no PRO8L3M
Użytkownik
W dniu dzisiejszym dojdzie do bardzo interesującego w mojej ocenie starcia pomiędzy Bogdanką Lublin, a Projektem Warszawa. Bukmacherzy faworyzują dość wyraźnie drużynę ze stolicy jednak wydaje mi się,że wynik dzisiejszego meczu wydaje się sprawą otwartą. Bogdanka gra dobrą siatkówkę, super zaprezentowali się na Pucharze Polski. Grają dość regularnie i nie mają wachań formy. Projekt kapitalny początek sezonu, przed play off zjazd formy nie wiadomo czy wynikający z mocniejszego treningu i problemów fizycznych, czy też innych. Projekt na pewno ma graczy na poziomie międzynarodowym, ale w mojej ocenie mogą mieć problemy w tym meczu. Dojdzie do fajnych pojedynków na siatce - Schulz vs Bołądź, Tavares vs Firlej, Ferreira vs Szalpuk, Tillie. Projekt takimi siatkarzami jak Wojtaszek czy Szalpuk może zrobić różnicę, ale ciężko mi sobie wyobrazić by ta przewaga była zdecydowana. Bogdanka to drużyna kompaktowa i według mnie będzie dzisiaj szukać swoich szans. Mecz może być dość intensywny. Spodziewam się wyrównanego, emocjonującego spotkania dlatego też proponuje:
Bogdanka - Projekt , będzie 4 set @ 1,55 STS
Bogdanka - Projekt , będzie 4 set @ 1,55 STS
Ostatnia edycja: