W dużym skrócie uważam że kursy na Polonię są mocno przesadzone ,Ostrów miał najwięcej jazdy ze wszystkich i to również na wyjeździe,sparingi ,turnieje ,
Anglia, zawodnicy są rozjezdzeni jak nigdy ,powiem szczerze że dawno nie widziałem tak mocnych przygotowań i poważnego podejścia jak w Ostrowie....na drugim biegunie Bydgoszcz z 2 poobijanymi zawodnikami,te sparingi nie do końca wyszły im....
To 1 mecz,presja i itd często jakieś literki ale poszedłem w stronę Ostrowa, do tego w poszukiwaniu fajnego kursu zagrałem X2 po kursie 2.67 STS ,osobiście dałbym max 2.2 a już wogole tego rosnącego kursu nie rozumiem z 2.67 na 3.27 bodaj ale może się nie znam
Under Kaia pod upadek,Under Musielaka po trudne biegi,over Jacobsena bo linia niska,
Mecz w Gdańsku kompletnie rzucenie moneta,nie wiadomo jak się będzie tor sprawować ,zakładam że się może rozsypać dlatego pograłem Over Krakowiaka bo mocny był w sparingach,over Kasprzaka ze względu na jego starty i under Tondera który miał zawsze problemy techniczne i kondycyjne....gdzieś tam jeszcze wleciał Berge bo ma trudne 3 biegi a linia 8,5 na styk
Wrzuciłem rano grubo na kupon równiez Czhugunowa ale linia była 7,5 i tę bym polecił ale teraz podskoczyła i szczerze mówiąc wyższych bym się nie odważył...
Co do Klindta hmmm ciężko coś powiedzieć ,ale mam przeczucie że dziś będzie miał problemy dlatego zagrałem jego under ale to za drobne w sumie za punkty
typ tylko na przeczuciu
Tak to widzę....trochę się rozpisywałem
więc pewnie wyjdzie lipa hehe...