P
839
.parafara88.
Użytkownik
Witam, z tego co tu czytam to granie dla zarobku nie ma sensu,bo jak zaczniesz wygrywać to dadzą Ci limit 2zł i dziękuję.Niestety buki robią co chcą i nic się nie zmieni...ktoś się wypowie?
Możesz napisać ile wygrałeś i gdzie?Witam, z tego co tu czytam to granie dla zarobku nie ma sensu,bo jak zaczniesz wygrywać to dadzą Ci limit 2zł i dziękuję.Niestety buki robią co chcą i nic się nie zmieni...ktoś się wypowie?
Czyli widzę niestety,że na zagranicznych też limituja,to czy da się na tym zarabiać w PL z podatkiem to osobną kwestią.Czytając to forum widzę, że są tacy gracze co mają limity we wszystkich Polskich bukach,jest to żałosne bo przegrywać możesz do bólu ale wygrywać już nie,ktoś powinien zrobić z tym porządek,w takim wypadku cała ta bukmachera to wydmuszka.i apropo jeśli ktoś został limitowany to u stacjonarnego buka w punkcie może grać normalnie? trzeba okazać się dowodem bo nie byłem w punkcie juz z 15lat
A Tobie co? Jak ktoś jest zarobiony to już nie może nic napisać,poruszyliśmy tylko temat tego,że właśnie nie da się zarobic bo Cię zaraz zlimituja.Serio nigdy nie słyszałeś o limitach?to forum jest pełne takich przypadków co nie oznacza,że są milionerami,chodzi tylko o fakt ,że buki robią to bezkarnieWidzę że tutaj się wypowiadają sami "zarobieni",gdzie mają w większości buków limity albo pozamykane konta z powodu ogrania ich to mnie na śmiech bierze. To co Wy tutaj na tym pseudoportaliku robicie jak jesteście zarobieni po uszy,bo znam ludzi co faktycznie byli zarobieni ale nigdzie się na otwartych portalikach nie udzielali tak Wy "milionerzy" od siedmiu boleści co macie z tego co czytam powyżej, po kilkaset kont. I tyle na dzisiaj "bajeranty", i bez urazy!!
To gdzie maja wypowiadac sie "zarobieni"? Na najwiekszym polskim forum bukmacherskim nie moga? Z logika u niektórych kiepskoWidzę że tutaj się wypowiadają sami "zarobieni",gdzie mają w większości buków limity albo pozamykane konta z powodu ogrania ich to mnie na śmiech bierze. To co Wy tutaj na tym pseudoportaliku robicie jak jesteście zarobieni po uszy,bo znam ludzi co faktycznie byli zarobieni ale nigdzie się na otwartych portalikach nie udzielali tak Wy "milionerzy" od siedmiu boleści co macie z tego co czytam powyżej, po kilkaset kont. I tyle na dzisiaj "bajeranty", i bez urazy!!