>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
"V" - CITY

Nie do wiary 5 meczuff "V" i tylko 2-ie kartki żółte.City 5 meczuff 5 kartek żółtych.Z gwizdkiem Evans 6-ść meczuff w AL 23 ŻK 1 CZ.( Bak wapna :) )
IDĘ W KARTKI :
Red w meczu @ 3.60
Obie drużyny otrzymają powyżej 1,5 kartek @ 1.80
1 Połowa over 1,5 ŻK @ 1.95
Wapno w meczu @ 2.70
Jak to Victory to robi , że nie łapie kartek to ja nie wiem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +833
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Brisbane Roar - Perth Glory
1. gol
Perth Glory
@ 3.40 superbet

Ciekawe gdzie się podział Taggart ? :unsure:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1406
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Podobno chory...

Ja pobieram over 1.5 za 1.91 w Betfair

Brisbane dużo strzelą u dużo traci a Perth nie strzeliło bramki od 2 spotkań. Końcowe 1:1 wcale mnie nie zdziwi.
A co powiesz na pierwszy mecz dzisiaj ( niestety nie oglądałem) Kitajce załatwili lidera nieźle. Gdyby Reds wczoraj nie zdup... meczu byli by na czubie. Ciekawe co pokaże "V"

Otrzymane punkty reputacji: +573
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Tak obejrzałem 2 połowę i ci sędziowie na bank kartki grają, to wręcz niemożliwe za co Evans nie dawał.

Od 46 do 60 były trzy faule na kartki i nie dał nic 😂

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +436
everto 30K

everto

Użytkownik
Przecież to nie jest liga hiszpańska tam trzeba ,,zasłużyć ,, na kartkę a może odgòrnie związek dał wytyczne co do kartek

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
WSW vs Nix
Jest 2-0, Nix nie dojechali chyba na stadion, ba nawet do Sydney chyba...
Następny gol WSW po @ 2,0 za drobne... GL!
Edit
HT 2-0.fajny początek, potem niestety gorzej...
Edit1
2-1, niezły gol dla Nix, no niestety dla mnie...
Edit 2
Ale gol na 4-1, no nieźle to wyglądało.
Edit 3
Wsw nieźle rozegrało ten mecz, Nix zawiedli choć mogli troszkę zmniejszyć rozmiar porażki. Ogólnie 5 goli w Australii to jest to 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +601
everto 30K

everto

Użytkownik
12.47
Wynik - Central Coast win (90 minut) & Punkty za kartki (suma) - Poniżej 39.5 (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) & Suma goli - Powyżej 2.5 (90 minut)
Piłka nożna / Australia / Australia 1. Liga
09:00
Macarthur FC - Central Coast Mariners
?-?
Kurs całkowity12.470
Stawka10.00 PLN
Współczynnik proc. 0.88

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Strzeli gola
Mikael Doka
@ 6.25
Superbet

Myślę, że Marynarze prędzej czy później wcisną wcisną.
Kuzevski też dzisiaj bardzo się tam udziela.
Na jego gola @ 12

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1434
Lukasz1988!! 1,2M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Ehh gol w 12' i później taka stypa ,że szok . Mój główny bet to over 2,5 za większą kasę ale się obawiam ... Bo słabo idzie konstruowanie akcji

Otrzymane punkty reputacji: +438
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +601
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Podsumowanie kolejki:

