Jakieś problemy techniczne z freebetami są. Ja również nie mogę postawić. Są tego świadomiZalozylem dzis konto i bylo oki,chcialem teraz zagrac za freebet 25 zl i brak mozliwosci,nie ma tego prezenciku w ogole takiej opcji
Co jest 5??
Jakieś problemy techniczne z freebetami są. Ja również nie mogę postawić. Są tego świadomiZalozylem dzis konto i bylo oki,chcialem teraz zagrac za freebet 25 zl i brak mozliwosci,nie ma tego prezenciku w ogole takiej opcji
Co jest 5??
W ogole na stronie nie pogadaszO której tam livechat pracuje?
Od dawna nie mozesz zagrac za ten freebet??Jakieś problemy techniczne z freebetami są. Ja również nie mogę postawić. Są tego świadomi
Sumuja się kazde zaklady. Nie tylko przegrane. Obrot 2x wartosc depozytu min 1.80 kazde zdarzenie. Jesli ktos zagral nizsze kursy to nie zalicza do obrotu. Można rozbic na kilka kuponow, nie trzeba całością wplatyJest problem z sumowaniem obrotu tak samo, dostałem odpowiedź, że sumuje tylko przegrane zakłady mimo tego, że moje były przegrane i ich nie zsumowało
problem znany, nie wiadomo kiedy będzie rozwiązany
po pięknym początku zaczynają się jakieś dziwne jaja dziać
Oni już tydzień temu jak grałem to pisali mi w mailu że mają problem techniczny z bonusami i pracują aby jak najszybciej rozwiązać problem xDDTo Ci piszę, że nie sumują.
Zatrzymał mi się obrót na 890 zł. Zagrałem jeszcze za prawie 500, przegrałem. Zapytałem o co chodzi i dostałem taką wiadomość.
Dzień dobry,
W związku z wystąpieniem problemu technicznego z działaniem bonusu, system zalicza tylko przegrane zakłady. Problem jest znany i nasz dział IT pracuje nad jego rozwiązaniem. Bardzo prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, jako, że czas naprawy tego błędu niestety nie jest dokładnie nam znany.
Pozdrawiam,
Mam Ci to narysować bo chyba masz problem ze zrozumieniem?
E: Twierdzą, że mają problem techniczny który nie pokrywa się z rzeczywistością.
we Wtorek, Środe i Czwartek problemów na pewno nie mieli bo 5kont założyłem i śmigało aż miło ale to było do przewidzenia , że przy takiej zajebistej promce coś "jebnie"Oni już tydzień temu jak grałem to pisali mi w mailu że mają problem techniczny z bonusami i pracują aby jak najszybciej rozwiązać problem xDD
Piec kont masakra husaria nadciągawe Wtorek, Środe i Czwartek problemów na pewno nie mieli bo 5kont założyłem i śmigało aż miło ale to było do przewidzenia , że przy takiej zajebistej promce coś "jebnie"
A freebet również wykorzystałeś?Wszystko już działał dzisiaj wpłaciłem zrobiłem obrót dodali bonus
TakA freebet również wykorzystałeś?