R
53,2K
Rosolski91
Użytkownik
100% prawdy, nie ma 1 szóstki Włoch bo są na wakacjach
No to grają ludzie np. Kanadę , ja nie zagrałem tego meczu ale nie wiem czemu śmiejesz się z tego kto jaki wybór podjął, to nie o to chodzi tutaj na forum. Tu chodzi żeby sobie pomagać podawać jakieś info o składach czy czysto w wolnym czasie napisać jak się coś zagra. To z ciebie też ludzie się powinni śmiać bo grasz Japonię? Nie rozumiem twojej filozofii wcale.Rozumiesz jeden z drugim że obserwacja kursów i pewnych zależności nie oznacza gry na spadki i wzrosty? Typowanie patrząc na formę to dopiero są jaja Grajcie Kanade to przynajmniej kursy podnosicie eksperci od value
Ps. Pinio, to może pojedynek na typy? Ty patrzysz na formę i tego typu bzdety a ja tylko na kursy itp.
To po co jesteś w tym dziale?Nie jestem tutaj od analiz siatkarzykow. Stchórzyłes więc ciach bajera
Unibet ma coś takiego...Znacie jakieś promocje u buka zwracające uwagę na finałowy turniej Ligi Narodów (VNL)? Na ten moment widzę tylko coś w rodzaju ich Kursu+ i to nawet dwie sztuki LINK. Generalnie Euro2024 się schowało na kilka dni i myślałem, że naturalnie w to miejsce wejdzie siatkówka - ale taki c*uj, taki c*uj.
To co proponujesz? +3,5 seta over pkt? Kurek under?nie liczcie na to ze te leniwe klauny francuskie zagraja z nami z takim samym "zaangażowaniem" jak wczoraj przeciwko wlochom B gdzie zwyczajnie sobie jaja robili, nawet jak przegrywali i byli pod sciana to i tak usmiechy na twarzach, luz blues i zero spiny... dziwne to bylo.. wygrac wygrali ale w dziwnych okoliczniosciach. ja przewiduje ze dzisiaj od poczatku bedzie spina z ich strony a nie takie kompletne olewatorstwo i zobaczymy calkowicie inna francje. sportowo polska i tak wygrac powinna ale kursy bardzo slabe, brazka umiala sie mega zmobilizowac i miec na wyciagniecie reki 2-0 grajac mega dobrze, francuzy tez grac umieja.
mam juz pograne wczesniej win ln polski tak wiec kierunek jest jeden, plan na mecz to jak beda dobre miejsca i kursy value inplay dogrywac na polske. to samo rozgrywalem w meczu z brazka. na mecz finalowy plan bedzie tez ten samTo co proponujesz? +3,5 seta over pkt? Kurek under?
Ode mnie Clevnot over 13,5 pkt 1,83 betclic
Oni się już raczej śmieją ale z samych siebie.nie liczcie na to ze te leniwe klauny francuskie zagraja z nami z takim samym "zaangażowaniem" jak wczoraj przeciwko wlochom B gdzie zwyczajnie sobie jaja robili, nawet jak przegrywali i byli pod sciana to i tak usmiechy na twarzach, luz blues i zero spiny... dziwne to bylo.. wygrac wygrali ale w dziwnych okoliczniosciach. ja przewiduje ze dzisiaj od poczatku bedzie spina z ich strony a nie takie kompletne olewatorstwo i zobaczymy calkowicie inna francje. sportowo polska i tak wygrac powinna ale kursy bardzo slabe, brazka umiala sie mega zmobilizowac i miec na wyciagniecie reki 2-0 grajac mega dobrze, francuzy tez grac umieja.