'Corek
Znawca - e-sport
Jame wypada z tego co słyszałem.Kto nie zagra u Virtus Pro ze tak kursy urosly az do 5 ? niewidze nigdzie info.
Jame wypada z tego co słyszałem.Kto nie zagra u Virtus Pro ze tak kursy urosly az do 5 ? niewidze nigdzie info.
Zobaczysz bo TaZ pewnie zagra pierwsze spotkanie z tego co wiem bo Monesy nie zdąży, ale następne już full skald.Corek na HLTV nadal informacja że TaZ zagra
EDIT: faktycznie świeża zmiana. A szkoda i nie szkoda bo zobaczyłbym TaZa przy kompie
Dla mnie Falcons to takie nasze piłkarskie P$G i nie kibicuje im nawet w najmniejszym stopniu a nawet bym rzekł, że trzymam kciuki aby nie pozyskali nikogo. Jeśli przejdą to skończą jak jabbi i stavn, uciekinierzy z Heroic do Astralis.A nie słyszałeś że o Niko i monesy drugie podejście robi Falcons ? Próba pozyskania
Nie no chłopie zrobiłeś mi dzień. Snaxa stawiasz obok Hooxiego? Najpierw to HooXi musiał by wyjechać 73 piętra do góry aby zrównać się z Januszem. Po tym mieszanym okresie, monetami ciężkim gdzie Snax był bliski końca kariery pokazuje, że można wrócić na szczyt u to w jakim stylu! Nie mogę się doczekać jak to będzie chodzić, kto jak kto ale Snax wie świetnie o co chodzi w awp i jeśli swoją wiedzę i prowadzenie połączy z grą Monesy to może być pięknie.Zmiana z jednego ,, hooxiego ,, na drugiego tego samego pokroju... słaby ruch g2
A nie jest to bomba? No chyba że ty się spodziewałeś takie ruchu bo mi nawet przez myśl by nie przeszło, że Snax tu dołączy a co za tym idzie jest to dla mnie prawdziwa bomba, po za tym mówisz o średnich wynikach jego ekip gdy był w roli igl. Chłopie, z niego każdy był zadowolony, każdy go chwalił, a to że zespół nie robi wyników to nie można zwalać winy na igla, który podejmuje decyzję a nie strzela za innych, zresztą jak widać władze G2 są tego samego zdania co ja.a nie wiem po czym wnioskujecie, że to bomba,