Don Giovanni
Użytkownik
U mnie kursy się zgadzają jak przedstawiam >>>https://lvbet.pl/pl/share-bet/PHEADJXBJST/
Ostatnia edycja:
Każdy na forum pisze co chce. I zawsze według istniejącemu regulaminowi. Admin nie ma tutaj nic do rzeczy.Ten temat to tylko reklama tego buka, zapewne za przyzwoleniem lub nawet z inspiracji admina
Czyli we wszystkich i handicapy a nie same handi. OkU mnie 2,65 w tej chwili. Nie możlwe ze u Ciebie jest inaczej
Facet jak chce to niech gra na Lvbet. To tylko forum tutaj przekazujemy sobie swoje doświadczenia analizy inspirujemy się innymi wiekimi milionerami , którzy nie chcą udostępnić chociaż paru kuponów przedmeczowych. Dlaczego , nie wiem. Przecież ich nie okradniemy , chyba że się boją kompromitacji. Bukmacherów jest wielu a on gra tylko jednym i niech tak już pozostanie. U mnie w pracy grają przeważnie na STS a o większości buków większość nie słyszała. No i oczywiście też wygrywają tysiące co jakiś czas ot tak sobie stawiając stówkę na ako 42,00 . Daj im Boże tych wygranych i znajomości w obstawianiu zakładów. Człowiek tylko słucha i się uśmiecha i myśli sobie co za debile. Jak większość milionerów na tym forum. Niektórzy nawet fajne autobiografie piszą.Ten temat to tylko reklama tego buka, zapewne za przyzwoleniem lub nawet z inspiracji admina
Chłopaku wiesz jaką ty musiałbyś mieć trafialność żeby wyciągnąć te 20 % . 50% przy kursie 2,4 . Ciężko będzie ,ale powodzenia. Podawaj typy i zobaczymy.Rozpoczęcie zdarzenia 09/11/23 godz:21:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
Pokaż załącznik 35011 Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Liga Europy Rakow +1,5 kurs 2,22
BEST BET Liga Europy Rakow +1,5 kurs 2,22
Bukmacher: lvbet
Stawka: 1 jednostka. Zarządzanie budżetem i stawkami >>>https://forum.bukmacherskie.com/threads/zarządzanie-pieniędzmi-–-zakłady.169427/
Powodzenia
NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA W TWOICH TYPACH
Jestem z poChłopaku wiesz jaką ty musiałbyś mieć trafialność żeby wyciągnąć te 20 % . 50% przy kursie 2,4 . Ciężko będzie ,ale powodzenia. Podawaj typy i zobaczymy.
Przy 20 postawionych zakładach jest taka szansa przy 40 już trochę mniejsza . I tak wraz ze wzrostem postawionych zakładów im więcej postawionych zakładów tak trafialność będzie coraz mniejsze i nie będziesz non stop miał te 63% . Będzie to się zbliżało do 50%. Chyba że tak jak pisałem na początku bardzo dobrze będziesz trafiał tak żeby te 20% uzyskać.Jestem z powrotem, bo byłem w pracy . Rano nie zdążyłem uświadomić ci , że przy rzucie monetą masz szansę 50% . Żeby uzyskać 20% na 10 rzutów 6 musiałbyś mieć trafiony może i by dało radę ale na 100 rzutów to 60 już wątpię. A to jest bez marzy bukmachera . Grając na przykład parzyste nieparzyste po kursie 1.9 . Musiałbyś trafić 120 : 1,9 = 63,1578947368421 że 100 postawionych zakładów .
Na 7jednostek postawionych, 8,97 wygranych.28,14% zysku . Dobrze jest.Tydzień na 4 WIN 3 LOST Skuteczność 57%
Post automatycznie złączony:
Rozpoczęcie zdarzenia 13/11/23 godz:19:00>>PROFESJONALNE DARMOWE TYPY OD Don Giovanni |
Don Giovanni DARMOWY TYP: BEST BET Polska Ekstraklasa Ruch Chorzow kurs 2,75
BEST BET Polska Ekstraklasa Ruch Chorzow kurs 2,75
Bukmacher: lvbet
Stawka: 1 jednostka. Zarządzanie budżetem i stawkami >>>https://forum.bukmacherskie.com/threads/zarządzanie-pieniędzmi-–-zakłady.169427/
Powodzenia
NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA W TWOICH TYPACH