NIEMCY - POLSKA
Podrzucam propozycje na liczbę goli naszych zawodników.
Linie są wystawione dosyć wysoko moim zdaniem. Przechodzę od razu do rzeczy.
Arkadiusz Moryto Poniżej 5.5 goli @1.72 BETFAN Tak jak się spodziewałem, Moryto nie rzucał karnych od początku, a z gry rzucił tylko jedną bramkę.
Bazuje na tym co działo się podczas turnieju towarzyskiego rozgrywanego tuż przed MŚ. Moryto jest nominalnym skrzydłowym, a grał na prawym rozegraniu, coś jak Daszek na wcześniejszych Mistrzostwach. Z tej pozycji będzie mu bardzo trudno rzucić bramkę z racji niskiego wzrostu, oraz nastawienia naszych rodaków na grę z kołem oraz skrzydłem z prawej strony.
Arkadiusz nie rzucał też karnych na turnieju towarzyskim, a rzucał je Paterek. Oczywiście to się może zmienić na MŚ, ale nadal uważam, że 6 bramek to może być za dużo.
Michał Olejniczak Poniżej 2.5 goli @2.25 BETFAN Michał grał bardzo mało w ataku, ale mimo wszystko dużo szczęścia, bo oddał chyba 5 rzutów i mógł jednak pokryć linię z szybkiego ataku. Mimo wszystko typ na plus.
Znowu odnoszę się tylko i wyłącznie do tego co działo się na turnieju towarzyskim w Płocku.
Michał grał tam tylko w obronie, i brał udział w kontrach prowadzonych w pierwsze tempo. Gdy kontratak był tłamszony, to Michał zmieniał się z Jędraszczykiem. Jeżeli dalej będzie mało grał w ataku, to myślę, że nie rzuci 3 bramek.
Kamil Syprzak Liczba goli zawodnika 4+ @1.65 BETFAN Kamil rzucił 4 bramki już w pierwszej połowie. W drugiej już lepiej go pokryli Niemcy.
Gra naszej kadry będzie się w dużej mierze opierać o naszego kołowego. Uważam, że będzie miał sporo szans, na zdobycie bramek. Sama obecność Kamila jest sporym wzmocnieniem, bez wątpienia ma On największy potencjał na zdobywanie bramek wśród naszej kadry. Na plus typu jest też fakt, że Kamil gra tylko w ataku.
PORTUGALIA - USA
Alex Chan Powyżej 3.5 goli @1.75 BETFAN Alex nie grał na środku, a na lewej stronie i oddawał mało rzutów. Niestety na minus.
Alex to zawodnik grający na środku rozegrania, na co dzień występujący w Hiszpańskim Granollers.
Bez wątpienia jest to kluczowy gracz drużyny
USA i liczę tutaj na jego dobry występ. Drużyna
USA jest outsiderem, ale akurat ten zawodnik powinien się wyróżniać na tle innych graczy swojego kraju i brać ciężar gry na siebie.
Ostrożnie gram te typy, bo to pierwsze mecze, ale próbuje połapać fajne kursy. POWODZENIA