Generalnie buk spoko,obrót bez problemu zrobiony i bonus przyznany, wypłaty szybkie.No nic scam ale limity straszne od samego początku. Max 2-3 stówki na czysto z zakładu dają ugrać.
Masz zagraniczna sieć ustawiona z tego co widzę. Przelacz np na wifi i powinno działać . Wyczyść sobie jeszcze pamięć podręcznaJa wróciłem do Polski i strona dalej mi nie działa na dwóch urządzieniach xd jako jedyna hazardowa. Dobra daje sobie już z nimi spokój ale mega dziwne.
Już się zaczęło klasyczne zakładanie kont na psy koty i siostry czyli promocja potrwa jeszcze max tydzień. A zaraz będzie nagonka na to że był zły oczywiście bo się w końcu czepi. U nas nie ma szans żeby dać ludziom promocje bo się musi nachapac to zera po prostu grubas kazdyU mnie na drugim koncie problem : pokazuje 850 zl obrocone a obrocilem 1000. Zastanawiam sie czy probowac kolejne 150 czy czekac
jak buk przyjmuje zaklady tylko tym co przegrywaja a wygrywajacych blokuja to jest dobrze.Już się zaczęło klasyczne zakładanie kont na psy koty i siostry czyli promocja potrwa jeszcze max tydzień. A zaraz będzie nagonka na to że był zły oczywiście bo się w końcu czepi. U nas nie ma szans żeby dać ludziom promocje bo się musi nachapac to zera po prostu grubas kazdy
Ale naprawili już ten problem z nie zaliczanym obrotem? bo zastanawiam się czy wpłacać.Konto założone w piątek, obrót w sobotę i niedzielę, tylko live. Po obrocie od razu bonus dopisany. Wypłata zlecona w niedzielę, po chwili zaakceptowana. Dzisiaj kasa na koncie (ale to wina PKO). Jeszcze mam jakiś freebet 75 PLN do wykorzystania. Ogólnie wpłacić, obrócić, wypłacić i do widzenia
Spróbuj w trybie incognitoJa wróciłem do Polski i strona dalej mi nie działa na dwóch urządzieniach xd jako jedyna hazardowa. Dobra daje sobie już z nimi spokój ale mega dziwne.
U mnie od początku każdy zakład zaliczało. Więc może to jakiś wybiórczy problemAle naprawili już ten problem z nie zaliczanym obrotem? bo zastanawiam się czy wpłacać.