>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info CS2 transfery/info/newsy

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Dokładnie tak, wiele osób z tier1 i nie tylko zawodnicy jak już mówiłem chwalili Snaxa bo on wnosi niesamowicie dużo do zespołu, patrz Ence gdzie wszedł na gorąco i co pokazał. Ludzie myślą, że o grze zawodnika świadczą tylko kille. Snax ma rolę kierować grą innych a nie top fragować. Widać doświadczenie w wielu decyzjach.

Co innego ma powiedzieć fanboy Janusza... Niż pisać o bombie na forum xD Oceń ruch na chłodno i obiektywnie. Słaby ruch G2.
Obiektywnie patrząc to chętnie się dowiem kogo twoim zdaniem miało ściągnąć G2 jako IGLa.

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Nitr0 przechodzi do NRG

Obecny skład NRG
autimatic
Brehze
oSee
HexT
nitr0

Super to nie wygląda, ale jestem ciekawy jak pograją.formacyjnie i zadaniowo wygląda to całkiem spoko

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Coś niesamowitego co się dzieje na scenie csa z udziałem Polaków!

Ultimate oficjalnie w Team Liquid na Blasta!

Roland chłopaku, ależ to jest dla ciebie szansa! Coś pięknego!

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Dobry ruch. Myśleli najpierw o Hadesie finalnie jest ultimate. Oglądałem jego kilka ostatnich występów jest potencjał.

-Ultimate
-JKS
-Yekindar
-Naf
-Twistzz

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
W mojej ocenie dla dychy totalnie nie leży cs2. Hades okej bo naprawdę uważam że tego skilla ma i potencjał jest jak najbardziej. Nawrot no trochę nie, nie taka scenę jaka chcą byc Monte

prof 59,1K

prof

Użytkownik
Tylko zeby Yekindar zaczal troche lepiej grac w nowym rosterze bo czasami mam wrazenie ze jest entry dederem a nie entry fragaerem

P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Tak jak mówiłem snax nie jest na poziomie Tier1, do G2 brakuje mu baaardzo baaardzo duzo umiejetnosci dzis to pokazuje że jest za słaby. Kolejny ,, hooxi,, w g2, będzie pośmiewisko z Polaka rodaka nie mają chłopaki szczęścia do prowadzących mieli Aleksiego ale go oddali :(

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Tak jak mówiłem snax nie jest na poziomie Tier1, do G2 brakuje mu baaardzo baaardzo duzo umiejetnosci dzis to pokazuje że jest za słaby. Kolejny ,, hooxi,, w g2, będzie pośmiewisko z Polaka rodaka nie mają chłopaki szczęścia do prowadzących mieli Aleksiego ale go oddali :(
Twoja wypowiedź gdzie Snax właśnie gra PIERWSZĄ mapę w swojej karierze w G2.....ja nie wiem czy się z ciebie śmiać czy płakać z twojej głupoty, na prawdę.
Tak jak by pisać że Mbappe to niewypał po 20 minutach jego pierwszego spotkania.
Snax jest chłopie od prowadzenia gry, czyli z wyników się go rolnicza.
Na litość boską, nie mogę z takich osób jak ty.
Eot.

P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Twoja wypowiedź gdzie Snax właśnie gra PIERWSZĄ mapę w swojej karierze w G2.....ja nie wiem czy się z ciebie śmiać czy płakać z twojej głupoty, na prawdę.
Tak jak by pisać że Mbappe to niewypał po 20 minutach jego pierwszego spotkania.
Eot.
własnie ja nie moge z takich osob jak Ty G2 wygrywało mecze, turnieje a Ty jechałes na Hooxiego co swoja ,,analize,, Twoj kazdy wpis o g2 był o tym jak słaby jest hooxi mimo ze wygrywali, jestes fanboyem snaxa i nawet gdyby robił 0/12, a G2 dostawało by kazdy mecz 12;0 dalej byś pisał ze to nie jego wina tylko druzyny
Nie wiem czy Twoim chłopakiem jest snax czy o co tutaj chodzi ale zejdz na ziemie chłopie

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
T
własnie ja nie moge z takich osob jak Ty G2 wygrywało mecze, turnieje a Ty jechałes na Hooxiego co swoja ,,analize,, Twoj kazdy wpis o g2 był o tym jak słaby jest hooxi mimo ze wygrywali, jestes fanboyem snaxa i nawet gdyby robił 0/12, a G2 dostawało by kazdy mecz 12;0 dalej byś pisał ze to nie jego wina tylko druzyny
Nie wiem czy Twoim chłopakiem jest snax czy o co tutaj chodzi ale zejdz na ziemie chłopie
To z ciebie się śmieją :) jak można po 15 minutach pierwszego meczu w nowej ekipie pisać że nie wypał, przecież każdy by się za głowę złapał z twojej głupoty, zresztą już się śmieją mi na PW odnośnie ciebie. Więcej nie odpowiadam bo szkoda się tak zniżać.