Adelaida - 3 (na podstawie meczu) - do 5 zabrakło lepszej skuteczności i gry do końca meczu. Kilka szans było niewykorzystanych. Zagrali by kolejny dobry mecz gdyby nie ostatni kwadrans gdzie się zupełnie pogubili.
Roar - 2 (na podstawie 2 połowy) - atakowali, grali piłką, walczyli.. trzeba jeszcze strzelać w światło bramki. Przegrali po jednej z niewielu akcji ofensywnych przeciwników
WSW - 4 (na podstawie skrótu) - świetny mecz. Początek i koniec spotkania zdecydowanie należał do nich, co udowodnili 4 bramkami w tych okresach gry.
Sydney FC - 4 (na podstawie meczu) - Douglas Costa walczył, ale On sam nie wygra meczu (choć remis uratował). Obrońcy się gubili we własnym polu karnym, napastnicy nie potrafili znaleźć sobie miejsca i okazji w polu karny Adelaidy. Była by 3, gdyby nie ostatni kwadrans.
CCM - 3 - (na podstawie skrótu) - mieli kilka szans, ale tylko raz udało się trafić do bramki. Na minus na pewno postawa obrony przy straconym golu, oraz mało celnych strzałów.
Macarthur - 3 - (na podstawie skrótu) - zdobyli bramkę i oddali inicjatywę. Dopiero po golu na 1:1 znowu zaczęli grać i o mało nie przypłacili tego przegraną po kontrze. Stracili na następny mecz Uskoka
Auckland - 1 (na podstawie skrótu) - fatalnie w obronie, nieskuteczni w ataku. Zdecydowanie najgorszy ich mecz w tym sezonie.
Perth - 3 (na podstawie 2 połowy) - wygrali, ale wyjątkowo szczęśliwie. Zagrali to, do czego już zdążyli przyzwyczaić swoich kibiców
Western United - 5 (na podstawie skrótu) - bardzo dobre spotkanie. Dużo szybsi od przeciwnika, praktycznie robili na boisku co chcieli.
Phoenix - 2 (na podstawie skrótu) - wyszli na boisko mocno stremowani i po 10 minutach już przegrywali 2:0. Zbyt statyczni we własnym polu karnym. Było ich stać tylko na zdobycie kontaktowego gola.
Victory - 4 (na podstawie skrótu) - tylko remis i aż remis. podział punktów w derbach. Mieli swoje szanse i mogli wygrać spotkanie... mogli też przegrać.
City - 4 (na podstawie skrótu) - Tym razem podział punktów w derbach. Dobra postawa bramkarzy obu ekip.

1734970323288.png

Słowo komentarzu - na pewno dobrze się zaprezentowały zespoły z Sydney - FC i WSW. Nie najgorzej zespoły z Melbourne - City i Victory. Najlepiej w tej kolejce wyglądał Western United. Na drugim biegunie - Auckland. Kolejna kolejka, to na pewno ciężki mecz Macarthur.

Patrząc na czekając nas mecze, to widzę to tak.. gole w Adelaidze i ich brak w Perth. Do tego - wygrana Western. I tyle. Nie mam ostatnio dobrej passy więc nie ma co wystawiać wszystkiego jak leci.

Pozdrawiam i od razu, Wesołych Świąt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3693
makaveli23 938,7K

makaveli23

Użytkownik
27.12
Dyscyplina: Piłka Nożna AUSTRALIA: A-League
Godzina: 09:35
Spotkanie: Adelaide United - WS Wanderers
Typ: obie drużyny strzelą w 1. połowie
Kurs: 3.15
Bukmacher: superbet
Analiza:
Teraz mądrzejszy o doświadczenie poszukam lepszego typu, którym będzie w tym przypadku btts w pierwszej połowie. Ostatnio nie udało sie trafić dobrego kursu na wygraną Adelaide u siebie z Perth Glory z btts, przez bramkę w ostatniej minucie spotkania dla gości. Wcześniej grałem btts w meczu WS Wnaderers u siebie z Brisbane i tam weszedł już ten typ w pierwszej połowie bo nastrzelali po dwie bramki obie drużyny. Już w tym sezonie obie drużyny stanęły naprzeciw sobie w meczu w Western Sydney i tam padł wynik 3-4 dla Adelaide, a w pierwszej połowie było już 1-3 dla gości. Tak więc bogatszy o te doświadczenia zdecyduję się na taki oto typ.

28.12
Dyscyplina Piłka nożna, AUSTRALIA: A-League
Godzina: 05:00
Spotkanie: Wellington Phoenix - Newcastle Jets
Typ: Newcastle Jets
Kurs: 3.85
Bukmacher: superbet
Analiza:
Tutaj to już można się jedynie pobawić w chybił trafił i tak nie przewidzisz co będzie. Newcastle Jets ma 1 mecz rozegrany mniej i ma stratę 4 punktów do Wellington. Tak więc akurat wygrają to będzie już tylko 1 punkt mniej. W historii spotkań był tylko 1 remis na ostatnie 10 spotkań i tam mamy bilans 5-4-1 dla Newcastle. 2 razy wygrali na wyjeździe Newcastle i 2 razy Wellington. Co tu dużo więcej pisać wszystko mi się składa na wygraną gości. Ostatnio wygrali 4-0 z Perth Glory to może po raz pierwszy wygrają drugi mecz z rzędu a gospodarze maja 3 porażki z rzędu co znaczy pewnie że to oni będą bliżej wygranej i to u siebie ale po takich kursach to żal nie zagrać na Jets.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1437
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
Czołem Wariaci Antypodow 😉
Z tego zacnego miejsca wszystkim Wam chciałem złożyć najlepsze życzenia z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia. Spokoju i zdrowia, a przy okazji coś tam może w Australii poświętujemy przy okazji jakiegoś meczyku? Wesołych Świąt!!!

Otrzymane punkty reputacji: +6128
Do góry Bottom