Na dzisiaj znalazłem bardzo fajne bety w meczu
CZECHY -
POLSKA do pogrania za drobne na
BETFAN oraz linie bramkowe na zawodników na
FORTUNIE.
CZECHY - POLSKA
Typy z kategorii mybet na
BETFAN do pogrania:
MY BET: POLSKA wygra + Powyżej 50.5 goli w meczu @2.10 Inaczej wyobrażałem sobie to spotkanie. Polacy dostosowali się poziomem do Czechów i nie narzucili swojego szybkiego grania. Zdecydowanie lepiej zagrali Polacy bez presji z silnymi Niemcami, a gdy przyszedł ważny mecz i presja to nasi standardowo zawiedli.
MY BET: POLSKA wygra obie połowy + Powyżej 50.5 goli w meczu @5.50
Zdecydowanie polecam pierwszy typ. Uważam, że w tym spotkaniu zobaczymy znacznie więcej goli niż 34 rzucone w pierwszy meczu Czechów. Polacy starają się zaskoczyć szybkim atakiem oraz próbują przechwytywać piłki w obronie, zwłaszcza na naszej lewej stronie obrony gdzie w ostatnim meczu bronił Pietrasik. Dla typu powyżej 50.5 goli jest to zdecydowanie na plus. Polacy zaprezentowali się dobrze przez 45 minut na tle Niemców. Jeśli zagraliby dzisiaj na podobnym poziomie i nie stracili sił przed ostatnimi minutami meczu, to wygrana jak i linia 51 bramek powinna zostać na spokojnie pokryta. Samo
zwycięstwo Polaków po kursie @1.60 BETFAN/
FORTUNA jak najbardziej do pogrania, jeśli ktoś nie czuje overka. Typ na wygraną obu połów + over 50.5 jest bardziej moją próbą ustrzelenia wysokiego kursu. Kurs po prostu kusi.
Piotr Jędraszczyk Powyżej 2.5 gola @1.95 FORTUNA Typ na plus, natomiast brakowało więcej gry 1 na 1 Jędraszczyka, może to by przyniosło wygraną.
Piotr grał praktycznie cały mecz w ataku przeciwko Niemcom. Rzucił 4 bramki na 4 próby. Udało mu się wchodzić przez środek obrony Niemców co wcale nie było łatwym zadaniem. Myślę, że podczas meczu z Czechami powinien oddać podobną ilość rzutów i pokryć linię Na plus dla typu jest też fakt, że uwaga środkowych obrońców będzie skierowana głównie na Syprzaka, który pokazał w meczu z Niemcami, że jak się go nie przypilnuje(pierwsza połowa 4 bramki z gry) to Polacy od razu szukają gry z kołowym.
Lukas Morvkowsky Powyżej 3.5 gola @1.80 FORTUNA 3 gole zdobyte na 6 prób. Zabrakło szczęścia i jednego gola.
Czeski Rozgrywający nie zaczął od początku w meczu przeciwko Szwajcarii (Zaczął dobrze znany kibicom Wisły Płock - Tomas Piroch) Natomiast zagrał ponad 30 minut spotkania i przez ten czas oddał aż 11 rzutów, zdobywając przy tym 5 bramek. Polacy grali dość płaską obroną na środku przeciwko Niemcom, i podobnego scenariusza spodziewam się w tym meczu. Lukas powinien mieć miejsce do rzutu i powinien ich sporo oddawać. Przy odrobinie szczęścia powinien pokryć linię 4 bramek. Liczę też na to, że po dobrym występie w pierwszym meczu, dostanie więcej minut przeciwko Polakom.
Dominik Skopar Powyżej 1.5 gola @1.60 FORTUNA Miał Skopar idealną okazję pod koniec meczu do rzucenia drugiej bramki, ale świetnie zatrzymał go Marcel.
Dominik to 18 letni prawoskrzydłowy. Zagrał 44 minuty w spotkaniu ze Szwajcarią i zdobył 3 gole na 3 próby. O ile pamiętam to dwa razy wybiegał do kontry, ale nie dostał podania. Ogólnie Czesi nie zdobyli żadnej bramki z kontry w ostatnim meczu, ale myślę, że przeciwko naszym rodakom mecz będzie bardziej otwarty i szanse z kontry się pojawią dla Czechów, co jest zdecydowanie na plus dla mojego typu.
Dorzucam bardzo luźny i do pogrania za drobne jak ktoś chce spróbować
Michał Olejniczak Powyżej 2.5 gola @1.95 FORTUNA
Krótko, Michał ma ciąg na bramkę przy szybkim ataku, oddał 5 rzutów przeciwko Niemcom i próbuje szukać swojej szansy rzutowej. Być może dostanie trochę więcej czasu w ataku np. zmieniając na chwilę Moryto czy też Jędraszczyka. Lijewski z pewnością widział jak bardzo Michał chciał się pokazać w ataku, jeśli poprawi celownik to może mu się udać pokryć linię 2.5.
Na
Fortunie można zagrać AKO nawet z jednego meczu na gole zawodników, więc polecam sobie pograć duble.
HOLANDIA - MACEDONIA PÓŁNOCNA
Filip Kuzmanovski Powyżej 6.5 gola @1.70 FORTUNA
Kuzmanovski to rozgrywający i zdecydowany lider Macedończyków. Przeciwko Węgrom zdobył 10 bramek na 16 rzutów. Jedną bramkę zdobył nawet z kontry po przechwycie.
Zagrał praktycznie całe spotkanie, i przeciwko Holandii powinno być podobnie. Liczę, że rzuci znowu około 10 bramek i ze spokojem pokryje linie.
P.S Dla osób pytających na forum czy któryś z zawodników zagrał w danym meczu itp. Polecam oficjalną stronę Mistrzostw świata. LINK:
https://inspiredbyhandball.com/match-schedule/
POWODZENIA!