P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
T

To z ciebie się śmieją :) jak można po 15 minutach pierwszego meczu w nowej ekipie pisać że nie wypał, przecież każdy by się za głowę złapał z twojej głupoty, zresztą już się śmieją mi na PW odnośnie ciebie. Więcej nie odpowiadam bo szkoda się tak zniżać.
XDDDDDDDDDDDD tak Tobie to zawsze na PW wszyscy pisza i cie chwalą, proszą o typy itd. Zawsze gdy nie masz racji jest ta sama gadka xD ,, pisza mi na priv,, smieszny jestes
Ze snaxem jest to samo co by było gdyby Real Madryt wział Wawrzyniaka do drużyny jest o kilkanaście poziomów niżej od drużyny ale Ty jako fanboy zawsze bedziesz bronić i mówił ze tak nie jest ... typowe dla ciebie

M 2,5K

maciek2510

Użytkownik
Eot.
Tak, gra pierwsza mapę z nowym zespołem na turnieju o 1 bańkę.
Otóż kolego to tak to nie wygląda i powiem Ci więcej, że nawet randomowe faceity pokazały, że snax będzie zamykał.
A jak masz jednego który notorycznie zamyka to musisz miec pozostałych czterech pewniaków. Niestety w przypadku G2 może i nie ma nexy, ale hunter nie dojeżdża poziomem.
Bardzo możliwe że G2 ze snaxem coś wygra, ale to nie jest ekipa na finały czy nawet półfinały każdego dużego turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +73
P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Po turnieju wróć, nabierz pokory i zobacz jakie staty wykręci snax bo na pewno duzo gorsze niz poprzedni IGL G2 (w swoim debiutanckim turnieju) tego jestem pewny

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Po turnieju wróć, nabierz pokory i zobacz jakie staty wykręci snax bo na pewno duzo gorsze niz poprzedni IGL G2 (w swoim debiutanckim turnieju) tego jestem pewny
Skoro ty wymagasz świetnych statystyk od prowadzącego wchodzącego do ekipy to tylko świadczy o tym, że nie masz pojęcia to csie :) dziękuję ;)

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Cisza Panowie. Każdy ma swoje zdanie i opinie. Możemy się z nią zgadzać bądź też nie. Ja również nie zgadzam się z P PitaRajt66 w sprawie Janusza. Na pewno nie ma co oceniać po dwóch mapach. Ciężko się wpasować jako prowadzący do drużyny gdzie już jakiś czas gra ze sobą i ma swoje nawyki. Snax pierwsza mapę zagrał słabo fakt, druga na poziomie. Poczekalbym z opiniami bo uważam że totalnie na to za wcześnie.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Już prawie po turnieju, G2 w finale. Wróciłem jak prosiłeś :) Pokory to chłopczyku nabierz ty i na przyszłość nie bądź taki pewny bo ci to nie wychodzi :) Ignor leci dla ciebie, więc twojej odpowiedzi już nie zobaczę, ale na przyszłość nie rzucaj się tak, gdy się na czymś nie do końca znasz. Pozdrawiam cieplutko i nie do usłyszenia.

Otrzymane punkty reputacji: +50
T 1,2K

Tedii

Użytkownik
Corek z ciebie niby taki znawca a wystarczy spojrzeć w dłuższym rozrachunku na twoje typy to już nie wychodzi tak kolorowo. Tak, wiem, trafiłeś dwa typy ostatnio więc podskakujesz, ale prowadź temat, rób rozliczenia i wszyscy zobaczą jaki to jesteś kozak, bo ja umiem liczyć i widzę jaką masz skuteczność na jakich kursach co podajesz czy to w działach, czy na chacie, a ego to masz wystrzelone w kosmos. Oczywiście wiem, ludzie na privie ci pisza że jesteś super i na pewno ci zaraz napiszą że się ze mnie śmieją :D Obserwuje to forum od jakiegoś czasu i bardziej zakompleksionego użytkownika niż ty to ciężko znaleźć. Na szczęście widzę, że nie tylko ja to zauważyłem bo już zacząłem się martwić o te forum

jozzy22 701,8K

jozzy22

Użytkownik
Corek z ciebie niby taki znawca a wystarczy spojrzeć w dłuższym rozrachunku na twoje typy to już nie wychodzi tak kolorowo. Tak, wiem, trafiłeś dwa typy ostatnio więc podskakujesz, ale prowadź temat, rób rozliczenia i wszyscy zobaczą jaki to jesteś kozak, bo ja umiem liczyć i widzę jaką masz skuteczność na jakich kursach co podajesz czy to w działach, czy na chacie, a ego to masz wystrzelone w kosmos. Oczywiście wiem, ludzie na privie ci pisza że jesteś super i na pewno ci zaraz napiszą że się ze mnie śmieją :D Obserwuje to forum od jakiegoś czasu i bardziej zakompleksionego użytkownika niż ty to ciężko znaleźć. Na szczęście widzę, że nie tylko ja to zauważyłem bo już zacząłem się martwić o te forum
"Przyjacielu" błyśniǰ jakąkolwiek wiedzą (szczęściem) choćby bierkami pod wodospadem, a później komentuj typy innych użytkowników.

Otrzymane punkty reputacji: +1662
Do góry Bottom