>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
Lubań @1.40 betclic ✅ 5:0 86’

Na innych bukach mozna złapać 1.65 nawet. Solidne Łużyce kontra beniaminek z Grębocic, który miał już podejście do IV ligi i skończyło się katastrofą. Łuzyce jeszcze bez wygranej w tym sezonie, ale dzisiaj powinni się przełamać. Na inaugurację remis z innym beniaminkiem z Gaci, który powinien być najlepszym z beniaminków, później porażka ze stawianym do awansu Słowianinem. W Grębocicach Łużyce powinny wygrać i zacząć piąć się w górę tabeli, w tamtym sezonie zajęli szóste miejsce i w tym również powinno być solidnie, a Sparta to jak dla mnie zespół, który będzie tułał się po dole tabeli.

Zmigrod @1.57 betclic ❌1:1…

Piast Żmigród solidny, pierwsza piątka na koniec sezonu to myślę, że taki must have. Mysłakowice beniaminek, ograli na inaugurację Piast Nowa Ruda, który wg mnie będzie dołował, ale to tyle. Cel główny beniaminka to utrzymanie, wzięli dwóch zawodników właśnie z Piasta Nowa Ruda. W Ksieginicach, słabszych potencjalnie od Żmigrodu, przegrali 2:3, gdzie przez moment było już nawet 0:3. Dla mnie tu Żmigród bierze pełną pulę, tym bardziej że sezon zaczęli od remisu ze Słowianinem i rozbili 6:0 Grębocice.

Bez analizy. Gać - Bielawianka 1 @1.70 ✅ 5:0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1974
P 9

plokin

Użytkownik
Lubań @1.40 betclic

Na innych bukach mozna złapać 1.65 nawet. Solidne Łużyce kontra beniaminek z Grębocic, który miał już podejście do IV ligi i skończyło się katastrofą. Łuzyce jeszcze bez wygranej w tym sezonie, ale dzisiaj powinni się przełamać. Na inaugurację remis z innym beniaminkiem z Gaci, który powinien być najlepszym z beniaminków, później porażka ze stawianym do awansu Słowianinem. W Grębocicach Łużyce powinny wygrać i zacząć piąć się w górę tabeli, w tamtym sezonie zajęli szóste miejsce i w tym również powinno być solidnie, a Sparta to jak dla mnie zespół, który będzie tułał się po dole tabeli.

Zmigrod @1.57 betclic

Piast Żmigród solidny, pierwsza piątka na koniec sezonu to myślę, że taki must have. Mysłakowice beniaminek, ograli na inaugurację Piast Nowa Ruda, który wg mnie będzie dołował, ale to tyle. Cel główny beniaminka to utrzymanie, wzięli dwóch zawodników właśnie z Piasta Nowa Ruda. W Ksieginicach, słabszych potencjalnie od Żmigrodu, przegrali 2:3, gdzie przez moment było już nawet 0:3. Dla mnie tu Żmigród bierze pełną pulę, tym bardziej że sezon zaczęli od remisu ze Słowianinem i rozbili 6:0 Grębocice.

Bez analizy. Gać - Bielawianka 1 @1.70
Dziwna sprawa z Żmigrodem, bo na sts był już kurs 1.32, a teraz betclic zjechał do 1.3. Potwierdzam, że jeszcze chwilę temu faktycznie mieli 1.57.

G 6K

grubaryba

Użytkownik
Przecież te rynki kwotowo są tak g... za przeproszeniem, ze w większości jeśli już przyjmą powiedzmy te 200 to kurs leci o 0.2 i więcej.

robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
Słowianin - Barycz

Dwa słowa, bo widziałem, że było tutaj pytanie o Barycz. To tak jak maer maer pisał, jest tam dużo pieniazka, bardzo dużo jak na realia czwartej ligi. Zarobić można wiele, kadrowo, patrząc przez pryzmat nazwisk i przeszłości najlepsza ekipa w lidze, ale dziś grają w Woliborzu z drugim z kandydatów do awansu, gdzie pieniążka również nie brakuje. Jest pewnie mniejszy, ale i tak fajny jak na czwartoligowe realia. Jedni i drudzy będą grali o miejsca w czołówce. Już ubiegły sezon to pokazał. Dwa lata temu Barycz ledwo się utrzymała, bo była reorganizacja ligi, a Slowianin przegrał trzecią ligę po barażu z Karkonoszami.

Stawianie dziś na Barycz na wyjeździe po kursie ~1.5 to spore ryzyko i odradzam. Wczoraj mialem mniej czasu i nie dopisałem, żeby omijać Swidnice z Piastem, bo to jakieś tam derby, obie ekipy ze swoimi problemami. Dziwnie nisko jest też MJO z Prochowiczanką. Kursy 1.25-1.30 zdecydowanie nie do gry i też odradzam, chociaż MJO jest faworytem i to bez dwóch zdań, ale nie aż tak ogromnym jak dysproporcja w kursach.

