kursy kształtują się Bielsko 3.05, Chełm 1.3.
Sytuacja kompletnie niezrozumiała. Dziś przekonywujące zwycięstwo BBTS BIELSKO-BIAŁA

S 5,5K

sudo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
BBTS BIELSKO-BIAŁA - Chełm
BBTS BIELSKO-BIAŁA kurs 3.05

Spotkanie na szczycie w Tauron 1 lidze. Niepokonany Chełm przyjeżdża do drugiego mocnego pretendenta do awansu. Chełm póki co niepokonany co świadczy o nich świetnie. Jednak ich zwycięstwa to raczej w sporej mierze niemoc rywali. Powtarzam nie widzę ich zakończenia fazy zasadniczej bez porażki, a jest tego coraz bliżej. Przed tygodniem wygrali z Radomiem, lecz byli bliscy porażki. Wyraźnie od początku przegrywali 1 seta, a w 2 secie Radom zaprzepaścił przewagę 18:13. Bardzo dziwne spotkanie i spore męki lidera z Chełma z zespołem co prawda o sporych możliwościach, ale zajmującym 4 miejsce od dołu. Do tego Radom grał praktycznie jednym zawodnikiem Smitsem, bo wszyscy pozostali skrzydłowi Kluth, Rohnka, Tokajuk zagrali na niesamowicie niskiej skuteczności. Dziś Chełm mierzy się z BBTS, który przy niemocy Radomia jest jedynym zespołem w lidze, który może ich ograć. BBTS po bardzo niemrawym początku sezonu wskoczył na wysokie obroty. Ich passa zwycięstw trwa w najlepsze. Ostatnio wygrali ze wspomnianym Radomiem, czy też 3 w tabeli Bydgoszczą 3:0. Ich gra musiała zacząć funkcjonować, bo są zbyt dobrze skonstruowanym zespołem. W składzie znajdziemy wielu zawodników z Plusligowa przeszłością. Atakujący Romać, przyjmujący Pietruczuk, Dębski, Szwed, środkowi bracia Zawalscy, Siek, rozgrywający Bereza, Janus. Tu zdecydowanie jest komu grać. BBTS z formą na fali wznoszącej, natomiast Chełm wydaje się słabnąć, a ich zwycięstwa z każdym spotkaniem są coraz to mniej pewne. Uważam, że zespół BBTS jest niedoceniany. Na początku sezonu, gdy mierzyli się w Chełmie kursy przedstawiały się 1.6 Chełm, 2.5 Bielsko. Wtedy Bielsko grało bez podatkowego atakującego Romacia, grali na wyjeździe, byli w beznadziejnej formie. Teraz gdy Bielsko gra w pełnym składzie, zagra w roli gospodarza, jest w najlepszej formie w sezonie kursy kształtują się Bielsko 3.05, Chełm 1.3.
Sytuacja kompletnie niezrozumiała. Dziś przekonywujące zwycięstwo BBTS BIELSKO-BIAŁA
Obejrzalem 1 set,nie polecam typu,2 wygra spokojnie,widac roznice w poziomie gry i w fizycznosci

Otrzymane punkty reputacji: +151
C 264,8K

czary-mary

Użytkownik
Obejrzalem 1 set,nie polecam typu,2 wygra spokojnie,widac roznice w poziomie gry i w fizycznosci
Jestem na hali
BBTS prowadził 21:18, 24:22
Spokojnie mogli wygrać tego seta.
Sprawa meczu jak najbardziej otwarta.
Gra Chełma opiera się w 80% na atakującym Gossie, reszta szału nie robi. BBTS na pewno jeszcze powalczy

E. Drugi set bardzo podobny scenariusz 18:15 dla BBTS i końcówka dla gości 22:25

Szkoda, bo mecz bardzo zacięty, a w świat idzie suchyy wynik 0:3

Ostatnia edycja:
S 5,5K

sudo

Użytkownik
Jestem na hali
BBTS prowadził 21:18, 24:22
Spokojnie mogli wygrać tego seta.
Sprawa meczu jak najbardziej otwarta.
Gra Chełma opiera się w 80% na atakującym Gossie, reszta szału nie robi. BBTS na pewno jeszcze powalczy
Szanuje opinie ale mam wprost przeciwne zdanie,ciezko bedzie o seta dla 1,odradzam inwestowanie pieniedzy w 1

Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
CSKA Sofia - Levski Sofia typ (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Levski Sofia) kurs 2.12 Betclic

Oglądałem Levski Sofia w meczu Ligi Mistrzów z Jastrzębskim Węglem co prawda przegranym, ale dość, że dopiero po tie-breaku to nie wiele brakło żeby to właśnie Levski Sofia wygrali ten mecz. Kapitalnie grał Antonov atakujacy drużyny gości oraz Skrimov. Tych dwóch siatkarzy warto wyroznic co oni robili w kluczowych momentach na serwisie to byłem w ogromnym szoku. W dodatku na kapitalnym poziomie grał rozgrywający druzyny Levskiego. Levski jest liderem, a dziaiaj grają z dopiero siódma drużyna ligi. Drużyna gospodarzy gra mocno w kratkę. Ostatnio nawet odpadli z Pucharu swojego kraju. Dzisiaj idę w zespół, który jest w lepszej formie. Pozdrawiam.

Rozliczamy swoje Typy - ibis

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Do góry Bottom