Ładne value. Po podatku kurs 70, gdzie zagranica daje średnio 28-30. Za grosze warto spróbować.
Ładne value. Po podatku kurs 70, gdzie zagranica daje średnio 28-30. Za grosze warto spróbować.
Kompletna bzdura. Np. jest mnóstwo graczy z szybkim tempem rzutu, którzy nie potrafią grać z ludźmi co rzucają jak żółwie.Te dane historyczne nie grają roli w darcie. W tenisie jakiś zawodnik może mieć specyficzny serwis, którego ktoś słabo odbiera i zawsze mu sprawia problem. Albo pod jakimiś kątami nietypowymi uderza. Dlatego wyniki historyczne mogą coś oznaczać. No a w darta jak kogoś pociśniesz? Co najwyżej groźne miny możesz robić. Grasz sam ze sobą
Można spróbować, ale naturalna droga Littlera to double 20, lub odrazy double 10, bo to jego ulubiona wartość do zamykania, więc bez zbędnego kombinowania biorę te wartość w STS.Ładne value. Po podatku kurs 70, gdzie zagranica daje średnio 28-30. Za grosze warto spróbować.
Spoko. W tenisie Hurkacz regularnie dostaje od Dimitrowa wciry, tak jak Światek od Rybakiny. Podaj nazwisko dartera z pierwszej 50 rankingu, który nie radzi sobie z przeciwnikiem który rzuca wolno i masowo z nim przegrywa mecz za meczem.Kompletna bzdura. Np. jest mnóstwo graczy z szybkim tempem rzutu, którzy nie potrafią grać z ludźmi co rzucają jak żółwie.
Final nie jest żenujący. Littler gra wybitnie, a to Van Gerwen jest fatalny. Żenujący byłby gdyby obaj grali na średniej 90Żenujący finał. Nic więcej.
To, że nie weszły typy i przewidywania się nie sprawdziły nie oznacza od razu, że był najgorszy. Ot, Littler zagrał kosmicznie na dablach, a MvG nie dowiózł i po prostu nie dał rady się przeciwstawić na dłuższym dystansie.Najgorszy finał w historii, szkoda że im tam testów nie robią bo lysy się nałykał benzo gowna na myślał że tym wygra mecz, a powinien być wykluczony na dłuższy czas za takie akcje
Skąd wiesz czego się nałykał?Najgorszy finał w historii, szkoda że im tam testów nie robią bo lysy się nałykał benzo gowna na myślał że tym wygra mecz, a powinien być wykluczony na dłuższy czas za takie akcje
Mi tu nie chodzi o typy, a o to żeby w końcu zaczęli robić testy, bo mvg wpierdala silne środki jak benzo od dawna jak dla mnie.To, że nie weszły typy i przewidywania się nie sprawdziły nie oznacza od razu, że był najgorszy. Ot, Littler zagrał kosmicznie na dablach, a MvG nie dowiózł i po prostu nie dał rady się przeciwstawić na dłuższym dystansie.
A znasz inne środki silno uspokajająco oprócz benzo gowna ? Masz odpowiedźSkąd wiesz czego się nałykał?
Ok, bierze silne środki, nie przynoszące zupełnie sukcesów. Doping wchodzi na nowy poziom proponuję, żebyś sam odstawił to, co bierzesz, bo wyraźnie szkodziMi tu nie chodzi o typy, a o to żeby w końcu zaczęli robić testy, bo mvg wpierdala silne środki jak benzo od dawna jak dla mnie.
Ale słuchaj szczylu, odstawić to ty możesz Mefedron bo widać od razu że podstawówki to ty nie skończyłeś przez zażywanie tych środków, idź spać i daj sobie spokój bo jesteś kilka poziomów niżej niż jaOk, bierze silne środki, nie przynoszące zupełnie sukcesów. Doping wchodzi na nowy poziom proponuję, żebyś sam odstawił to, co bierzesz, bo wyraźnie szkodzi
Dokładnie, sam początek był kluczowy, a gdy Littler wygrał więcej, niż połowę wymaganych setów, w tym dwa przy "serwisie" MvG było wiadomo, że odwrócić mecz będzie bardzo ciężko. Holender zapłacił cenę za zbyt długie wejście w normalne obroty w meczu.MVG przespał przede wszystkim pierwsze 4 sety i już nie było powrotu. Od 4-0 zrobił się całkiem wyrównany mecz.
Nie wiem nie zażywam psychotropówMi tu nie chodzi o typy, a o to żeby w końcu zaczęli robić testy, bo mvg wpierdala silne środki jak benzo od dawna jak dla mnie.
Post automatycznie złączony:
A znasz inne środki silno uspokajająco oprócz benzo gowna ? Masz odpowiedź