>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Końcówka meczu Nix vs Glory, jest 2-1...
Za drobne over 3,5 po @ 2,75 biorę 4fun... Okazje są...
Edit
Ja prdl... Var, ręką, karny dla Glory i bramkarz broni... Dramat...
Edit 1
Końcówka Glory, to porażka, od zjeb... karnego już nic nie pokazali... F.... drobne w piach, a już liczyłem dineros... Oj coś ch... poczatek A-league dla mnie, no ale nic, miedziaki czekają na swój czas...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2413
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witam pierwsza połowa za nami , niewiele się dzieje . Zawada strzela gola przewaga Nixow , jedna seta Phoenix gospodarze wyciągnęli piłkę z linii bramkowej. To na drugą połowę gramy [email protected] wydaje mi się , że to skończy się remisem.
Jak Taggart tak będzie karne strzelał to Glory będą znowu w czarnej d.... A jeszcze dał się Oskarowi podkur.... N'mind, tak doświadczony zawodnik powinien to strzelić a nie smyrac po pi... pisi...

Otrzymane punkty reputacji: +328
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam pierwsza połowa za nami , niewiele się dzieje . Zawada strzela gola przewaga Nixow , jedna seta Phoenix gospodarze wyciągnęli piłkę z linii bramkowej. To na drugą połowę gramy [email protected] wydaje mi się , że to skończy się remisem.
⛔ Co tu dużo pisać pech jak jasny gwint, spróbuję coś w drugim meczu.
Powodzenia wszystkim grającym, graty dla wygranych.

Otrzymane punkty reputacji: +1566
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Panowie drugi mecz egzekucja , jeżeli będzie im się chciało w drugiej tak jak w pierwszej to będzie dwucyfrowy wynik.
A mówiła mama słuchaj się mądrzejszych kolegów vide kolega majekx , trzeba było zagrać następny gol nikt , pewnie był niezły kurs .
Pozdro i do jutra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1191
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Boję się że nie będzie... Tak - jestem w szoku co się dzieje w Sydney. Boję się że reszta spotkania to już szachy. WU już wyłączone... WSW nie musi już się sponać i pora aby dać pograć młodzieży.

Chociaż Brook 22 lata, Milanovic 21 lat... Rudan na pewno jest zadowolony.

Otrzymane punkty reputacji: +924
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Ja nie wiem jakim cudem WU tydzień temu wygrało z City , tam się spodziewałem dzisiejszego wyniku ale było inaczej.
Coś na jutro cza wykminić :

CCM - BYKI o 05:00 chyba nie pooglądam
Papier mówi Marynarze gładko, dwa dni temu grali w AFC po wyniku można stwierdzić,że był to spacerek ale jednak swoje w nogach mają. @ ~ 1.64 mnie nie zachwyca więc tu sobie odpuszczę jakikolwiek bet.

Big V - Jets

Big V tydzień temu na wyjeździe ograło SFC,które było faworytem,Jets w ostatnich minutach cudem wyrwali remis z Perth.

Melbourne Victory (-1) AH @ 2.20
Melbourne Victory (-1.5) @ 2.85
Newcastle Jets nie strzeli @ 2.85

I na koniec zagwózdka dnia Reds - City.
Obywatele pod presją , Reds na luzie i u siebie.
Pobieram pre :
X @ 3.6
I nie wykluczam wtopy City , za drobne Reds win @ 2.65

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2169
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
snajp snajp dobre typy... dlaczego dobre? bo są. Ja nie mam żadnego pomysłu na jutro. Totalnie odpuszczam i tylko będę się przyglądał wynikom, i może coś dam radę zerknąć w Melbourne i 'must have' oglądać spotkanie w Adelaidzie.

Zieloności.

Otrzymane punkty reputacji: +1677
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorrow...
Hehe, pół litra temu kto rozgryzie jutrzejsze wyniki :)
Ja mam tylko nadzieję, że w Mieście Kościołów zobaczymy bramki. Byłoby fajnie :) I to była moja pierwsza myśl... Zobaczymy ...
Pozostałe spotkania, to poważnie loteria , jak cała A-league ...Ale Wy to wiecie Koty ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1470
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Witam w nowym sezonie
Ja zgłaszam się po to pół litra 😉 - mam nadzieję 😅

druga kolejka w której skupiam się na meczu Melbourne Victory z Newcastle jets. Bez zbędnego ... idę w win Victory , wypunktowali ostatnio Sydney na wyjeździe dobijając ich na 2:0 w końcówce. Jets gonili wynik i rzutem na taśmę wywieźli 2:2.
nie ukrywam że liczę na odmienione Melbourne bo to co grali w poprzednim sezonie i to ich przedostatnie miejsce to az nie chcę sobie tego przypominać 😋

Melbourne Victory win @1.75 superbet 5:3 świetna pierwsza połowa 💪💪💪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1677
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Halo,halo tu Gosford.
Oglądałem ostatnie 20' , Marynarze cisną Filip dwa razy ratuje dupę Bykom .Trzeba brać win CCM @ 2.15 albo poczekać aż podskoczy ale nie ryzykowałbym więcej niż 5-10 min.Aha i Flashscore kłamie z tym oczekiwaniem bramki.

No i proszę gol z dupy i Byki prowadzą a Marynarze nie wykorzystują.
Stare przysłowie mówi "Niewykorzystane sytuacje się mszczą"

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +699
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Halo,halo tu Gosford.
Oglądałem ostatnie 20' , Marynarze cisną Filip dwa razy ratuje dupę Bykom .Trzeba brać win CCM @ 2.15 albo poczekać aż podskoczy ale nie ryzykowałbym więcej niż 5-10 min.Aha i Flashscore kłamie z tym oczekiwaniem bramki.

No i proszę gol z dupy i Byki prowadzą a Marynarze nie wykorzystują.
Rozbitkowie28 vel Marynarze kontra Byki, jest 0-1,
Okazje są, zaangażowanie jest, goli brak, to wezmę over 1,5 po @ 2,0 za drobne ofc :) KTF!
Edit
Ja tu sobie pisałem a Byki na 0-2 :) Będzie 3?
Edit 1
91 min. FIilip bez szans, 1-2, nie dałem na 3... Gupi ja...
Edit
Ft 1-2, coś tam do przodu...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1965
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tak ,ccm wciśnie :)
Za to w Melbourne sobie nie żałują, kilka minut i Victory z Jets wyrównuje na 1-1...
Nich sobie nie żałują 😉
Edit
I Bruno ponownie na 2-1, no i fajnie...
Edit 1
Bruno na 3-1... Oklasky!!!
Edit 2
Bruno 4 gol👌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +772
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
No nie panowie takich karnych się nie gwiżdże, chłop pada piłka trafia go w rękę co miał zrobić podwinąć łapy, wg mnie nie było karnego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom