>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Irlandia - 2024 (Pierwsza Liga/Dywizja 1 + Puchary)

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Psychosocial Psychosocial & successful successful qowalsky6 qowalsky6 jak widzicie final dzisiaj ? warto kilka miedziakow postawic na underdogow z Weavers Park ?
Trybuny będą pełne. Mi tu pachnie remisem ale profesjonalnie nie ugryzę tego meczu tak, jak na pewno zrobiliby to wymienieni przez Ciebie znawcy irlandzkiej piłki. Obie ekipy w końcówce sezonu nie zachwyciły. Derry siłą rzeczy jest faworyzowany ale raczej nie rzucą się od początku jak lwy. Drogheda dwa razy w tym sezonie zdołała z nimi zremisować.

Jak dla mnie remis (podwójna szansa - połowa lub mecz) @1.73 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +1823
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Dublin, finał pucharu, Droghs vs Derry, HT 1-0...
Irlandzka kopanina, nie widać różnicy w poziomie grajków mimo, że on the paper Derka powinna brylowac, ale no właśnie, nie bryluje. Jeszcze McEneley zszedł z boiska.
So, jak wejdzie Hoban na boisko to wejdę na x2 za miedziaka... GL!
Edit
Wszedł Hoban przy 2-0, no ciężko będzie coś zrobić. Pass...
Edit 1
Ft 2-0...
Derry zamiast dubletu (mistrzostwo, puchar) ma na koncie 0 trofeow w tym sezonie, który spierd.... koncertowo. Czas na zmiany. Sie ma!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +470
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Jednak Baqu Baqu miał czutkę z tym underdogiem. Under, brak wygranej Derry w FT - wszystkie kierunki dobre. Ale jednak niespodzianka 😉

Otrzymane punkty reputacji: +1284
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
Jednak Baqu Baqu miał czutkę z tym underdogiem. Under, brak wygranej Derry w FT - wszystkie kierunki dobre. Ale jednak niespodzianka 😉
czutka była, ale po opiniach lokalnych pundits zrezygnowałem - podzielę sie z wami drobnym przemyśleniem po latach praktyki nie wiem czy to zauważyliście

często ( może w moim umyśle ?) jeżeli już doszła do finału ekipa która spada lub blisko spadku i gra nie z mistrzem ale jakaś topowa drożyna która oczywiście jest faworytem to ten underdog wygrywa. nie wiem czy dostają jakieś pokłady dodatkowej energii i mocy i oczywiście nie znam konkretnych liczb ale wydaje mi się dość powtarzającym się rezultatem.

Otrzymane punkty reputacji: +2415
Do góry Bottom