janusz_tracz
Użytkownik
dostałem limit po 1 (jednym) zakładzie za 500 zł, teraz mogę maksymalnie zagrać tam za złotówkęi jak? cos sie zmienilo u nich ? ktos gra?
![Money bag :moneybag: 💰](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f4b0.png)
![Money bag :moneybag: 💰](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f4b0.png)
nie wiem tylko co teraz począć z takim bogactwem, jakieś rady?
dostałem limit po 1 (jednym) zakładzie za 500 zł, teraz mogę maksymalnie zagrać tam za złotówkęi jak? cos sie zmienilo u nich ? ktos gra?
A oni już wystartowali tak na 100%? Bo chyba malo co tam dziala jak należy. Nie reklamują się, żadnych powitalnych promocji. Od kilku miesięcy wyglada jakby dopiero szykowali się do startu. Dlatego czekam na rejestracjęNiestety nie polecam. Od dwóch dni walczę z nimi o możliwość wypłaty. Wszystkie dokumenty zaakceptowane, natomiast możliwość wypłaty zablokowana. Nikt nie odpisuje na maile od 48h, czat miał być ponownie włączony wczoraj, ale wciąż nie jest aktywny. Ciekawe czy wypłacą, bo sumka dość spora...
Raczej nic nie poradzisz. Musisz czekać. Poki co ten betway wyglada na jakiś scam.Witam. Czy wie ktoś może z forumowiczów jak można rozwiązać następujący problem z Betway: mianowicie zagrałem na żywo w niedzielę 17.12 zwykły kupon pojedyńczy na live na tenis ITF jakich wiele. Udało mi się trafić fajny kurs ok.5. Łącznie lekko ponad 2000zł na +. Wynik meczu jest normalnie dostępny na wielu stronach jednak od niedzieli kupon jest cały czas nierozstrzgniety jest cały czas otwarty, chat nie działa, na maile nie odpisują już nie wiem co robić. Jest może jakiś określony czas jaki ma bukmacher na rozliczenie kuponu? Pozdrawiam!
Nie wiem co i jak grasz ale miałem podobny problem. Zacząłem grać tylko live, nie gram tego co grają na grupach i nie gram mocnych niszowek. I limity są duuuuzo później.Ja to taki trochę zdesperowany człowiek jestem. Zakładam konta gdzie się da bo limitują mnie po kilku czy kilkunastu dniach. Patrząc jednak na stronę internetową tej firmy to póki co nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
Kilka postów wyżej pisałem, że u mnie w betway wpadł limit po jednym zakładzie na którym zarobiłem coś około 800 zł. Pod tym względem pobili chyba wszystkie rekordy w mojej przygodzie z obstawianiem. Także potwierdzam, że ten buk to SCAM.Nie wiem co i jak grasz ale miałem podobny problem. Zacząłem grać tylko live, nie gram tego co grają na grupach i nie gram mocnych niszowek. I limity są duuuuzo później.
Każdy buk Uk typu Betway, Paddy, Bwin, Ladbrokes, WH to typowe buki do zabawy. Można tam grać tylko LM itp top rozgrywki. Za wszystko inne moment limitują.Kilka postów wyżej pisałem, że u mnie w betway wpadł limit po jednym zakładzie na którym zarobiłem coś około 800 zł. Pod tym względem pobili chyba wszystkie rekordy w mojej przygodzie z obstawianiem. Także potwierdzam, że ten buk to SCAM.
oni sa legalnym bukiem i maja zezwolenie, tak wiec mozesz sprawdzic jak dziala polskie "panstwo kartonowe" i zwczyjanie isc sie sądzić, czy tam zglosic to do odpowiednich organów.Jasne tylko tam prawie 2k mam na koncie i nie ma jak nawet wypłacić bo nikt się nie odzywa
Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce. Mi tak napisali na czacie jak też nie mogłem się zalogować i pomogło.Zarejestrowalem się u nich 24 grudnia postawiłem zaklad I od tej pory nie mogę się zalogować. Wyskakuje komunikat błąd skontaktuj się z obsługa klienta. Na maile nie odpisują czat nie działa. Co robić??
Buk z licencją Polską . Zakładam że dane Twoje bez skazy. Co tu się obawiać? Pisz skargę gdzie Ci koledzy podpowiadają. Szansa że nie wypłacą prawie żadneNic nie pomaga kurde no co tu robic
Prawie napisałem bo jestem po kilkuset ruskich weryfikacjach i tam bywało różnie.Buk z licencją Polską . Zakładam że dane Twoje bez skazy. Co tu się obawiać? Pisz skargę gdzie Ci koledzy podpowiadają. Szansa że nie wypłacą prawie żadne
Czy udało Ci się jakoś z nimi skontaktować? Mam ten sam problem.Nic nie pomaga kurde no co tu robic