>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Limity

P 839

.parafara88.

Użytkownik
Witam, z tego co tu czytam to granie dla zarobku nie ma sensu,bo jak zaczniesz wygrywać to dadzą Ci limit 2zł i dziękuję.Niestety buki robią co chcą i nic się nie zmieni...ktoś się wypowie?

Otrzymane punkty reputacji: +466
Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
Witam, z tego co tu czytam to granie dla zarobku nie ma sensu,bo jak zaczniesz wygrywać to dadzą Ci limit 2zł i dziękuję.Niestety buki robią co chcą i nic się nie zmieni...ktoś się wypowie?
Możesz napisać ile wygrałeś i gdzie?

Jestem na plus 5000£ na samym Skybet i nie mam żadnych limitów

H 110,1K

hagi84

Użytkownik
Wszystko zalezy co grasz i na czym jestes w stanie zarobic
Na niszy bez hurtowej ilosci kont nie masz co startowac, grajac popularne ligi jestes w stanie klikac i na jednym koncie mega dlugo, ale czy jestes na tyle dobry by na tym regularnie zarabiac? nie wiem.

A 1K

andon

Użytkownik
Ale właściwie to czego poszukujesz? Bukmacher to nie instytucja charytatywna, tylko drapieżnik, który poluje na wadliwe jednostki nie wiedzące co to jest prawdopodobieństwo czy uzależnione od hazardu. Jak lew na swoim łowisku spotyka hienę to też się z nią nie zaprzyjaźnia, tylko stara się ją usunąć. Albo jesteś czymś co nadaje się do zjedzenia, albo jesteś elementem niepotrzebnym, podbierającym żarcie. No to, albo zostajesz usunięty, albo jak powyżej napisano ukrywasz się w coraz to innych krzakach.

Czy jest na tyle dobry, żeby nie grać niszy, błędów i być na plusie przy 12% obrotowego(temat założony w dziale STS)? Ja też nie wiem, choć się domyślam.

piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Czytałem bardzo dobry artykuł o tej tematyce w j. angielskim postaram się odkopać i wrzucić. Mianowicie poruszał o tematykę niewiarygodnej obłudy panującej w tej branży. W praktyce możesz grać tylko i wyłącznie jeśli na dłuższą metę przegrywasz. Każdy regulamin u bukmachera wygląda tak: graj ale w każdym momencie jak nam się zachce możemy zamknąć ci konto i wziąć sobie twój hajs bo tak. Poruszone było że jedynym wyjściem jest normalizacja regulaminów na poziomie prawnym. Każdy bukmacher wchodzący do danego kraju musiałby mieć identyczny regulamin i godzić się na niego. Niestety z drugiej strony każda firma ma prawo świadczyć usługi osobom którym ma na to ochotę. Dlatego dla zysku nie ma co się nawet tym zajmować. Można kombinować, polować itp natomiast czas włożony w to, poświęcając na cokolwiek innego będzie prawdopodobnie bardziej owocny i będzie kosztował mniej nerwów. Niestety bukmacherka i ogólnie hazard może być tylko i wyłącznie zabawa na obecnych warunkach.

Otrzymane punkty reputacji: +528
H 110,1K

hagi84

Użytkownik
Cos tam przeczytales, ale po czesci masz racje, zapiski u bukow sa jakie sa i o konfiskate pieniedzy nie jest problem.
Ktos kto jest w branzy dlugo to wie mniej wiecej gdzie grac, jak grac by te pieniadze wyplacic, ma odpowiedni portfel bukow gdzie mozna smialo jeszcze poklikac.
Moglbym ksiazke napisac jaki buk jakie ma praktyki
Takie potezne marki jak betvictor, betfair, skybet, william hill itp kradna i krasc beda
Sa do tego odpowiednie narzedzia jak ecogra, sbr itp itd, ale to walka z wiatrakami

Owszem jest ciezko, napewno gorzej niz bylo, ale dalej sa ludzie co zarabiaja regularnie na tym.
Powtorze ponownie, gra nie jest lekka, tysiace kont rocznie to standard, roboty co nie miara, ale dalej sie jeszcze da
Co bedzie dalej? ciezko powiedziec, pomalu wiekszosc bukow przymierza sie do weryfikacji kamera - choc to zaden problem obejsc, ale zwykly szary Kowalski odpadnie z automatu

Pozyjemy, zobaczymy

K 83,6K

kossma

Użytkownik
Dopóki branża się nie zreformuje i buki nie podejmą się wykorzystać czynnika jakim jest społeczność, ogromna przecież, która zgromadzona jest wokół zakładów - dla zarobkowania na bazie reklamy jako skutecznej alternatywy dla bazowania wyłącznie na przegranych swoich użytkowników, dopóty nic się nie zmieni. Tylko, że bukmacherka jest konserwatywna. Jeśli powiedzmy od dzisiaj zabronimy prawnie możliwość limitowania czy nawet blokowania kont, które są na plus i "zagrażają" bukmacherom, tak analitycy branżowi ocenią ryzyko płynności finansowej firmy jako zbyt wysokie i z biznesu zostanie wycofana. Czyli zjawisko zakładów wzajemnych przestanie istnieć. Jedynie widzę, że Fortuna coś usiłuje stworzyć wchodząc na Discorda. Myślę że z biegiem czasu uda się tu utworzyć na tej bazie coś w rodzaju spółki - córki, co wezmie na siebie kwestie czysto handlowe. Powstanie może komercyjny sklep, oferujący jakieś gadżety sportowe czy udostępniający za półdarmo hitowe nowinki w dziedzinie gier. Tak się domyślam, że to w tą stronę może podążać. W każdym razie to i tak na razie głos na pustyni. Pozostajemy w odwiecznym systemie, że buk istnieje bo zarabia na przegranych. I basta!
By bezpiecznie zarabiać na poprawnym typowaniu, trzeba niestety zakładać wiele kont i z każdego czerpać po troszeczku. W przeciwnym razie system szybko zidentyfikuje nieodpowiedniego gracza. Tyle że to gorsze niż wyścig szczurów. Nie jest lekko.

