Ja wypłacałem na konto EURO w ZEN 638zł to dostałem 582, także niecałe 9% urwanePanowie a jaka prowizja na Zen ? Taka sama jak na Revo?
To czemu na konto EUR a nie PLN ? Dzięki za info. Myślę żeby zrobić jak ranczo i poczekać, tylko żeby im się fundusze w miedzyczasie nie skończyłyJa wypłacałem na konto EURO w ZEN 638zł to dostałem 582, także niecałe 9% urwane
Bo oni i tak wypłacając z muchbetter przewalutowują na euro i myślałem że tak wyjdzie lepiej. Także nie wiem jakby to wyszło gdyby przelać na konto PLNTo czemu na konto EUR a nie PLN ? Dzięki za info. Myślę żeby zrobić jak ranczo i poczekać, tylko żeby im się fundusze w miedzyczasie nie skończyły
SEPA /EUR na polskie konto w PLN w Santander, wyplacone 1000pln, przyszlo 892,11pln tak wiec to najmniej oplacalna opcja z tego co tu czytamMuchbetter konto w PLN, wyplata SEPA /PLN/ 1000,00pln na probe, otrzymane 922,54
Malo, wiec pewnie podwojne przewalutowanie poszlo PLN->EUR->PLN
Nadawca przelewu: TRUSTLY
Druga wyplata testowa zlecona w tym samym czasie na inne konto w innym banku tym razem SEPA/EUR/ nie doszla jeszcze
obie zlecane kolo 13:00
Dzięki za odpowiedźPL+ nr konta, bez spacji
Jak przelałeś hajs z muchbetter do revolut ?Revolut - zlecona wypłata prawie 2h temu, kasy brak.
U mnie poszło na numer bankowy LT masz w opcjach numer konta. Jakbyś miał kłopot to pisz śmiałolJak przelałeś hajs z muchbetter do revolut ?
Czy jest to sprawdzona informacja i faktycznie działa? Daj znac.Właśnie dostałem maila od Sportmarket można tam od dziś wpłacać MB. Pewnie MB wkrótce pojawi się także u waszych buków. Także poczekajcie trochę z tymi wypłatami