czasem odnosze wrazenie ze wiekszosc betow pisana w tym dziale siatkarskim to zeby wpuscic jelenii na jakas mine na ktorej sie przejada to jest niesamowite, lider plsu jedzie grac z drugoligowcem... lider plsu gdzie jedyna niewiadoma jest obcenosc firleja, (i jest to NIEWIADOMA a nie pewnik ze go nie bedzie) gdy firlej jest na boisku wawka tlucze na underach 130 caly szrot plsu, ale co tam zlituje sie nad drugoligowcem w meczu o dalszy awans w pucharze polski. super super gratuluje. a moze parzyste/nieparzyste tez ktos poleci na ten mecz? macie jw grajace u siebie w swietnej formie i gdansk ktory gra katastrofe, ale co tam, lepiej sobei robic rzut moenta z wawka i drugoligowcem niz "Rzut moneta" na 3-0 jw po kursie 2.5
Żałosne są te twoje komentarze!!!
Nie widzę i nie widziałem żadnych twoich typów, a widzę wieczne malkontenctwo!!!
Mój typ na Radom przeciwko Ślepskiwi, również zanegowałeś bo nie wyszli podstawowi w Radomiu, a jednak słaby Ślepsk to wtopił i ustrzeliłem świetne kursy.
Bukmacherka to nie granie na faworytów a wręcz przeciwnie. Właśnie na graniu na niespodzianki można zarobić, tylko trzeba próbować je wychwycić
Nikt tu nie twierdzi że Toruń jest równorzędnym przeciwnikiem dla Wawy, bo byłoby to bzdurą, ale z pewnością może im napsuć krwi. Nie wiem na ile śledzisz to co się dzieje w naszej siatkówce, ale wiedz że w drużynach z niższych lig jest mnóstwo mega utalentowanych, młodych chłopaków którzy grają niejednokrotnie na poziomie słabszych plusligowców. Wiem to bo śledzę rozgrywki niższych lig i chodzę choćby na mecze mojego Stilonu, który notabene gra w grupie z Aniołami.
Uwierz że drużyna z Torunia, odbiega bardzo poziomem od stawki, a świadczy o tym komplet wygranych w lidze. Samo to że Wilfredo inwestuje w ten zespół dużo mówi, a obecność na ławce Krzyśka Stelmacha dopełnia tylko obraz tego jak poważnie podchodzi się do projektu Aniołów Toruń.
Co do Warszawki, to jest to top 4 naszej ligi z pewnością, ale bez przesady, nie są nie do ogrania, co pokazał ich ostatni mecz i przegrana z Bogdanką. Jeżeli Firlej nie zagra to widzę tu dużą szansę na to by handi +17,5 pkt zostało pokryte przez gospodarzy. Warszawie ciężko będzie mentalnie wyjść na "szkolną salę" i grać na 100% zaangażowania, bo gdzieś z tyłu głowy będzie myśl że to przecież drugoligowcy.
Dlatego upatruję szansy, przede wszystkim w pierwszym secie na sprawienie niespodzianki przez Toruń.
W przedsezonowym pucharze powalczyli z Wawą grającą solidnym składem i urwali seta Olsztynowi, przegrywając w pozostałych nieznacznie, a z pewnością w tej chwili jest to dużo lepsza drużyna, zarówno sportowo, jak i mentalnie.
Dlatego dużo bliżej mi do grania na niespodziankę w postaci urwanego seta, za którą buk płaci bardzo fajnie, bądź dodatni handicap punktowy, niż wygraną z wysokim handi przyjezdnych.