>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Juz lepiej poczekać na drugą turę i wtedy grac Rafała niż mrozic kase na ponad pół roku . Po drodze wiele rzeczy może się wydarzyc

B 91

blacky777

Użytkownik
Juz lepiej poczekać na drugą turę i wtedy grac Rafała niż mrozic kase na ponad pół roku . Po drodze wiele rzeczy może się wydarzyc
kwestia wynikow w 1 turze bo skoro masz teraz RT po 1,6 a KN w 1 dostanie powiedzmy 25 to w drugiej nie sadze abyś to 1,6 gdzies dostał. Ale rownie dobrze może być blisko i kursy bedą wyższe wiec kwestia wyników w 1 turze

Cabron 79K

Cabron

Użytkownik
Czekaj, czekaj.
Ja mam Ci udowadniać, że zagrałem tu, czy tam ?
Pytałeś gdzie taki kurs, więc Ci napisałem. Na etoto loguje się dwa razy w roku, bo już dawno mam tam limit, nawet na piłkę, więc logiczne, że w specjalach nie zrobią wyjątku ;)

B 91

blacky777

Użytkownik
napisałeś ze zagrałes w etoto i przyjeli ci za mniej niż chcialeś a ja napisałem że kłamiesz, co tu jest niezrozumiałe?

Cabron 79K

Cabron

Użytkownik
napisałeś ze zagrałes w etoto i przyjeli ci za mniej niż chcialeś a ja napisałem że kłamiesz, co tu jest niezrozumiałe?
To może zróbmy tak : w przeddzień wyborów podrzucam Ci tutaj SS z etoto i Superbet z dzisiejszego dnia i jeśli kandydat PiSu jednak nie wygra, to oddajesz mi mój wkład.
Skoro masz odwagę rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami, to może ponieś później konsekwencje.
Jeśli wolisz , to załatwimy to na priv, żeby nie robić nie potrzebnego szumu na publicznym forum.

Deal 🤝 ?

B 91

blacky777

Użytkownik
czlowieku czy ty jestes normalny? ja mam Ci cos oddawac? xddd nie zagrales kuponu w etoto na nawrockiego i czego jeszcze brniesz w to XD i nie bede nic zalatwiał na priv bo napisalem na public ze klamiesz i zdania nie zmienie

Cabron 79K

Cabron

Użytkownik
czlowieku czy ty jestes normalny? ja mam Ci cos oddawac? xddd nie zagrales kuponu w etoto na nawrockiego i czego jeszcze brniesz w to XD i nie bede nic zalatwiał na priv bo napisalem na public ze klamiesz i zdania nie zmienie
Ile Ty masz lat dzieciakiu, że wchodzisz tutaj, żeby mi napisać " nie zagrałeś"
Proponuję Ci luźny deal, żeby Cię nie kompromitowac tutaj na publicznym, chociaż i tak z góry zakładam, że byś się nie wywiązał, a Ty potrafisz tylko napisać "xD" i "kłamiesz"

B 91

blacky777

Użytkownik
to mnie skompromituj wrzucajac kupon z etoto xd, najlepiej taki z datą i godziną, nie mam o czym z tobą wiecej pisac bo tylko smietnik sie robi w temacie

Do góry Bottom