kwestia wynikow w 1 turze bo skoro masz teraz RT po 1,6 a KN w 1 dostanie powiedzmy 25 to w drugiej nie sadze abyś to 1,6 gdzies dostał. Ale rownie dobrze może być blisko i kursy bedą wyższe wiec kwestia wyników w 1 turzeJuz lepiej poczekać na drugą turę i wtedy grac Rafała niż mrozic kase na ponad pół roku . Po drodze wiele rzeczy może się wydarzyc
No i to zrobiłem.tak samo Ty mozesz pograc nawrockiego po 2,5
a gdzie pobrałes po 2,5 o ile to nie tajmnica?No i to zrobiłem.
Mniej niż chciałemczyli z tego co piszesz w etoto nie dali Ci pograc czy po prostu za mniej przyjeli niz chciales?
wczesniej patrzylem na twoje wpisy z przymruzeniem oka ale teraz napisze tylko tyle ze klamiesz chlopie ile wlezie, nie pograles nic tam więc może nastepnym razem pisz prawde albo nie pisz wcaleMniej niż chciałem
To może zróbmy tak : w przeddzień wyborów podrzucam Ci tutaj SS z etoto i Superbet z dzisiejszego dnia i jeśli kandydat PiSu jednak nie wygra, to oddajesz mi mój wkład.napisałeś ze zagrałes w etoto i przyjeli ci za mniej niż chcialeś a ja napisałem że kłamiesz, co tu jest niezrozumiałe?
Ile Ty masz lat dzieciakiu, że wchodzisz tutaj, żeby mi napisać " nie zagrałeś"czlowieku czy ty jestes normalny? ja mam Ci cos oddawac? xddd nie zagrales kuponu w etoto na nawrockiego i czego jeszcze brniesz w to XD i nie bede nic zalatwiał na priv bo napisalem na public ze klamiesz i zdania nie zmienie