majekx
Znawca A-League
Proszę:Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
czy będą jedynki czy nie zleży od dzisiejszych wyników
Proszę:Panowie, w niedzielę dwie jedynki ??
Welcome back Oskar Zawada!JETS - CCM
Czy Jets podłoży się dzisiaj Marynarzom?A może to Marynarze oddają dzisiaj Premiers Plate Nix?
Jeśli ma to być czysta rywalizacja to upatruję tutaj niespodzianki w postaci wygranej Odrzutowców.
CCM mają już finał AFC,(KTÓRY GRAJĄ 5 MAJA z Libańskim AL AHED) i może bardziej się skupią na nim a potem na PO.Jets jeśli nie sprzedają to zagrają pod publikę , nie mają nic do stracenia.
Mecz: 1
Newcastle Utd Jets - liczba goli: powyżej 1.5
Strzeli gola: Stamatelopoulos, Apostolos
@ 5.25
Betbuilder superbet
Tak to widzę , a co będzie zobaczymy już za
https://aleagues.com.au/match/a-league-men/newcastle-jets-vs-central-coast-mariners-27-04-2024/#:~:text=McDonald Jones Stadium-,0,S,-Match Official:
Post automatycznie złączony:
Pokaż załącznik 40069
Oskar na ławce.
Super typ i już 3:4Live Melbourne, Victory vs WSW ht 2-2,
Oni sobie jaja z nas robią. Jedni i drudzy, w biały dzień.
To ja dla jaj symbolicznie biorę win WSW po @ 4,20 aby jutrzejszy mecz City nie był o pietruszkę
Ps
Latka lecą a Tara trzyma klasę
Edit
Pyku, pyk i już 3-3 dojdą do 8? Mam za drobne w azjanie + powyżej 10 rzutów roznych. 4 fun ofc...
Ale Jaja ! i cyk 3:4Live Melbourne, Victory vs WSW ht 2-2,
Oni sobie jaja z nas robią. Jedni i drudzy, w biały dzień.
To ja dla jaj symbolicznie biorę win WSW po @ 4,20 aby jutrzejszy mecz City nie był o pietruszkę
Ps
Latka lecą a Tara trzyma klasę
Edit
Pyku, pyk i już 3-3 dojdą do 8? Mam za drobne w azjanie + powyżej 10 rzutów roznych. 4 fun ofc...
I Victory się położyło, coś takiego(...)
Top6 - 6 pozycja na 99% dla City, które dzięki niedojeb... mózgu WSW70 i fixom Pana Li nie musi nawet wygrać ostatniego meczu. Wystarczy im (City) nawet x a nie sądzę, że WSW (nawet gdy Victory im się podłoży aby dojeb... City) wygra różnica 17 bramek (zakładając, że City zremisuje 0-0).
Czyli wszystko jasne Sie ma wariaci!
Panowie na szybko i na sucho jak to powiadaj.
Oto kilka faktow na zapowiadajace sie ostatnie 3 kolejki.
Wynik 3-0 padl tylko 3 raz w tym sezonie ostatni raz w 8 kolejce
Wynik 2-2 x 12 (norma przez ostatnie 3 lata) a ostatni mial miejsce 20 spotkan temu w meczu WU-MV...
Wynik 0-2 x 4 ostatni raz w 7 kolejce..?
Wynik 3-3 x 5 (poszaleli w tym sezonie) ostatni w 16 kolejce
I rodzynek 2-3 tylko raz w 11 kolejce
Wszytkie te CS maja dosc wysokie pre-kursy. Mozna pomyslec nad progresja biorac pod uwage ze mecze sa jeden po drugim co doskonale pasuje do takiej strategii.
Co bedzie czas pokaze moze byc tak ze zadenego z nich nie zobaczymy.
City wystarczy remis i tu jest smaczek dla Pana Li. Pytanie czy zarzucił SZP haczyk?Burzliwy ten sezon A-L ale zakonczony lekkim sukcesem. Jutro pozstaje juz tylko dla funu rodzynek CS 2-3 ktory ladowal tylko raz w tym roku. Szanse jak @34/1 ))
Pieknie M Victory zagralo pod WSW i teraz City musi wygrac. Moze zatem chlopaki za miedzy dadza pstryczka w nos City.
Powodzenia!
Przykro mi Stary Pustkowy Lisie ( chyba dobrze gramatycznie wyszlo ) Ale niestety City must Win. Przy tej samej ilosci punktow liczy sie ilosc wygranych meczy. City ma 10 WSW 11. Remis nic nie daje City. Nawet te ich +11 goli im nic nie da. Wiec pan Li niech sobie bukuje bilet na Bali dzis. No chyba ze lamaka przekreci i 2 gole w doliczonym czasieCity wystarczy remis i tu jest smaczek dla Pana Li. Pytanie czy zarzucił SZP haczyk?
Edit drif
Przy tej samej liczbie pkt bierze się pod uwagę różnice bramek.
Pozycja 3Nie wiem komu wierzyć
Pokaż załącznik 40094
Dzięki drif czyli City musi wygrać...Pozycja 3
Official Documents and Rules
Learn the competition rules for the A-League Mens and A-League Womens on aleauges.com.au. Discover the final series format.aleagues.com.au
Nie ma sprawy po to tu jestesmy by dzielic info. Osobiscie dla smiechu zagralem 0-0 @40 2-3 @50 i Any other home win @3.75Dzięki drif . To już wszystko jasne. City musi wygrać, i pewnie wygra. Scenariusz który napisałem po wygraniu SFC jest więc głupotą z powodu będnego założenie regół.
Wygraną City nie warto grać. Btts? Ryzykowne. Ha? Może być różnie bo tutaj może już wejść kalkulacja. Na dziś złapany typ z meczu SFC - Perth mi wystarczy (ci pierwsi mocno obili gości).
Ps.. drif - derby Melbourne, bo ja już celuję na playoffy i mecz City - Victory