Dziś obok Żmigrodu i Gaci (do długiej taśmy lepiej z X) warto uderzyć w kierunku Chrobrego. Ograli w drugiej kolejce MJO, mają Machaja, ciężko będzie beniaminkowi z Ząbkowic o jakikolwiek punkt, nie mówiąc o trzech. Warto jednak pamiętać, że to wyjazd, jedynka ChG gra jutro i spadów może nie być. Poza tym mecze z rezerwami dla tych mniejszych zespołów to zawsze jakiś tam bodziec motywacji dodatkowy, więc ze stawką też bym nie szarżował. ✅1:0

Z tej trójki dla mnie najbardziej optymalne jest granie na Żmigród, chociaż kursy już zdecydowanie gorsze niż wczoraj rano. Na eToto popołudniu wczoraj złapałem jeszcze 1.5, warto sprawdzić jak coś.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +468
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Start Pruszcz -Polonia Bydgoszcz x2 3.9
Superbet
Do Pruszcza przyjeżdża ekipa z Bydgoszczy.W pierwszym spotkaniu Start przegrał z beniaminkiem ,a następnie rozbił u siebie słaby Łokietek.Polonia grała pierwsze spotkania z mocniejszymi rywalami .Dziś gracze z Bydgoszczy przyjeżdżają myślę jeszcze bardziej zmotywowani , wraca mózg drużyny,zawodnik który będzie ciągnął tą ekipę i dawał jej bardzo dużo w ofensywie .To nie jest pewniak ,bo równie dobrze mogą przyjąć 2-3 gole .Często w spotkaniach jest tak, że jeśli drużyna strzela sporo bramek w poprzednim meczu to w następnym jest ich mniej .Liczę, że zdeterminowani goście którzy muszą powoli punktować coś urwą.

Otrzymane punkty reputacji: +887
Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Piłka nożna, IV liga Lubuska ⚽
Lechia II Zielona Góra vs. Ilanka Rzepin

Informacja jest taka, że pierwsza drużyna Lechii nie rozgrywa swojej kolejki i będą robić spady do II zespołu, by im pomóc w utrzymaniu, na czwartym poziomie rozgrywkowym. Aż 13 zawodników z III ligi zagra na szczeblu niższym. Teoretycznie nie jest to jakaś przepaść, ale wzmocnienie jednak powinno być potężne. Dlatego te kursy wydają się przesadzone, a u wielu bukmacherów poważnie spadły. Oczywiście mimo wzmocnień mogą ten przegrać, bo Ilanka ma swoje ambicje, ale kursy wydają się nieadekwatne do potencjalnych składów.

👉 Lechia II Zielona Góra wygra lub remis @1,8 (betclic) ✅

Opcja ryzykowna:
👉 Lechia II Zielona Góra wygra @2,75 (betclic) ✅

Więcej analiz z innych sportów TUTAJ

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2777
pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
OLIMPIA ZAMBRÓW - CZARNI CZARNA BIAŁ.

TYP: OLIMPIA ZAMBRÓW

kurs: 1.50 forbet/betclic

Goście dziś osłabieni brakiem kilku grajków. Zambrów po sporych przejściach po spadku z trzeciej ligi. Mimo wszystko został m.in. Przemysław Jastrzębski. Przepaść na podlasiu między ekipami 4-ligowymi, a 3-ligowymi jest jednak ogromna. I na osłabionych rywali powinno to spokojnie wystarczyć. Widzę tu minimum dwubramkowe zwycięstwo gospodarzy.

TARPAN MROCZA - WISŁA DOBRZYŃ
typ: WISŁA DOBRZYŃ (DNB)
kurs: 2.15 superbet

Gospodarze to zbieranina młodości. Średnia wieku w ostatnim meczu to 18.5 lat!
Tarpan: Karol Ossowski (18) - Tymoteusz Pryczkowski (19), Adam Kempa (18), Dawid Born (20), Olaf Olszewski (18), Dawid Froncek (19), Mateusz Zatorski (17), Igor Musiał (19) (56' Jakub Myler (19)), Tsubasa Hashidate (20), Vadym Solohub (20) (85' Bartosz Kienast (15)), Maksym Nazarov (20).

