przecież oni NIE MAJĄ SZYBKICH WYPŁAT!!!!!! Zleciłem wypłaty na 1,5 k i 3 k i każda już ok 12 godzin czeka na zatwierdzenie .Na chacie gość powiedział ,ze mają kolejkę do wypłat ( środa 13 lipiec )Ile czasu w waszych przypadkach zajmuje zaakceptowanie przez nich wypłaty? To że mają szybkie płatności to jedno, ale najpierw muszą ją zatwierdzić…
Maja szybkie wyplaty. U mnie na mbank kilka minutprzecież oni NIE MAJĄ SZYBKICH WYPŁAT!!!!!! Zleciłem wypłaty na 1,5 k i 3 k i każda już ok 12 godzin czeka na zatwierdzenie .Na chacie gość powiedział ,ze mają kolejkę do wypłat ( środa 13 lipiec )
Panie Stanowski -miało być uczciwie
U mnie też, ale wypłata dzisiaj na konciepierwsza wypłata od bardzo dawna i od razu pytanie o potwierdzenie rachunku bankowego wyciągiem, u niektórych buków gram po pare lat i wypłaty często robię a jeszcze mi się to nie trafiło, szybkie wypłaty u nich to raczej rzadko spotykane
w moim przypadku nazwa fuksiarz jest bardzo trafna, będę miał fuksa jak przyjmą kupon nawet za 50 złotych, odrzucają wszystko jak leci, nie wiem po co takie krzaki jeszcze istniejąWitam jako nowy użytkownik.
Pytam znawców tematu bo dawno nie gierczyłem on-line.
Prędzej u konkurencji teraz tutaj.
Proszę o radę ile kasy włożyć na start zaakceptować te bonusy i zdobyć bonusy. Na chwilę obecną konto założone i zweryfikowane
U mnie to samo. Wplacilem przez weekend 500zl by zagrac singla. Kupon poszedl do akceptacji i odrzucili go zmieniając kurs z 1.85 na 1.45. Teraz mam zablokowany depozyt bo nie pozwolili wyplacic kasy. Żądają obrotu depozytem. Skoro nie przyjmuja kuponow to niech chociaż wyplaca to co wplacilem.w moim przypadku nazwa fuksiarz jest bardzo trafna, będę miał fuksa jak przyjmą kupon nawet za 50 złotych, odrzucają wszystko jak leci, nie wiem po co takie krzaki jeszcze istnieją