>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lebull

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
nie chce nic przesądzać ale mam wrazenie ze oni chca przeczekac az ludziom bonusy powygasaja dlatego sa problemy z wliczaniem do obrotu.
Ale cóż najwyżej będzie nauczka żeby nie wpłacać do niesprawdzonego buka :D

F 38,7K

funfun11

Użytkownik
Też Wam ta strona chodzi tak jakby chciała a nie mogła? Chcę postawić kupon to kursy raz są, raz ich nie ma. I po dodaniu do kuponu pre danego kursu raz on jest, a za chwilę pojawia się "niedostępny" i tak miga :D

I pytanie co do tych wypłat: wypłacili mi już dzisiaj coś, ale nie wszystko. Też tak macie?

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Nie polecam stawiac. poczatkowo myslalem ze to byla kwestia jakichs awarii bo w piatek obstawilem za 500 i do obrotu zaliczylo sie 350. w sobote postawilem 500 i do obrotu zaliczylo sie normalnie.
Przed chwila postawilem jeszcze 150 bo nie chcialo mi sie z nimi użerać , myslalem ze ktorys kupon sie z piatku nie zaczytal. Oni ewidentnie poblokowali ludziom mozliwosc obrotu bonusem, nie wierze w problemy techniczne. Oczywiście po rozliczeniu kuponu licznik dalej stoi na tym samym

B 37,3K

bartezgambler

Użytkownik
Zmienili warunki przyznawania bonusa. I graczom którzy są w promocji wcześniejszej przestali doliczać do salda bonusowego. Zobaczymy czy to naprawią,bo to jawne złamanie prawa

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Zmienili warunki przyznawania bonusa. I graczom którzy są w promocji wcześniejszej przestali doliczać do salda bonusowego. Zobaczymy czy to naprawią,bo to jawne złamanie prawa
Oczywiscie ze to jawne oszustwo , ale to się nie zepsuło dopiero po wprowadzeniu nowego bonusu.
Pierwsze oznaki nie zaliczania się kuponu do obrotu byly juz w piątek.
Ewidentnie przeholowali z promocją i moim zdaniem ciężko będzie ten bonus odzyskać ale zobaczymy.
Na chacie twierdzą że sprawa przekazana do działu IT do korekty.
Jeżeli nie oddadzą ludziom bonusow to raczej rownoznaczne z szybkim zniknięciem z rynku

winston1978 459

winston1978

Użytkownik
Nawet na starych kontach nie dolicza bonusu musi być kurs singla 2.50 nawet grając kupon musi być kurs pojedynczego zdarzenia 2.50 inaczej nie zalicza bonusow

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Nawet na starych kontach nie dolicza bonusu musi być kurs singla 2.50 nawet grając kupon musi być kurs pojedynczego zdarzenia 2.50 inaczej nie zalicza bonusow
pytanie czy na tych kontach ze stara promocja jak obrocisz z kursem 2.5 pojedynczego zdarzenia to czy wtedy idzie w obrot i dodaja bonus 150% ?
W moje bonusy mam dalej bonus 150%

winston1978 459

winston1978

Użytkownik
Ja wczoraj na jednym z kont dalem w nocy NBA za 500 doliczyli mi do bonusu potem dałem coś w meczu rannym i obrócili mi to a wyplata dalej wisi wiec chyba nie przejdzie dopóki nie obrócę tego na nowych warunkach. Tak mi się wydaje że jest

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Ja wczoraj na jednym z kont dalem w nocy NBA za 500 doliczyli mi do bonusu potem dałem coś w meczu rannym i obrócili mi to a wyplata dalej wisi wiec chyba nie przejdzie dopóki nie obrócę tego na nowych warunkach. Tak mi się wydaje że jest
Rozumiem , ze wyplacili ci bonus na konto glowne tylko wyplata na konto bankowe nie chce przejsc? Czy wogole nie dostales kasy ?

winston1978 459

winston1978

Użytkownik
4.4. LEBULL zastrzega sobie prawo do zakończenia Promocji w dowolnym czasie, o czym poinformuje Uczestników w formie komunikatu umieszczonego na stronie internetowej www.lebull.pl. Zakończenie Promocji nie będzie dotyczyło Uczestników, którzy spełnili warunki uprawniające do przyznania Bonusu od depozytu lub Freebetu przed opublikowaniem komunikatu o zakończeniu Promocji.

Oni będą mieli Sajgon jutro zgłaszajcie to jak macie stare konta na nowych zasadach

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
4.4. LEBULL zastrzega sobie prawo do zakończenia Promocji w dowolnym czasie, o czym poinformuje Uczestników w formie komunikatu umieszczonego na stronie internetowej www.lebull.pl. Zakończenie Promocji nie będzie dotyczyło Uczestników, którzy spełnili warunki uprawniające do przyznania Bonusu od depozytu lub Freebetu przed opublikowaniem komunikatu o zakończeniu Promocji.

Oni będą mieli Sajgon jutro zgłaszajcie to jak macie stare konta na nowych zasadach
Tam jest jeden wielki burdel. Ja spelnilem warunki zanim wogole powstaly nowe zasady a i tak mi obrotu nie zaliczyli (1000 obrocone w sobote rano) , takze oni to nie wiem czy beda wyplacalni jak mam byc szczery

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Nie no w weekend to płacili aż miło ja z 15 kont przerobilem w weekend . Problemy się zaczynają od dzisiaj
no nie wiem, ja w piatek rano jedno konto bez problemu a drugie juz w sobote obrot niezaliczony , licznik stoi na 850. Kolega ten sam problem, nagle licznik stanął. każde zdarzenie sporo powyżej 1,8 i żadnego zwrotu na kuponie i w moim przypadku i kolegi również. Może miałeś szczęście.

Do góry Bottom