Don Giovanni
Użytkownik
Tydzień na 2 WIN 4 LOST
Chyba się pomyliłeś za dużo chyba na plusie. Policz jeszcze raz. Niech liczy jedna osoba bo mogą być rozbieżności.No to na 6 postawionych 3,95j wygranych. Nawet na5 postawionych nie licząc zwrotu.
Dziękuje bardzo za Twoją pracę malyenter1Żle , bo nie uwzględniłem tego przegranego. Ale i tak dobrze w tamtym tygodniu 2,95j do przodu.
Tego zwrotu nie będziemy liczyć .23 postawione
9 WIN 14 LOST.
23j postawione 21,57j wygrane .93, 78%zwrotu .
Yield - 6,22 ( sporo nadrobione).
Według planu 4 × 1,55j + 23j =29,2j.
Żeby wyjść na zero trzeba 4 WIN 3 LOST po kursie 2,11. Według planu 6 WIN 1LOST po kursie 2,44 Ewentualnie 7WIN po kursie 2,09.
Powodzenia i zieloności
Witam. trzy zdania dlaczego akurat gospodarze?Rozpoczęcie zdarzenia 05/12/23 godz:20:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Belgia Cup Kortrijk kurs 2,50
BEST BET Belgia Cup Kortrijk kurs 2,50
Bukmacher: lvbet
Stawka: 1 jednostka. Zarządzanie budżetem i stawkami >>>https://forum.bukmacherskie.com/threads/zarządzanie-pieniędzmi-–-zakłady.169427/
Powodzenia
NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA W TWOICH TYPACH
Witam. trzy zdania dlaczego akurat gospodarze?
[/QU
Witam. Nigdy nie podaję analiz bo nie mam na to czasu. Po prostu przyzwyczaiłem się do tego zespołu jeszcze za czasów jak grali trochę lepiej w lidze niż obecnie. Kiedyś na nich zarabiałem. Teraz dołują ale myślę że jest to chwilowe i odbiją się nie długo od dna. Niestety mój wybór nie wszedł. Pozdrawiam.Witam. trzy zdania dlaczego akurat gospodarze?