Spotkanie: Jagiellonia - Warta
Typ:
Jagiellonia strzeli powyżej 1.5 gola
Jagiellonia wygra mecz
Jagiellonia wygra 1.połowę
Kurs: 2,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Ostatnia kolejka i wielka nadzieja w Białymstoku, że wreszcie pierwszy raz Duma Podlasia zostanie mistrzem Polski. Ogromne wyzwanie przed podopiecznymi trenera Siemienieca i muszą przede wszystkim wygrać ten mecz w swoich głowach.
Warta już po sezonie, bo ma utrzymanie i nie powinna, być biorąc pod uwagę ostatnią formę, wymagającym rywalem dla nadchodzących nowych czempionów naszej najlepszej ligi w Europie ....
Krótko... to będzie mecz do jednej bramki i gospodarze już do przerwy powinni wyjść na prowadzenie, a wygrana końcowa powinna być jeszcze bardziej okazała.
Może i wygrac Jaga 5:0 ale może to być tez klasyczny upier... kuponów. Po takich marnych kursach warto grać cokolwiek? Chyba nie.Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Jagiellonia - Warta
Typ: Wygrana gospodarzy
Kurs: 1.50
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Ostatnia kolejka polskiej Ekstraklasy i ogromna szansa przed zespołem Jagiellonii aby po ostatnim gwizdku osiągać wynik którego nikt się nie spodziewał. Jaga przed ostatnią serią gier liderem tabeli jednak aby cieszyć się z mistrzostwa musi wygrać. Szansa na dobry wynik duża ponieważ na własnym stadionie Jagiellonia prezentuje się bardzo dobrze co potwierdza 36 punktów zdobytych w 16 meczach. Rywalem Warta która walczy o utrzymanie ale końcówka sezonu słaba i 3 porażki bez strzelonej bramki w 4 ostatnich meczach. Jagiellonia wygrała 3 ostatnie domowe mecze przeciwko Warcie i dziś liczę na podtrzymanie dobrej serii.
Przychodzi mi na myśl Borussia z tamtego sezonu.Może i wygrac Jaga 5:0 ale może to być tez klasyczny upier... kuponów. Po takich marnych kursach warto grać cokolwiek? Chyba nie.
Jest tam coś więcej o tym przerwaniu przez piro? Ile ma trwać przerwa itp. Trzeba sprawdzic stadiony na których będą mecze, pogodę i ogarnac ile będzie się trzymał dym z racBetfan wrzucił kilka zakładów specjalnych na Multilige najbardziej przypadły mi do gustu te poniżej
Czy w dowolnym meczu zostanie wykonany rzut rożny po którym piłka nie dotknięta przez nikogo wyjdzie poza linię boczną boiska? TAK @5
Dlaczego niby nie? To tylko nasza liga wszak. Będą nerwy w walce o majstra i utrzymanie więc może akurat
Gol strzelony przez obrońcę @1,85
Sprawdziłem kilka kolejek wstecz i zwykle siadało. Będą wspomniane rogi ale i inne SFG myślę że okazji nie zabraknie
Mecz przerwany z powodu piro @1,85
Tu raczej analizować nie trzeba ostatnia kolejka zazwyczaj obfituje w tego typu sytuacje
Dowolna drużyna strzeli 5 bramek 1 10
Tutaj kurs kuszący bo tak jak kolega wyżej zauważył przykładowo taka Jaga może męczyć bułę 90' a może i pyknąć 5 i też nikogo to niespecjalnie zdziwi. Jest też kilka spotkań o tzw pietruszkę gdzie może zechcą panowie piłkarze postrzelać na koniec sezonu
Trener wyrzucony z boiska @9,97
Ktoś się może zagotować jak wynik nie będzie szedł zgodnie z planem
Wybrałem najciekawsze wg mnie ale kilka jeszcze innych ciekawych betów można znaleźć bez problemu coś dla siebie