P 839

.parafara88.

Użytkownik
Czyli widzę niestety,że na zagranicznych też limituja,to czy da się na tym zarabiać w PL z podatkiem to osobną kwestią.Czytając to forum widzę, że są tacy gracze co mają limity we wszystkich Polskich bukach,jest to żałosne bo przegrywać możesz do bólu ale wygrywać już nie,ktoś powinien zrobić z tym porządek,w takim wypadku cała ta bukmachera to wydmuszka.i apropo jeśli ktoś został limitowany to u stacjonarnego buka w punkcie może grać normalnie? trzeba okazać się dowodem bo nie byłem w punkcie juz z 15lat

M 0

mati220

Użytkownik
Buki już zarabiają na marży około 6 procent na każdym zdarzeniu . Ale chcą zarobić pieniądze na wszystkich użytkownikach . Dlatego limitują

Baqu 1,4M

Baqu

Forum VIP
Czyli widzę niestety,że na zagranicznych też limituja,to czy da się na tym zarabiać w PL z podatkiem to osobną kwestią.Czytając to forum widzę, że są tacy gracze co mają limity we wszystkich Polskich bukach,jest to żałosne bo przegrywać możesz do bólu ale wygrywać już nie,ktoś powinien zrobić z tym porządek,w takim wypadku cała ta bukmachera to wydmuszka.i apropo jeśli ktoś został limitowany to u stacjonarnego buka w punkcie może grać normalnie? trzeba okazać się dowodem bo nie byłem w punkcie juz z 15lat

Ogólniki ogólniki ogólniki nic konkretnego nie napisałeś. Ile wygrałeś i gdzie ? wklej ścany wypłat bo na razie to temat o wróżkach i gnomach.

H 110,1K

hagi84

Użytkownik
"By bezpiecznie zarabiać na poprawnym typowaniu, trzeba niestety zakładać wiele kont i z każdego czerpać po troszeczku"

Bzdura. Po troszeczku? nie ma znaczenia czy dasz 30 e czy 300 e, wejdziesz w smierdzacy mecz, co nawet o tym nie bedziesz wiedzial i konto kibel nie zaleznie od stawki
Jedyne rozsadne wyjscie to pakujesz ile wlezie, wyplacasz i konto smietnik.

M 0

Marcin7878

Użytkownik
Wygrałem sporo kasy i jestem zlimitowany u większości buków za granie niszówek, zostaje tylko giełda ale tam niestety okrojona oferta na to co grałem.
Lub zostają punkty stacjonarne,ale granie u polskich buków z podatkiem to debilstwo na maxa.

tedddy2060 10,9K

tedddy2060

Użytkownik
Widzę że tutaj się wypowiadają sami "zarobieni",gdzie mają w większości buków limity albo pozamykane konta z powodu ogrania ich to mnie na śmiech bierze. To co Wy tutaj na tym pseudoportaliku robicie jak jesteście zarobieni po uszy,bo znam ludzi co faktycznie byli zarobieni ale nigdzie się na otwartych portalikach nie udzielali tak Wy "milionerzy" od siedmiu boleści co macie z tego co czytam powyżej, po kilkaset kont. I tyle na dzisiaj "bajeranty", i bez urazy!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +287
P 839

.parafara88.

Użytkownik
Widzę że tutaj się wypowiadają sami "zarobieni",gdzie mają w większości buków limity albo pozamykane konta z powodu ogrania ich to mnie na śmiech bierze. To co Wy tutaj na tym pseudoportaliku robicie jak jesteście zarobieni po uszy,bo znam ludzi co faktycznie byli zarobieni ale nigdzie się na otwartych portalikach nie udzielali tak Wy "milionerzy" od siedmiu boleści co macie z tego co czytam powyżej, po kilkaset kont. I tyle na dzisiaj "bajeranty", i bez urazy!!
A Tobie co? Jak ktoś jest zarobiony to już nie może nic napisać,poruszyliśmy tylko temat tego,że właśnie nie da się zarobic bo Cię zaraz zlimituja.Serio nigdy nie słyszałeś o limitach?to forum jest pełne takich przypadków co nie oznacza,że są milionerami,chodzi tylko o fakt ,że buki robią to bezkarnie

sewerynkg 18,2K

sewerynkg

Użytkownik
To gdzie maja wypowiadac sie "zarobieni"? Na najwiekszym polskim forum bukmacherskim nie moga? Z logika u niektórych kiepsko

Do góry Bottom