Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Uwazam, baaardzo skomplikowales temat. Sa programy typu betburger czy rebelbeting ktore wylapuja valuebety. Nie musisz siedziec godzinami przed kompem tylko kilka minut. Probowal ktos grac na ich podstawie? Ja wlasnie zaczalem testy bo o tak mam abo wykuoiony do siurkow.
Wszystko od poczatku tutaj jest napisane tak aby trafiało to do osoby, która nie wie na ten temat kompletnie nic, to wszystko mozna strescic do paru-parunastu zdań.
Jeśli chodzi o system to od czasu tej wygranej w ruletce bardzo wkręciłem się w inną pasję o której może nie będę tutaj się rozpisywał, dzięki niej też mam też o wiele większe pojęcie o wariancji oraz o wiele mocniejszą głowę w kwestii upswingów/downswingów. Gram też cały czas tym "systemem", chociaż tak naprawdę wiele nie ma tutaj kombinowania, szukanie najwyższych możliwych odchyłek kursów i tyle. Szukanie zajmuje mi max godzinkę dziennie pewnie, dla mnie to jest przyjemność
zaglądam jak się nudzę, tutaj nie wchodzę bo szkoda czasu
Gram od 18 miesięcy cały czas tylko na Sportmarkecie równą stawkę 20 EUR, średnio w miesiącu 300 zakładów, pieniędzy prawie w ogóle nie wypłacam bo nie mam większej potrzeby, zawsze trzymam tam trochę więcej aby spowrotem Skrillem nie wpłacać w razie swingów(bo trzebaby było płacić niepotrzebną prowizję), czasem wypłacę trochę na drobne wydatki. Uśredniając miesięcznie na plus jakieś 800-1000zł po tych 300 zakładach, zysk procentowy to niecałe 3% po wszystkich zakładach(dokładnie 2,82%). Dwa miesiące do tej pory miałem na minus. Gram teraz tylko i wyłącznie dla hobby, mam co robić poza tym. Korzystam dalej tylko z oddsportal, ewentualnie czasem jak mi się nudzi patrzę kursy na sportmarkecie i porównuję je z kursami w oddsportal
Znalazłem bardzo fajny kalkulator wariancji, na podstawie tego wyznaczyłem sobie ostateczną stawkę każdego zakładu. To jest wykres tego, co może wydarzyć się po 2000 zakładów grając za 20 eur każdy na 3% zysku(oś Y w dolarach) przy średnim kursie 4-5. Takie coś piszę dla ludzi, którzy mogą zrażać się przedłużającymi się porażkami(90% forum)
Po 2000 zakładów grając każdy za 20 EUR i zakładając na początku zysk 3% możemy stracić nawet 3k dolców
mój największy swing to było coś koło -1k do tej pory