Nie moga qowalsky6 bo ja mam CS 2-3 ze ze swojego wczesniejszego posta na ostatnie kolejki.Live,
2-3, no może coś ustrzelą? Okazje są. Over 5,5 po @ 3,50 za miedziaka... Swoje dziś do przodu to poszaleje
Nie wiem dlaczego ale ja tu czuję jeszcze jedna ale jakby co żeby to było dla Adelaide .
dobra czutka Panowie ! sedzia doliczyl 4 to oczywiscie strzelili w 95 Connor O'TooleLive,
2-3, no może coś ustrzelą? Okazje są. Over 5,5 po @ 3,50 za miedziaka... Swoje dziś do przodu to poszaleje
Moim zdaniem zobaczymy Oskara dopiero w play - offach, mimo, że trenuje i jest w szerokiej kadrze meczowej... A jak będzie to się dopiero okaże, ja na te wszystkie zapowiedzi co do kadry biorę zawsze poprawkę...Round 25 Preview: Goal machine set for shock return as 'Grand Final' takes centre stage
Catch up with all the biggest talking points ahead of Round 25 of the 2023-24 Isuzu UTE A-League season.aleagues.com.au
Może zagra Oskar ale ciekawostką jest sędzia , który jutro poprowadzi mecz ?
Iran - A. Ildorom - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerway
Iran - A. Ildorom - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerwaypl.soccerway.com
jakiś błąd, to jest nasz naczelny turban Alireza FaghaniRound 25 Preview: Goal machine set for shock return as 'Grand Final' takes centre stage
Catch up with all the biggest talking points ahead of Round 25 of the 2023-24 Isuzu UTE A-League season.aleagues.com.au
Może zagra Oskar ale ciekawostką jest sędzia , który jutro poprowadzi mecz ?
Iran - A. Ildorom - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerway
Iran - A. Ildorom - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerwaypl.soccerway.com
Rano właśnie oglądałem i na Flashscore jest nasz stary Turban a na oficjalnej ten.jakiś błąd, to jest nasz naczelny turban Alireza Faghani
wejdę w over 1.5 ht, cos tam sie dzieje, atakują, a i Phoenix musi bardziej zaatakowac jezeli chca wziac chociaz remis.Newcastle Jets Vs Wellington Phoenix
Phoenix win @2,15
Phoenix I over 1,5 @2,50
Phoenix I over 2,5 @3
Over 2,5 @1,57
Over 3,5 @2,37
lecimy z tymi brameczkami ! goscie w drugiej polowie juz xG 2.65 gospodarze 0.56 - atak przeciwko atakowi, bramkarze juz sie popisali czas zeby znowu cos wpadloLive Newcastle,
No cóż 70 min. I 1-0... Wynik mógł być już ofc wyższy, Grek w poprzeczkę walnął. Nix niby przewaga ale ze skutecznością problem...
Za drobne x2 spróbuję po @ 2,45, może wyjdą na remis? GL!