JEZIORAK IŁAWA - OLIMPIA OLSZTYNEK

TYP: JEZIORAK IŁAWA

kurs: 1.85 forbet

Najwyższy czas na pierwszy komplet punktów Jezioraka. Początek sezonu mieli trudny, sporo piłkarzy dołączyło do klubu tuż przed startem ligi i tak jak mówił trener iławian na ostatniej konferencji potrzebowali kilku tygodni na zgranie. W ostatniej kolejce powalczyli w derbach z Ostródą (0-0) grając przez połówkę meczu w 10 na 11. Dziś idealny rywal na "przełamanie". Olsztynek pod wodzą pana Rogalskiego, to w mojej ocenie będzie bardzo podobna ekipa do tej jaką doprowadził do spadku w minionym sezonie - Polonia Iłowo. Przed sezonem z klubu odszedł najlepszy zawodnik Mark Usovich (Polomia Lidzbark Warm.)

ORZEŁ PRZEWORSK - SOKÓŁ NISKO

TYP: SOKÓŁ NISKO (DNB)

kurs: 4.20 superbet lub x2 2.80

Zdecydowanie za wysoki kurs na gości. W okresie przygotowawczym wyglądali bardzo dobrze. Dokonali solidnych wzmocnień. Po 3 spotkaniach z dobrymi ekipami mają 4 pkt na koncie. Po takim kursie próbuję. Bezpieczniejsza opcja to x2 po 2.80.

1724488455293.png

BŁĘKITNI II STARGARD - ORZEŁ WAŁCZ

TYP: BŁĘKITNI II STARGARD

kurs: 2.30 sts

Był ciekawy kurs na rezerwy Błękitnych, ale zostały ości... Bukmacherzy sts jak to mają w zwyczaju szybko robią pod siebie, i ze startowego kursu zostało 1.40... na ostatnią ekipę ligi (0 pkt, bramki 1-12).

Otrzymane punkty reputacji: +324
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dobrzyń mecz 50/50 nie warte gry

edit
Po co piszesz 2.3 jak jest 1.35 mistsz🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +265
sunfirex 35,9K

sunfirex

Użytkownik
Dobrzyń mecz 50/50 nie warte gry

edit
Po co piszesz 2.3 jak jest 1.35 mistsz🤣
Jednak Wisła Dobrzyń była warta gry. Zamiast się cieszyć, że ktoś wrzuca analizę z niższych lig gdzie często kursy są niedoszacowane i do tego ma dobrą skuteczność to nie dość, że nic konstruktywnego nie masz do powiedzenia to jeszcze stękasz. Nie pasuje Ci to nie graj

Otrzymane punkty reputacji: +934
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Jednak Wisła Dobrzyń była warta gry. Zamiast się cieszyć, że ktoś wrzuca analizę z niższych lig gdzie często kursy są niedoszacowane i do tego ma dobrą skuteczność to nie dość, że nic konstruktywnego nie masz do powiedzenia to jeszcze stękasz. Nie pasuje Ci to nie graj

Chłop tylko bazuje na spadkach, a wiedza nikła o zawodnikach Tarpana,super na farcie strzelili w 89min .
Przebił aiebie sam w podaniu kursu 2.3 ,gdzie był aktualnie 1.3 😂

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Cieszy mnie to ,następny co napisał to samo 😅
Szajka z pomorskiego 😅

Żebym jeszcze nie miał racji, ale parafianie z ludzi głupich robi, gdzie widoczny kurs na sts był 1.3🤣

pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
człowieku ja ci się nie muszę z niczego tłumaczyć. typ zagrałem w sts dokładnie po 2.31. na to samo zdarzenie były przeróżne kursy w momencie pisania analizy. jedni mieli 1.80, drudzy 1.70, trzeci 1.30; decyzja czy to wciąż warte gry po obecnych kursach należy wyłącznie do tych którzy korzystają z danego typu.

1724589629626.png

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Typ zagrany w środę lub czwartek ,a w sobotę kiedy podawałeś na na sts był 1.35 więc niestety to bzdura totalna i oszustwo .Po co piszesz ,że typ z sts jak można było podać np 1.8 z superbet .Więc ściema totalna pracownika bukmachera .

Otrzymane punkty reputacji: +582
G 6K

grubaryba

Użytkownik
człowieku ja ci się nie muszę z niczego tłumaczyć. typ zagrałem w sts dokładnie po 2.31. na to samo zdarzenie były przeróżne kursy w momencie pisania analizy. jedni mieli 1.80, drudzy 1.70, trzeci 1.30; decyzja czy to wciąż warte gry po obecnych kursach należy wyłącznie do tych którzy korzystają z danego typu.

Pokaż załącznik 45269
Czyli to Ty psujesz rynek kwotami rzędu 200 PLN - bo tyle w tym smiesznym buku zbija kurs o 0.3-0.4. Nic tylko pogratulować.....

Otrzymane punkty reputacji: +187
Do góry Bottom