Taka sama sytuacja jak w meczu tydzien temu WSW-Roar karny w doliczonym na 2-2 i "kapec"Karny dla Reds w 98 i smolasty odjeb... kichę. Potem w 100 min. kontra Byków 4 na 2 i kolejna kicha. Ale i tak było fajnie.
Ogladam A - league od zarania, tutaj piszę stosunkowo od niedawna (co tam ponad 10 lat), troszkę sobie smieszkowalem o Panu Li i fixowaniu w Australii, ale to co moje oczy "paczą" ostatnimi czasami, to tego się nie da odzobaczyć. Redsi niby walczyli o top6, prowadzili 1-0, Bullsi czerwo i w 10 nagle "odlot" bam i 1-2... A mogli na 1-3 ale kontra im "nie wyszła"... Aha... Przy 1-2 patrzyliście na ławkę Bulls? Cieszył się trener i 2 asystentów. Pilkarze sobie siedzieli na spokoju jakby nic się dziwnego nie wydarzyło. A gol na 1-2? Obrona Reds stoi, nawet bramkarz nie udawał za bardzo, że broni... A mecz był "pod kontrolą"... No proszę, jak tu mlodych do czystego sportu zachęcać?Panowie to co w tym sezonie sie wyprawia z pre-kursami w Australii to czysty kryminal. Nawet dzis @3.5 na over 2.5 HT to sa jakies kpiny.
qowalsky6 piszesz ze fajny over by sie przydal. Masz racje ale grac np over 5,5 za @4.5 Ja nie wiem czy buki mysla ze tam bedzie padac po 7 goli w meczu co kolejke.
Nawet ze statystyk wychodzi jawnie ze to jest tylko 16% meczy w calym sezonie. Co daje srednia co 6.5 mecza czyli nawet nie mecz na 6-scio meczowa kolejke.
Jedynie co dzis wpadlo w oczy to lamak @41 HT/FT ale np juz na 2/1 bylo tylko @19. Nic nie gralem w tym meczy to dla tych co pomysla ze wpis jest poniewaz cos nie wlazlo
Tak oto sucha refleksja na konczacy sie Kangrooski sezon
Taka sama sytuacja jak w meczu tydzien temu WSW-Roar karny w doliczonym na 2-2 i "kapec"
Wez sie qowalsky6 stary Lisie nie wyglupiaj he he ja juz swoje wiem. Co do Pana Li moze i smieszkujesz ale takich Panow Li w A-League nie brakuje. IMO to jedna z najbardziej skorumpowanych 1 ligowcow na swiecie jak nie najbardziej. Nawet ta cala sytuacja w derbach Sydney gdzie WSW kibice wyszli ze stadionu w gescie protestu wlasnie o korupcje i potem nie zostali wpuszczeni. Doszlo za to do zamieszek z policja przed stadionem i kilku nawet wyladowalo na komisarjacie. Mecz wiadomo 4-1 w plecy . Ale pieknie zrobiony baner jak freedy krueger "rozszarpuje szponami slynna opere w Sydney" przemawia sam za siebie. Musze przyznac ze niezle dzielo sztukiOgladam A - league od zarania, tutaj piszę stosunkowo od niedawna (co tam ponad 10 lat), troszkę sobie smieszkowalem o Panu Li i fixowaniu w Australii, ale to co moje oczy "paczą" ostatnimi czasami, to tego się nie da odzobaczyć. Redsi niby walczyli o top6, prowadzili 1-0, Bullsi czerwo i w 10 nagle "odlot" bam i 1-2... A mogli na 1-3 ale kontra im "nie wyszła"... Aha... Przy 1-2 patrzyliście na ławkę Bulls? Cieszył się trener i 2 asystentów. Pilkarze sobie siedzieli na spokoju jakby nic się dziwnego nie wydarzyło. A gol na 1-2? Obrona Reds stoi, nawet bramkarz nie udawał za bardzo, że broni... A mecz był "pod kontrolą"... No proszę, jak tu mlodych do czystego sportu zachęcać?
Pod rozwagę weźcie młodzi padawani moje słowa ... Pod rozwagę... Sie ma!
Ale że Nixi wygrają czy że będzie tylko jedna bramka czy że Nixi wygrają 1:0?... Graty słuszny kierunekDla mnie czysta 1
Wiesz, że 17.04 Marynarze zapierd... tysiace km na jakieś pastwisko w Kirgistanie w ramach Pucharu AFC?Heheheh jutro WU vs CCM
Tu nie będzie żadnej niespodzianki. Według mnie będzie po prostu remis @ ~ 3.8
Sluszna uwaga. Moze nawet poleca odrazu po meczu z Melbourne to raczej bardzo pradopodobne. 20/h w samolotach. Komu by sie chcialo grac przed taka podroza? Czekamy zatem na 3-0 albo 2-2Wiesz, że 17.04 Marynarze zapierd... tysiace km na jakieś pastwisko w Kirgistanie w ramach Pucharu AFC?
Dla mnie może być jutro "wszystko" GL!
Gdzie te czasy kiedy Kurt "ryży ch..." Ams robil po 3 karne i 2 czerwa w meczu )))Taki sobotni luzik , chodzone . Idę w kartki.
WU over 2,5 ŻK @ 1.85 Ja pitole 1 kartka w meczu ! Pan Jonathan bardzo pobłażliwy.
Hehhhhhhheeee ciekawe gdzie się podział AmsikGdzie te czasy kiedy Kurt "ryży ch..." Ams robil po 3 karne i 2 czerwa w meczu )))